Nije obavezna, tako da ne vidim problem. Kao ni kod odraslih-nije obavezna, osim za neke kategorine i u NEKIM zemljama, znaci nije obavezna.spacebound wrote: 17 Feb 2022, 10:37Onako kad se nad svime zamislis, koliko stvari su oni koje nazivaju antivaxeri tacno predvidjeli, a u trenutku predvidjanja bili ismijavani i nazivani teoreticarima zavjera? Vec smo dvije godine u pandemiji, bilo je toga hejbet, kad dodje do ostvarivanja, zagovornici vakcina i strogi postovaoci mjera se usute ili traze opravdanja jer se desilo ono sto su ismijavali, pa ismijavaju nesto novo, nadolazece.Julia-Klara wrote: 17 Feb 2022, 10:28
Vjeruj, vidim i ja sta se desava, nisam striktno protiv demostracija, ali jesam protiv zatupljivanja, zaglupljivanja, i odbacivanja svega sto nije onako kako ja kazem.
Znam da ce me Veca u top stavili, ali sinoc gledam Karla Lauterbacha (njemacki misnistar zdravstva), i covjek je od pocetka govorio sta ce i kako biti (tada nije ni bio ministar), i smao mogu reci respekt za sve sto je odradjeno i receno. Ali mi se ne svidja sto je rekao jos. Vidjecemo... Nadam se da grijesi
Pogledati pod vakcinacija djece, npr.
Ostavljam prostor za preispitivanja svega sto se servira, bilo od vaksera ili antivaksera, ali pravljenje od muhe slona mi je smijesno. Sa obje strane!
Whatever...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)