Ljubi Calla svog tuzlaka, zene su puno bolji ljudituzlak1212 wrote: 08 Mar 2022, 00:35 Za 8. Mart
Umjesto cestitke. Da mi budete slobodnije, jednakije, obrazovanije, radikalnije...
Sve osim odvratno nazvanog "slabijeg" spola. Jer najjace osobe koje sam u zivotu upoznao, odreda su bile zene.
na slici je marrie curie, zahvaljujuci njoj danas imamo hemoterapije u polju medicine kao i rengen snimke
njeno zivotno dijelo je zloupotrebljeno za istrazivanje i razvijanje atomskih bombi
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Auuuu, zbog ovoga bi mi muz izrekao smrtnu kaznu.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28426 times
- Been thanked: 32485 times
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22807 times
- Been thanked: 20886 times
- Status: Online
Sto ne izadjete na demonstracije da trazite veca prava? 
Zasto se zadovoljavate buketom cvijeca?
Zasto se zadovoljavate buketom cvijeca?
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
12 STVARI KOJE NE ŽELIŠ DA TI ŽENA KAŽE
1. "Uživaj"
Ovde si burazeru nešto debelo zasrao, znaš ti dobro šta, nemoj da se praviš blesav. Ona sve zna, a i ako ne zna, naslućuje, tako da je njeno "uživaj" uglavnom već kasno za bilo kakvo vađenje i pravdanje.
2. "A šta smo mi"/"Šta sam ja tebi"
Ovo je jedno od najpodlijih pitanja. Da ti je devojka ili žena i da oseća tvoje ozbiljne namere, ne bi te to ni pitala. A ovako čim te pita (i to uvek u trenutku kad vam je najlepše), znači da te je provalila da si beslovesna baraba koja samo hoće da je....poetski izrimuje u čaršafima, a na konto nežnog prijateljstva na koje se vadiš, tako da gud-lak sa odgovorom.
3. "Ko ti je ona"
Koleginica, drugarica, niko, sestra od tetke, ne znam - to su sve legitimni odgovori koji doduše jednako glupo zvuče kad te ona onako nehajno pita ovo pitanje dok pere sudove, (a zapravo vrlo ciljano i tendenciozno). I realno, čak i ako nisi ništa kriv, kad ti postavi ovo pitanje, automatski se osetiš krivim što dalje implicira nervozu, tremu, zamuckivanje i onda burazeru postaješ sumnjiv kako god da okreneš.
4. "Više nije ni važno"
Kralju, zaboravio si nešto njoj mnooogo bitno, što je tebi naravno glupo i trivijalno, ali sad u njenim očima deluješ kao zadnji kreten kome nije stalo do nje. Još si se više zakopao kad si počeo da se glupim pošalicama izvlačiš na foru, i sad jbg, šta da ti kažem, snosi posledice junački. Proći će je ljutina za koji dan, al' minus ostaje zauvek. I to veći nego što misliš.
5. "To svakoj kažeš"
Možda ti misliš da si upravo izgovorio najoriginalniji kompliment na svetu, ali ipak, premda joj se svideo, zvučao si kao generički pasus iz de Meloovog praktikuma - "Umetnost zavođenja" i to sa lošim prevodom s engleskog. Budi još koji put tako "originalan" i uskoro će iz čista mira uslediti i "molim te ne dodiruj me više".
6. "A šta si mi sve obećao"
Druže, ne znam šta si joj obećao, ali ako ti je ovo rekla, mnogo si sjebo stvar. Žena jako dobro pamti sve što izgovoriš (iako se ni ti sam ne sećaš svega što si joj pričao dok si istovremeno palcem skrolovao kroz rezultate s kladionice) i sve što kažeš svrstava u obećanja (ialo nijednom nisi rekao - obećavam). E tako, ako si mnogo kenjao samo da bi dobio...zlatnu ružu Mediterana, sad snosi posledice svojih "obećanja". I crveni karton zbog simuliranja faula.
7. "Neka, sama ću"
To bre. Ne moraš ti, upravo ti je dala slobodno da ideš zdrugarima na pivo, vidiš kako je sposobna, može ona to sama sve. E jest. Tuki. Naivčino. Beskrajno je razočarana što si se samo reda radi ponudio da joj to odradiš i što nisi zalegao muški za nju. Ne zato što ona ne moze to sama, nego zato što joj tako u njenim očima pokazuješ naklonost. Sad idi fino zdrugarima, jer da, može ona i to i mnogo štošta drugog sama. Pardon, ne sama, nego bez tebe.
