Bezbeli da neceFuddo wrote: 25 Feb 2022, 18:46Ko misli da ce ovaj stati na Ukrajini, taj je haza budala.
On je sebi umislio da je momenat za ispravljanje ko biva istorijskih nepravdi, i samo ga sakama mozes vratit u vinklo.
Ukrajina
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Ukrajina
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
- Status: Online
ovi mobilisu sve ...sve ....
ode sve prema istocnoj obali ....
ode sve prema istocnoj obali ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11848 times
Banovani Putinovi mediji na fejsu. Informatičari hrabriji od političara, koji imaju onolike vojske
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24179 times
Pa nije bas da ne znaju, jaci su, recimo Turci, od vecine evropskih drzava. Mislim da su i oni muslimani.insomnia wrote: 25 Feb 2022, 18:46A realno ovo muslimana sto js zaglavilo po Jevropi su najsretniji i najproduktivniji ko podguzne muhe. Sami ne znajuFuddo wrote: 25 Feb 2022, 18:40
Pa to je taj level
Nek njemu svijetle tespihi
Isto indijanac kad mu onaj kauboj dadne ogledalce.
I ovaj nam je neki autoritet, u necemu?
Ma dobro smo mi prosli.
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

Jasta su. Nece ni ona braca iz Sirije da ostanu u Turskoj. Kako ne znaju. Pa glaj samo.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11848 times
Fuddo wrote: 25 Feb 2022, 18:46Ko misli da ce ovaj stati na Ukrajini, taj je haza budala.
On je sebi umislio da je momenat za ispravljanje ko biva istorijskih nepravdi, i samo ga sakama mozes vratit u vinklo.
Ne znam šta će biti s Ukrajinom, ali treba do zuba naoružati sve ostale, ne dangubiti, opremiti i obučiti. Jednom će popušiti i sve će se raspasti. Nema i nije postojala vojna sila, koja ne trpi gubitke u ratu.
Malo je poznato, prilikom Hitlerove invazije na Poljsku, nije to išlo sve lako. Njemački oklopi su bili smanjeni za 20%. Ukrajina ima šanse, samo ako izdrži mjesec dana.
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Nesto im ne ide po planu i ne dobija vijesti sa fronta koje je ocekivao, ovo su vec rijeci ludog covjeka.
- insomnia
- Rđav kurac

Oj krokodile daleko je mjesec. Kako stvari stoje ovi ce biti sretni ako izduraju do ponedeljka
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Nije bas da nece, ima ih masa tamo.
Al nemre ni brkica sve primit, neka i vama kojeg, podijeliti odgovornost. Pajel
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

Pa ce. Onaj njegov video uoci ofanzive, koji je po svemu sudeci snimljen ranije, govori da je rijec o manijakuThe 51st State wrote: 25 Feb 2022, 18:55 Nesto im ne ide po planu i ne dobija vijesti sa fronta koje je ocekivao, ovo su vec rijeci ludog covjeka.
Ovako su isto i Hitlera pustili. Samo sto Hitler nije imo atomsku boNbu
-
The 51st State
- Inventar foruma

Izgleda da su danas bas zaljepiki dobro iako su pomake kojekuda naoravili ali nista spektakularno u odnosu na juce.. mislim da je ocekivo da ce ovi spustit gace nakon 24 sata, a sasvim suprotno se desava.insomnia wrote: 25 Feb 2022, 18:56Pa ce. Onaj njegov video uoci ofanzive, koji je po svemu sudeci snimljen ranije, govori da je rijec o manijakuThe 51st State wrote: 25 Feb 2022, 18:55 Nesto im ne ide po planu i ne dobija vijesti sa fronta koje je ocekivao, ovo su vec rijeci ludog covjeka.
- insomnia
- Rđav kurac

Ukrajinci su trebali minirati onaj sarkofag u Cernobilu i reci Evropi i Rusiji jarane ako napravite jos jedan korak mi cemo pritisnuti puljku i idemo svi u PM
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Naravno. Samo me čudi to što naši šute. Trebali bi na sav glas brujati o tome, davati podršku ukr i ukazivati na pro-ruske stavove srpskih političara.
natjerati ih da javno izraze podršku putinu.
Ako svijet sad ne ukine rs il barem da zeleno svjetlo da sami završimo taj poso, onda zaslužuju da im se rus ugnijezdi u srbiji.
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac

