Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
insomnia wrote: 21 Feb 2022, 19:42
Opa. Rusi ce priznati Lugansk i Donbas
Fora, onda ce ih ovi pozvati za pomoc i tako ce probati da sataru ostatak ukrajine, drugacije nema smisla jer sam cin priznanja tih enklava ide uz novi paket sankcija.
tamo se roka ko u cevljanovicima
mediji sute....cenzura
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Fora, onda ce ih ovi pozvati za pomoc i tako ce probati da sataru ostatak ukrajine, drugacije nema smisla jer sam cin priznanja tih enklava ide uz novi paket sankcija.
tamo se roka ko u cevljanovicima
mediji sute....cenzura
Nisu dobili direktivu,vidis da se makaron trsi da nesta putku objasnjaje i biden nesto trtlja, dakle budale misle da ce izdiplomatisati nesto, a pocece mediji da rafalaju kako ruski tenkovi krenu punim.
Olinjali medjed je priznao tzv Donjeck i Luganjsk kao nezavisne drzave.
Priznali su oni i nekakve Abhazije, Juzne Osetije, Transnistrije sto ni Bog ne zna dje su. Samo im sluze kao sateliti. Sjetimo se 2008. kako su Rusi upali u Gruziju preko i zbog Osetije...
Melek wrote: 21 Feb 2022, 20:50
Veselo. A pogadjam, oni mutani mu još uvijek neće uvesti sankcije iako je sad zvanično odcapario još dvije oblasti osim Krima.
vidis kako ih munta diplomatijom
uvjek neki razgovori
ovi na terenu samo gaze ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Odlično. Sad ako to učine, bilo bi krajnje vrijeme da se Rusi izbace iz svega na planeti.
Sad ćemo moći vidjeti, koliko ozbiljno zapad misli zaustavljati Ruse, jer ni ovo nije zadnje od njih.
U pitanju je ruska varijanta četništva i apisovštine. Smisao postojanja je neprestano širenje i gaženje tuđih naroda. Baš kao i Hitler, baš kao i Japanci ... nastavite niz.
Ko ovo ne skonta, više je zatucan, nego što je Bošnjak i musliman.
Krokodil Behko wrote: 21 Feb 2022, 20:55
Odlično. Sad ako to učine, bilo bi krajnje vrijeme da se Rusi izbace iz svega na planeti.
Sad ćemo moći vidjeti, koliko ozbiljno zapad misli zaustavljati Ruse, jer ni ovo nije zadnje od njih.
U pitanju je ruska varijanta četništva i apisovštine. Smisao postojanja je neprestano širenje i gaženje tuđih naroda. Baš kao i Hitler, baš kao i Japanci ... nastavite niz.
Neka krenu od Romana Anramovica i slicnih koji vrte desetine milijarde dolara po Britaniji i zapadnoj hemisferi., to bi bio dobar znak da misle ozbiljno konfrotorati se sa rusima.
Krokodil Behko wrote: 21 Feb 2022, 20:55
Neka krenu od Romana Anramovica i slicnih koji vrte desetine milijarde dolara po Britaniji i zapadnoj hemisferi., to bi bio dobar znak da misle ozbiljno konfrotorati se sa rusima.
Znao sam ja, da ćeš se osjetiti prozvanim.
Boli me kurko šta ti pišeš.
Tačno mi je četnik Ranković bio normalniji od tebe
Znao sam ja, da ćeš se osjetiti prozvanim.
Boli me kurko šta ti pišeš.
Tačno mi je četnik Ranković bio normalniji od tebe
...sad ce se stvarno pokazati i dokazati, sta je EU, a i NATO s njom! ...zao mi naroda iz Ukrajine i nadam se da se nece prosiriti! ...mada se nekad poigram u mislima i kazem im, niste nista osjetili od 45-te!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Također, ruski predsjednik je danas ponovo upoređivao Bosnu i Hercegovinu s Ukrajinom. Rekao da se u Ukrajini, kao nekada u Bosni i Hercegovini, provodi genocid. U svojim opservacijama iznio je i niz kritika na račun zapada zbog Kosova.