8. "Treba mi prostora u ovoj vezi"
Našla je drugog. I to bolji primerak mužjaka od tebe. Nije s njim još ništa konkretno imala pa joj treba i izgovor, a i zaista prostor da ga isproba i vidi da li je zaista dovoljno vredan šutiranja tebe niz slivnik. Ako ti ovo kaže, daj joj sav prostor ovog sveta i odmah traži novu devojku.
9. "Stalno pominješ bivše"
Pomenuo si jednom pre 2 meseca neku bivšu i to samo na blic u nekom sasvim desetom kontekstu kao deo priče, i pomenuo si juče na Slavi kod kuma prvu devojku s kojom si se poljubio u osmom osnovne i to bez jezika. To je njoj već dovoljno da te nakiti etiketom pominjača bivših i da ti to natrljava na nos kad god se sporečkate ("da možda sam ja imala 20+ muškaraca u životu, ali ja barem ne živim u prošlosti kao ti Milorade, stoko bezrepa švalerska").
10. "Je l' ti Maja lepa"
U kom slučaju je Maja druželjubiva drugarica njene koleginice sa posla koju ste upoznali večeras na žurci i koja je realno prepička i po, a s kojom si ljubazno eto prozborio tek nekoliko rečenica, ništa više od toga. Ako kažeš istinu, dakle da je lepa, ne'š jebat ni to veče, a boga mi ni par narednih ("buuu znači ja ti nisam lepa, buuu"), a ako lažeš i budeš u fazonu "pa onako, šta znam, nije baš nešto lepa", znaće da si lažljivi skot i opet ne'š jebat ("buu ne laži stoko, videla sam kako je gledas", pri čemu je zaista nisi, ali je stvarno nisi gledao. Ok možda malo).
11. "Šta meni ovo treba"
Matori, znam da si šampion Balkana u foliranju u dalj i nezvanični prvak sveta u predaji štafete između 3 ribe u jednom danu, a da ne znaju jedna za drugu, ali ovo si skroz naskroz usro. Devojka te je ne baš skroz provalila, ali je jaaako dobro naslutila da si baraba i upalila sigurnosni anti-baraba alarm. Kad ti kaže ovu rečenicu, samo te još neko nebesko čudo može spasiti da u narednih 30 sekundi zauvek ne išeta iz tvog života. Ne znam, probaj da žongliraš liciderskim srcima, zovi joj kočiju iz Pepeljuge, pretvori se u Havijer Bardema, otpevaj joj tužni hit Saše Kovačevića s peskom u grlu. Ništa, a? Neće nazad? Jbg, bar si probao.
12. "Sve je u redu. Ok sam"
Ništa nije u redu. I nije ok. Moja iskrena sućut. Od sutra si opet singl.
1. "Uživaj"
Ovde si burazeru nešto debelo zasrao, znaš ti dobro šta, nemoj da se praviš blesav. Ona sve zna, a i ako ne zna, naslućuje, tako da je njeno "uživaj" uglavnom već kasno za bilo kakvo vađenje i pravdanje.
2. "A šta smo mi"/"Šta sam ja tebi"
Ovo je jedno od najpodlijih pitanja. Da ti je devojka ili žena i da oseća tvoje ozbiljne namere, ne bi te to ni pitala. A ovako čim te pita (i to uvek u trenutku kad vam je najlepše), znači da te je provalila da si beslovesna baraba koja samo hoće da je....poetski izrimuje u čaršafima, a na konto nežnog prijateljstva na koje se vadiš, tako da gud-lak sa odgovorom.
3. "Ko ti je ona"
Koleginica, drugarica, niko, sestra od tetke, ne znam - to su sve legitimni odgovori koji doduše jednako glupo zvuče kad te ona onako nehajno pita ovo pitanje dok pere sudove, (a zapravo vrlo ciljano i tendenciozno). I realno, čak i ako nisi ništa kriv, kad ti postavi ovo pitanje, automatski se osetiš krivim što dalje implicira nervozu, tremu, zamuckivanje i onda burazeru postaješ sumnjiv kako god da okreneš.
