Biće i on i mufty u narednim sedmicama.
Julija na kraju će biti anketa samo s pobjednicima sedmice.

Mah, taj mi sin može bitiRuana wrote: Ali Ronaldo je Ronaldo.

Nijedne vise, klikni na Ronalda i suti.Katja wrote:Mah, taj mi sin može bitiRuana wrote: Ali Ronaldo je Ronaldo.![]()
A ovaj Riki mi može biti prijateljica.![]()
S Raspudićem bih imala o čemu pričati a s Craigom i Del Torom bih imala zbog čega šutiti.
Za koliko ih se ono može glasati?

Katja wrote:Koje su ove tri šta su kliknule Rikija?Biramo muškarca a ne družicu za shopping..
Ronaldo hajde klikni i to odma nemoj da ti dolazim tamo.Fatma wrote:Nisam glasala,nijedan mi se nije dojmio...

Pa kad su te kako ih ti zoves haj' ti zapucaj go k'o Ronaldo.Krokodil Behko wrote:Osim Craiga ovi svi su pi*kice..

Džaba golovi kad je uobraženi folirant. Navijam za njega i nadam se da će se toRuana wrote:Pa kad su te kako ih ti zoves haj' ti zapucaj go k'o Ronaldo.Krokodil Behko wrote:Osim Craiga ovi svi su pi*kice..
Ma za onaj dres od prosle hefte isla bi u Palestinu da glasam za njega.Krokodil Behko wrote:Džaba golovi kad je uobraženi folirant. Navijam za njega i nadam se da će se toRuana wrote:Pa kad su te kako ih ti zoves haj' ti zapucaj go k'o Ronaldo.Krokodil Behko wrote:Osim Craiga ovi svi su pi*kice..
promijeniti jer ipak ima običaj da učestvuje u humanitarnim akcijama.
Ruana wrote:Ronaldo hajde klikni i to odma nemoj da ti dolazim tamo.Fatma wrote:Nisam glasala,nijedan mi se nije dojmio...