A vidi ovih momenata, aaaa
Naravno, neko mora biti i fin a ne ko vi.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jes ti sigurna da ti čojk nije kupio zarobljeni ruski tenk?

Najbolje joj je da joj ja prodam pola 1.2 tdiTaare wrote: 07 Mar 2022, 11:39Jes ti sigurna da ti čojk nije kupio zarobljeni ruski tenk?
Jer toliko samo tenjak troši![]()

A more bit, tako cu se i ja zaglavitTaare wrote: 07 Mar 2022, 11:39Jes ti sigurna da ti čojk nije kupio zarobljeni ruski tenk?

'ta ce mi polo? Naucila sam ja vozit

Evo bona, nek ti havana uda auto. Auto je ko pišća. Naspeš fildžan i odeš na unu i vratiš se.spacebound wrote: 07 Mar 2022, 11:41A more bit, tako cu se i ja zaglavitTaare wrote: 07 Mar 2022, 11:39
Jes ti sigurna da ti čojk nije kupio zarobljeni ruski tenk?
Karikiram malo, al' da trosi ko nenormalan,trosi, jos s ovim cijenama goriva, samo se za glavu fatam
Gledam seka dosla s jednim rezervoarom iz Njemacke i jos nije ni potrosila sav.

Pa pitaj ga ponovo, i gdje ti je taj postJulia-Klara wrote: 07 Mar 2022, 11:44 I kako sad da HAVANA vidi da ja pitam posto je Polo kad ste sve na trosjed haknuli![]()

Bjezi bona, ja zagledam passata, on bi meni kanticuTaare wrote: 07 Mar 2022, 11:45Evo bona, nek ti havana uda auto. Auto je ko pišća. Naspeš fildžan i odeš na unu i vratiš se.spacebound wrote: 07 Mar 2022, 11:41
A more bit, tako cu se i ja zaglavit
Karikiram malo, al' da trosi ko nenormalan,trosi, jos s ovim cijenama goriva, samo se za glavu fatam
Gledam seka dosla s jednim rezervoarom iz Njemacke i jos nije ni potrosila sav.
Doduše, bolje loma pričekaj.
Kad gorivo ide gor, cijene auta idu dol.![]()

Audi q7Taare wrote: 07 Mar 2022, 11:53 Fenomen. Zašto ove male žene vole velika auta?
Moja tetka je manja od fejse, a vazda priča o nekom džipu![]()
Male zene vole sve velikoTaare wrote: 07 Mar 2022, 11:53 Fenomen. Zašto ove male žene vole velika auta?

Ja volim samo velika autaJulia-Klara wrote: 07 Mar 2022, 11:58 PS moja prijateljica Armenka, metar i zilet (oko 155 visoka), ima muza od 2 metra, veliki stan, veliki auto, i generalno voli sve sto je puno vece od nekih "normalnih" gabarita

Julia-Klara wrote: 07 Mar 2022, 11:57Male zene vole sve velikoTaare wrote: 07 Mar 2022, 11:53 Fenomen. Zašto ove male žene vole velika auta?
![]()
A u velikim autima se osjecaju sigurnije

Zato što mnoge niske žene nedostatak vlastite visine kompenzuju visokim momcima, a eto ta i velikim stanom, automJulia-Klara wrote: 07 Mar 2022, 11:58 PS moja prijateljica Armenka, metar i zilet (oko 155 visoka), ima muza od 2 metra, veliki stan, veliki auto, i generalno voli sve sto je puno vece od nekih "normalnih" gabarita

5300 eurica. 2011gJulia-Klara wrote: 07 Mar 2022, 11:44 I kako sad da HAVANA vidi da ja pitam posto je Polo kad ste sve na trosjed haknuli![]()