4. "Više nije ni važno"
Kralju, zaboravio si nešto njoj mnooogo bitno, što je tebi naravno glupo i trivijalno, ali sad u njenim očima deluješ kao zadnji kreten kome nije stalo do nje. Još si se više zakopao kad si počeo da se glupim pošalicama izvlačiš na foru, i sad jbg, šta da ti kažem, snosi posledice junački. Proći će je ljutina za koji dan, al' minus ostaje zauvek. I to veći nego što misliš.
5. "To svakoj kažeš"
Možda ti misliš da si upravo izgovorio najoriginalniji kompliment na svetu, ali ipak, premda joj se svideo, zvučao si kao generički pasus iz de Meloovog praktikuma - "Umetnost zavođenja" i to sa lošim prevodom s engleskog. Budi još koji put tako "originalan" i uskoro će iz čista mira uslediti i "molim te ne dodiruj me više".
6. "A šta si mi sve obećao"
Druže, ne znam šta si joj obećao, ali ako ti je ovo rekla, mnogo si sjebo stvar. Žena jako dobro pamti sve što izgovoriš (iako se ni ti sam ne sećaš svega što si joj pričao dok si istovremeno palcem skrolovao kroz rezultate s kladionice) i sve što kažeš svrstava u obećanja (ialo nijednom nisi rekao - obećavam). E tako, ako si mnogo kenjao samo da bi dobio...zlatnu ružu Mediterana, sad snosi posledice svojih "obećanja". I crveni karton zbog simuliranja faula.
7. "Neka, sama ću"
To bre. Ne moraš ti, upravo ti je dala slobodno da ideš zdrugarima na pivo, vidiš kako je sposobna, može ona to sama sve. E jest. Tuki. Naivčino. Beskrajno je razočarana što si se samo reda radi ponudio da joj to odradiš i što nisi zalegao muški za nju. Ne zato što ona ne moze to sama, nego zato što joj tako u njenim očima pokazuješ naklonost. Sad idi fino zdrugarima, jer da, može ona i to i mnogo štošta drugog sama. Pardon, ne sama, nego bez tebe.
8. "Treba mi prostora u ovoj vezi"
Našla je drugog. I to bolji primerak mužjaka od tebe. Nije s njim još ništa konkretno imala pa joj treba i izgovor, a i zaista prostor da ga isproba i vidi da li je zaista dovoljno vredan šutiranja tebe niz slivnik. Ako ti ovo kaže, daj joj sav prostor ovog sveta i odmah traži novu devojku.
9. "Stalno pominješ bivše"
Pomenuo si jednom pre 2 meseca neku bivšu i to samo na blic u nekom sasvim desetom kontekstu kao deo priče, i pomenuo si juče na Slavi kod kuma prvu devojku s kojom si se poljubio u osmom osnovne i to bez jezika. To je njoj već dovoljno da te nakiti etiketom pominjača bivših i da ti to natrljava na nos kad god se sporečkate ("da možda sam ja imala 20+ muškaraca u životu, ali ja barem ne živim u prošlosti kao ti Milorade, stoko bezrepa švalerska").
10. "Je l' ti Maja lepa"
U kom slučaju je Maja druželjubiva drugarica njene koleginice sa posla koju ste upoznali večeras na žurci i koja je realno prepička i po, a s kojom si ljubazno eto prozborio tek nekoliko rečenica, ništa više od toga. Ako kažeš istinu, dakle da je lepa, ne'š jebat ni to veče, a boga mi ni par narednih ("buuu znači ja ti nisam lepa, buuu"), a ako lažeš i budeš u fazonu "pa onako, šta znam, nije baš nešto lepa", znaće da si lažljivi skot i opet ne'š jebat ("buu ne laži stoko, videla sam kako je gledas", pri čemu je zaista nisi, ali je stvarno nisi gledao. Ok možda malo).
11. "Šta meni ovo treba"
Matori, znam da si šampion Balkana u foliranju u dalj i nezvanični prvak sveta u predaji štafete između 3 ribe u jednom danu, a da ne znaju jedna za drugu, ali ovo si skroz naskroz usro. Devojka te je ne baš skroz provalila, ali je jaaako dobro naslutila da si baraba i upalila sigurnosni anti-baraba alarm. Kad ti kaže ovu rečenicu, samo te još neko nebesko čudo može spasiti da u narednih 30 sekundi zauvek ne išeta iz tvog života. Ne znam, probaj da žongliraš liciderskim srcima, zovi joj kočiju iz Pepeljuge, pretvori se u Havijer Bardema, otpevaj joj tužni hit Saše Kovačevića s peskom u grlu. Ništa, a? Neće nazad? Jbg, bar si probao.
