Polako jebemu
Sad nas nece zvat
SveS zajebat

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A taman htjela poslati pp sa adresom

A mene ko jebe

Ako ce Dori, skuhat cu..

Poguban je DarioAli, evo me sad u Lynwoodu, uzeo sam (bolje rečeno - dobio sam) pola slobodnog dana, pijem pivo u jednom od restorana, kod puritanske i sve više feminističke Amerike, ozloglašene mreže "Hooters", gdje koke, da ti pamet stane, sa sisama koje dišu i mirišu kad se nagnu prema tebi da prime porudžbu, sa lažnim osmijesima, sa nogama koje rastu do pazuha, bezuspješno pokušavaju da me privole da naručim neko smeće od klope, ne videći da sam ja negdje drugdje, da se po stohiljaditi put pokušavam definisati, naći odgovor na ona osnovna pitanja što razdvajaju čovjeka od životi nje: KO SAM? ŠTA SAM? GDJE SAM? ZAŠTO SAM?
Ili, možda najvažnije: KOJI JA OVO K.... RADIM U AMERICI?
I, onda, k'o grom iz vedra (mada u Seattlu nikad nije vedro) neba, kroz zaglušujuću metal-rock muziku, začuh odgovor iz usta Mice Trofrtaljke, "stih" iz jednog od njenih najvećih "hitova":
"Turam, guram, al' neće da udje
Moja noga u cipele tudje..."
Evo već pet godina se ova bosanska duša bori da se uklopi u američki kalup, ali, ili joj je tijesno, pa je sve žulja, ili je kalup prevelik, pa se spotiče, posrće, pada i diže: ponekad pokuša bosonoga, slobodna, ali se ubrzo izranjavi na putu posutom tucanim staklom, pa puže četveronoške do nekog nevidljivog cilja, tvrdoglava da istraje - sve dok ne uvidi da je krenula suprotnim pravcem, da joj se valja opet vratiti na početak.
Mrzeći samu sebe, to i pokorno čini: opet zauzima startnu poziciju, ali svaki sljedeći put sa sve manje preostalog daha.

Moremo mi i krtine

Sto kebab?

Idi bolan kuci.insomnia wrote: 04 Mar 2022, 20:49 Da vi znate koliko ovo meni fali
PrigodnaPoguban je DarioAli, evo me sad u Lynwoodu, uzeo sam (bolje rečeno - dobio sam) pola slobodnog dana, pijem pivo u jednom od restorana, kod puritanske i sve više feminističke Amerike, ozloglašene mreže "Hooters", gdje koke, da ti pamet stane, sa sisama koje dišu i mirišu kad se nagnu prema tebi da prime porudžbu, sa lažnim osmijesima, sa nogama koje rastu do pazuha, bezuspješno pokušavaju da me privole da naručim neko smeće od klope, ne videći da sam ja negdje drugdje, da se po stohiljaditi put pokušavam definisati, naći odgovor na ona osnovna pitanja što razdvajaju čovjeka od životi nje: KO SAM? ŠTA SAM? GDJE SAM? ZAŠTO SAM?
Ili, možda najvažnije: KOJI JA OVO K.... RADIM U AMERICI?
I, onda, k'o grom iz vedra (mada u Seattlu nikad nije vedro) neba, kroz zaglušujuću metal-rock muziku, začuh odgovor iz usta Mice Trofrtaljke, "stih" iz jednog od njenih najvećih "hitova":
"Turam, guram, al' neće da udje
Moja noga u cipele tudje..."
Evo već pet godina se ova bosanska duša bori da se uklopi u američki kalup, ali, ili joj je tijesno, pa je sve žulja, ili je kalup prevelik, pa se spotiče, posrće, pada i diže: ponekad pokuša bosonoga, slobodna, ali se ubrzo izranjavi na putu posutom tucanim staklom, pa puže četveronoške do nekog nevidljivog cilja, tvrdoglava da istraje - sve dok ne uvidi da je krenula suprotnim pravcem, da joj se valja opet vratiti na početak.
Mrzeći samu sebe, to i pokorno čini: opet zauzima startnu poziciju, ali svaki sljedeći put sa sve manje preostalog daha.

A govorio sam vec milion puta zasto ne mogu. Ja sam ti ko ona jebena zacarana princeza magijom svezana u najvecoj kuli u kraljevstvu.

Ma sad sloboda. Kazu onaj brada cecen sto je pogino bio penicilin za te LGBT u Rusiji
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests