Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
insomnia wrote: 11 Mar 2022, 16:01
Mislio je na reepera. Il kako se vec zove. E cuj moderniji
Nego eno indija greskom opalila raketu u Pakistan. Kaze jbg puko kvar nemojte sta zahateriti
Reaper, predator, raptor, krokodil, behko....
Nism se nado ovoj intelektualnoj picajzlastini od njega.
Taare wrote: 11 Mar 2022, 16:34
Još jedan us dron kojeg su iranci skinuli i napravili bolju verziju
ti us dronovi baš jednostavni za prizemljit.
i ono bi se poredilo sa bayraktarom
Pa Bože dragi, je l ovo moguće
Šta je zajedničko ovim našim "amerima"? Zajedničko im je to što nakon određenog vremena provedenog u usa misle da je gola istina samo ono što kažu ameri i njihove sluge.
Ne bi me čudilo da vjeruju da u americi stvarno postoje avendžersi
Taare wrote: 11 Mar 2022, 16:34
Još jedan us dron kojeg su iranci skinuli i napravili bolju verziju
ti us dronovi baš jednostavni za prizemljit.
i ono bi se poredilo sa bayraktarom
Niko nije naoružao iran ko što ih amer naoružava
Nije to Raptor. Raptor je dron, pitaj našeg stručnjaka, ako mi ne vjeruješ.
Vodeći turski proizvođač bespilotnih letjelica kompanija Baykar nastavlja sa testiranjem modela borbene letjelice Bayraktar Akinci B, a u danas obavljenom probnom letu oboren je nacionalni visinski rekord s visinom od 40.170 stopa, javlja Anadolu Agency (AA).
Cavusoglu: Rat u Ukrajini je otkrio licemjerje, za nas je prolivena krv u Harkovu i Alepu ista
Ministar vanjskih poslova Turske Mevlut Cavusoglu održao je govor na Konferenciji ministara vanjskih poslova Organizacije islamske saradnje (OIC) gdje se osvrnuo i na aktuelni rat u Ukrajini.
Između ostalog, tokom govora u pakistanskoj prijestolnici Islamabadu, Cavusoglu je rekao kako je svaki zločin isti, ali da to očigledno na Zapadu gledaju iz druge perspektive.
"Čuli smo da govore da Ukrajina nije Bliski istok i Afganistan. Zašto se prolijeva krv? Za nas su prolivena krv u Harkovu i Alepu potpuno jednake. Međutim, rat u Ukrajini je otkrio globalno licemjerje", rekao je turski šef diplomatije.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
sve jasno, sad nek porade na neovisnosti od bjelosvjetske bagre koliko mogu, uglavnom nije neprijatan osjecaj nakon najmanje 20 godina da muslimani drze moralne lekcije, a da ostali mogu samo sutiti i klimati glavom.
Bas danas pricam sa kolegama,svedjani ponovo odlaze u Tursku,izaslo iz mode biti antierdogan ...i sad mi prica koleginica prica kako joj drugarica(svedjanka) kupila stan u Turskoj.Zanimljivo je ovo masovno kupovanje stanova po Turskoj ali iznenadilo me da i zapadnjaci pocinju
Cavusoglu: Rat u Ukrajini je otkrio licemjerje, za nas je prolivena krv u Harkovu i Alepu ista
Ministar vanjskih poslova Turske Mevlut Cavusoglu održao je govor na Konferenciji ministara vanjskih poslova Organizacije islamske saradnje (OIC) gdje se osvrnuo i na aktuelni rat u Ukrajini.
Između ostalog, tokom govora u pakistanskoj prijestolnici Islamabadu, Cavusoglu je rekao kako je svaki zločin isti, ali da to očigledno na Zapadu gledaju iz druge perspektive.
"Čuli smo da govore da Ukrajina nije Bliski istok i Afganistan. Zašto se prolijeva krv? Za nas su prolivena krv u Harkovu i Alepu potpuno jednake. Međutim, rat u Ukrajini je otkrio globalno licemjerje", rekao je turski šef diplomatije.
Boli njeg da ne kažem šta i za Harkov i za Alep, kao i Palestinu, Siriju i Ukrajinu. Bitno je pred kamerama moralisati.
bosnjakinja wrote: 24 Mar 2022, 09:26
Bas danas pricam sa kolegama,svedjani ponovo odlaze u Tursku,izaslo iz mode biti antierdogan ...i sad mi prica koleginica prica kako joj drugarica(svedjanka) kupila stan u Turskoj.Zanimljivo je ovo masovno kupovanje stanova po Turskoj ali iznenadilo me da i zapadnjaci pocinju