Znam,ali vrag neda mira

Znam,ali vrag neda mira
Haman cojik mora hemicar bit da se ofarbaMerlin246 wrote: 29 Nov 2019, 22:06 Jao Boze kupila one dvije farbe s amazona.. i samo pomijesala i stavila.. reko tako i frizer sigurno radi.. kad onoo skorilo mi se svee, nisam stavila jos neki dio koji ide s farbama, hidrogen mi nije dosao u kutijama nego sam ga posebno valjda morala naruciti, a ja kontam da ide napisao bi mi na recepturu.. i toliko je mene peklo tjeme jedno 3 dana da sam imala osjecaj da cu celava ostatiNikad vise se ja sama farbati necu
![]()
Da je frizer biti lako frizer bi bio svatko.ElTriconi wrote: 29 Nov 2019, 22:17Haman cojik mora hemicar bit da se ofarbaMerlin246 wrote: 29 Nov 2019, 22:06 Jao Boze kupila one dvije farbe s amazona.. i samo pomijesala i stavila.. reko tako i frizer sigurno radi.. kad onoo skorilo mi se svee, nisam stavila jos neki dio koji ide s farbama, hidrogen mi nije dosao u kutijama nego sam ga posebno valjda morala naruciti, a ja kontam da ide napisao bi mi na recepturu.. i toliko je mene peklo tjeme jedno 3 dana da sam imala osjecaj da cu celava ostatiNikad vise se ja sama farbati necu
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests