bosnjakinja wrote: 28 Oct 2021, 14:05
od 10 udatih zena u 40im ne znam ni jednu koja je u sretnom braku,sve imaju probleme tipa..muz svaler,muz mamin sin,muz samo kocka/pije ...ni jedna nije sretna
i sve to kad sastavim bolje bez muskaraca
Jašta je ... muškarac mora bit SVE što žene požele, imati sve, znati sve, moći sve ..... jesi pitala te žene u 40im koje znaš, zašto imaju problem tipa muž švaler, muž mamin sin, muž kocka, pije itd itd ....
Srećo moja da bi nešto funkcionisalo mora se komunicirati, pričati, muhabetit, eglenisat, kako god hoćeš .... Ne ide to po onom ustaljenom fazonu ''znaš ti dobro šta je'' ....
Brak je timski sport, nema tu ja vučem a ti drpaš hamšu i kukaš kako ti fali ovo, nemaš ono, drž nedaj ... zasuči rukave i uključi se u tim, jer to što žene misle da su bogom date da im se sve obezbijedi.... DA JESU ... ali JAKO MALI BROJ ŽENA to zaslužuje .... i za takve treba ZVIJEZDU s neba skinut ....
Velika većina muškaraca su napuderisani mamini i babini sinovi, koji nisu digli ništa teže od kašike i sve dobili na gotovo, zato i jesu debili i nesposobni za života .... A s druge strane gro žena misli ako ima sise, pičku i guzove da je ona AMAN ZAMAN, šćeri nisi .... ako hoćete nešto da fercera, zasučite rukave, napravite kafu, sjedite i pričajte ....
I sve kad sastavim ... drž se ti žena, jer sudeći po tvojoj priči i izlaganjima, i ti spadaš u ovaj gore navedeni gro