12. "Sve je u redu. Ok sam"
Ništa nije u redu. I nije ok. Moja iskrena sućut. Od sutra si opet singl.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8225 times
- Been thanked: 19370 times
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28426 times
- Been thanked: 32485 times
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4226 times
- Been thanked: 4412 times
Ne slažem se, ja ovo "uživaj" često upotrebljavam, ali tako i mislim. E sad, ne treba se puno ni zaneti 
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Mene je ovo "ko ti je ona" moglo doći glave jednom prilikom... moja dalja familija nas je pozvala na svadbu i bilo nas je sigurno jedno 300. Mi smo se tad nekako zabavljali možda tek 2-3 mjeseca. Odem ja od stola do drugog na kraju sale da pozdravim rođaka i rodicu i ono baš smo se srdačno pozdravili, izgrlili, izljubili ovo ono, a moja nas je svo vrijeme posmatrala. Vratim se ja da sjednem za stol i vidim da je nešto čudna i jedva progovara. Nakon 2-3 sata viče ljutito a ko ti je ona što si je onako izgrlio i izljubio 
I ja kažem rodica, pa onda viče lažeš
Joj trebalo je vremena da čovjek izbije te bubice iz glave... vi žene ste stvarno fenomen
I ja kažem rodica, pa onda viče lažeš
Joj trebalo je vremena da čovjek izbije te bubice iz glave... vi žene ste stvarno fenomen
-
Mon
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4042 times
- Been thanked: 5212 times
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ja to odmah prostrem ko ponjavu.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4133 times
- Been thanked: 3098 times
Ja zamolim Onog koji zna bolje od mene da mi pokaze put. Kad bi mi znali sta je dobro za nas, nikad u problem ne bismo upali.Chloe wrote: 18 Feb 2022, 17:17Na kraju pitam, ovo ili ono, i tako "odlučim" ..Lavlje_srce wrote: 18 Feb 2022, 16:46Znam i ja kako vam je oboma. Niko na bijelom svijetu teze ne donosi odluke od mene. Ono triput mjeri jednom sjeci, kod mene se pretvori u 1 295 633 x mjeri... Cista patnja.![]()
Zeleno, ostavila sam ti pjesmu na Pjesmi za forumasa ima i dva dana, a od tebe ni habera.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26158 times
- Been thanked: 26792 times
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9740 times
- Been thanked: 9930 times
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4456 times
- Been thanked: 3424 times
Jedva čekam, Zano..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Zana
- Gospođetina

A vjerujem
Štas kupio akrepu?
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4456 times
- Been thanked: 3424 times
Nahranio ga.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Zana
- Gospođetina

Niste ni vi puno drugačiji. Sve fenomen do fenomena. Mislim, nemo da počnem pričatiMarlboroGold wrote: 08 Mar 2022, 17:00 Mene je ovo "ko ti je ona" moglo doći glave jednom prilikom... moja dalja familija nas je pozvala na svadbu i bilo nas je sigurno jedno 300. Mi smo se tad nekako zabavljali možda tek 2-3 mjeseca. Odem ja od stola do drugog na kraju sale da pozdravim rođaka i rodicu i ono baš smo se srdačno pozdravili, izgrlili, izljubili ovo ono, a moja nas je svo vrijeme posmatrala. Vratim se ja da sjednem za stol i vidim da je nešto čudna i jedva progovara. Nakon 2-3 sata viče ljutito a ko ti je ona što si je onako izgrlio i izljubio
I ja kažem rodica, pa onda viče lažeš![]()
- Zana
- Gospođetina

Aferim. Pa kud će bolji poklon? Joś ako grijanje ima, stvarno je sretnica
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ali nakon 3 sata reagovati i reći šta je problem, a do tad dizanje nosa... ja to ne kontam. Pa reci odmah ako je neki problemZana wrote: 08 Mar 2022, 22:52 Niste ni vi puno drugačiji. Sve fenomen do fenomena. Mislim, nemo da počnem pričati![]()