Ne znam. Haman ponovo drze onaj aerodrom ali slazem se. Nista se specijalno ne desava. A to im nikako ne ide u prilog. Svaki novi dan rata ih dovodi u goru poziciju. Ocito nisu ostvarili zacrtanoThe 51st State wrote: 25 Feb 2022, 18:59Izgleda da su danas bas zaljepiki dobro iako su pomake kojekuda naoravili ali nista spektakularno u odnosu na juce.. mislim da je ocekivo da ce ovi spustit gace nakon 24 sata, a sasvim suprotno se desava.insomnia wrote: 25 Feb 2022, 18:56
Pa ce. Onaj njegov video uoci ofanzive, koji je po svemu sudeci snimljen ranije, govori da je rijec o manijaku
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa samo ludak moze pokreniti ovo ludilo.The 51st State wrote: 25 Feb 2022, 18:55 Nesto im ne ide po planu i ne dobija vijesti sa fronta koje je ocekivao, ovo su vec rijeci ludog covjeka.
Problem je sto, navodno, ima podrusku 70% svog naroda za to sto radi. Decenije ispiranja mozga budalastinama.
Dozvolite da se obratimo
-
The 51st State
- Inventar foruma

Oficijelno gdje mozemo i galamimo, bisera je namah ostro reagovalaTaare wrote: 25 Feb 2022, 19:00Naravno. Samo me čudi to što naši šute. Trebali bi na sav glas brujati o tome, davati podršku ukr i ukazivati na pro-ruske stavove srpskih političara.
Ako svijet sad ne ukine rs il barem da zeleno svjetlo da sami završimo taj poso, onda zaslužuju da im se rus ugnijezdi u srbiji.
- insomnia
- Rđav kurac

Mi moramo shvatiti jednu stvar. Strateski smo nebitni. Dvije drzavice okruzene NATO clanicama. Ako dodje stani, pani Ameri to rjesavaju za poslijepodne. Nemas ti tu bas nekih argumenata za pregovoreTaare wrote: 25 Feb 2022, 19:00Naravno. Samo me čudi to što naši šute. Trebali bi na sav glas brujati o tome, davati podršku ukr i ukazivati na pro-ruske stavove srpskih političara.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Ne budi dijete. Poslovi normalno furaju. Gas piči li piči.insomnia wrote: 25 Feb 2022, 19:00 Ukrajinci su trebali minirati onaj sarkofag u Cernobilu i reci Evropi i Rusiji jarane ako napravite jos jedan korak mi cemo pritisnuti puljku i idemo svi u PM
Svi mi se morete obratit
-
The 51st State
- Inventar foruma

Pa meni nije luda ideja sama po sebi, ja je i razumijem iz te neke jebacke perspektive velikih, ali je ludilo nacin na koji to radi.Fuddo wrote: 25 Feb 2022, 19:01Pa samo ludak moze pokreniti ovo ludilo.The 51st State wrote: 25 Feb 2022, 18:55 Nesto im ne ide po planu i ne dobija vijesti sa fronta koje je ocekivao, ovo su vec rijeci ludog covjeka.
Problem je sto, navodno, ima podrusku 70% svog naroda za to sto radi. Decenije ispiranja mozga budalastinama.
mrzim i ove tvoje supke kad vrse agresije i rokaju po nejaci ali realno ovaj ih je vec nadmasio sa sirijom, a vjerovatno ce sad debelo i sa ukrajinom.
Indirektno ste i vi krivi ,dobio je krila u siriji i sad ga mozes samo gledati ili da ode sve u pm.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Grobtejebo
Evo sad, necemo im sankcionisati izvoz energenata.
A sve drugo kao, hocemo.
Ma ovdje svi nesta mute i svi su govna, i onan jebeni bajden.
I kako ce im se placat za naftu i gas ako ih izbacimo iz monetarnog sistema? Kesom?
Evo sad, necemo im sankcionisati izvoz energenata.
A sve drugo kao, hocemo.
Ma ovdje svi nesta mute i svi su govna, i onan jebeni bajden.
I kako ce im se placat za naftu i gas ako ih izbacimo iz monetarnog sistema? Kesom?
Dozvolite da se obratimo