prelijep je...a MAN..

Moderator: Krokodil Behko
nisam vozio,bio sam premlad tada ..nije dajc nego fap..Krokodil Behko wrote:A dje su oni iz prošlosti? Kriješ da si vozio babin dajc?
A jesu li mu oni "pipci" na blatobranima zbilja bili zbog parkiranja i rikverca?camargue wrote:nisam vozio,bio sam premlad tada ..nije dajc nego fap..Krokodil Behko wrote:A dje su oni iz prošlosti? Kriješ da si vozio babin dajc?
Tatra!!!hojla wrote:Cuj fap i dajc ...a ruski kamioncki....to zaboravili ha......
nes ti meni bez rusa
Mister No wrote:Tatra!!!hojla wrote:Cuj fap i dajc ...a ruski kamioncki....to zaboravili ha......
nes ti meni bez rusa
Usput ono gore cudo više liči na bus
Ni onaj što ga je Camargue "dao na uvid" ni onaj Blackov, ne bi mogli po našim putevima. Nisu ti putevi možda ni toliko loši koliko su krivudavi. Ne mogu zamisliti takve kamione ni da voze preko Komara a pogotovo preko Karaule. Jednostavno ne bi mogli napraviti takva oštra "motanja" koja su na tim prijevojima ne dvostruka nego desetostruka.Fatma wrote:Kamion budućnosti,ali ne i naše...možete li ga zamisliti da vozi sa onako niskim spojlerima,po našim bajnim cestama i vrletima...
jesu buraz,dobri su nevjerovatno,zato se i prodaju dobro i svugdje ih ima...,stasH,pametni ljudi ti skandinavci,rade kvalitet..Pasaga wrote:Buraz...Volvo...Scania...
to su ti najcesca auta,najprodanija...kao teretnjaci u svjetu....
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests