Ovi su mi ko oni u Sarajevu sto su pod snajperima i granatama nosali titove slike i protestvovali. Vid sta je patriotskih klipana sto jos ne kontaju kako se jedino moze Rusima suprotstaviti.
Ukrajina
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
-
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 216 times
- Status: Offline
Re: Ukrajina
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Kod vas bi u startu krenuo metodom spržene zemlje.
balističke bi rokale od jutra do sutra.
balističke bi rokale od jutra do sutra.
Svi mi se morete obratit
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2630 times
- Been thanked: 8071 times
Zbog ovoga sam prije agresije bio ubijedjen da nece napasti Ukrajinu.Taare wrote: 12 Mar 2022, 04:17 Mene zanima zašto se putin odlučio na ovaj korak. Mozgam i ne mogu da nađem nešto što bi barem ličilo na logiku.
Nema. Ne postoji.
Evo da se vratimo dvije hefte nazad i da zamislimo kako Putin uzima citavu Ukrajinu za 72h, opet ne bi nista dobio, opet bi citava Rusija trpila. Kamo li ova bruka i ovoliki troskovi..
Da se sada potpise mir, kapitulacija Ukrajine ili sta god, Rusija je vracena za 20 godina u nazad.
Jedini Putinov izlaz i neka prividna pobjeda je vracanje zapada za 20ak godina nazad a to znaci samo atomska na Berlin i London. On drugih opcija nema a izgubiti ne smije..
Podsjeca mnogo na Milosevica. Skoro je u 99-oj kada mu NATO prije bombardovanjem a on svjestan koliko nema sansi protiv NATOa ipak ne potpisuje poraz jer ne smije i ulazi u sukob iako 100% zna da ce izgubiti.
Putin je u velikim govnina, evropa u blatu do koljena a amerikanci i britanci na livadi pored roštiljaju.
Edit: do kraja marta ce Putin biti smaknut

- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4280 times
- Been thanked: 3195 times
Mimo tog nuklearnog oružja, ja sam ubijedjen da je Švedska, svojim budžetom i svojom disciplinom daleko bolje razvila svoje odbrambene snage od tih papana. A vjerovatno i Finska. Kad se tome doda tehnološki napredak i inovativnost (a svi znamo za npr Bofors itd), onda odgovorno tvrdim - bujrum. Ništa taj papak spržiti neće osim svojih vlastitih kmetova 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Bogami su fine ove Hanume pa nek su i Moldavke.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ostalo je cutanje.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 596 times
- Been thanked: 885 times
- Taare
- greatest
Sankcije Zapada protiv Rusije uzrokovat će pad Međunarodne svemirske stanice (MSS), upozorio je danas direktor ruske Agencije za istraživanje svemira "Roskosmos" Dmitrij Rogozin.
Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest
- Taare
- greatest
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 596 times
- Been thanked: 885 times
U Banjoj Luci se danas okupilo stotinjak osoba na skupu podrške Rusiji, koji je organizovalo Udruženje "Srpsko-ruski most".
svegam zivimo u matrixuVeliki skup podrške građanima Ukrajine koji proživljavaju golgotu danas je upriličen na Trgu Slobode u Tuzli. Osim Tuzlaka, skupu su prisustvovali i građani iz drugih bh. gradova, Hrvatske i Srbije. Među njima je bilo i nekoliko Ukrajinaca, a svi su poslali poruku da rat mora prestati.
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Zanimljivo bi bilo da se sastanu učesnici skupova recimo na Ozrenu .
Ubleha je da Srbi ne podrzavaju Ruse.

Ubleha je da Srbi ne podrzavaju Ruse.
Ostalo je cutanje.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Bum ode jos jedan komad gvozđurije
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Spaval ona, zna li se sta
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Taare
- greatest
-
- Na probnom
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 5 times
U Banjoj Luci se danas okupilo stotinjak osoba na skupu podrške Rusiji, koji je organizovalo Udruženje "Srpsko-ruski most".
Skupu je prisustvovao i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić koji je rekao Srni da bi najbolje bilo da se sukob u Ukrajini što prije okonča, te da je na ovom skupu u znak solidarnosti sa idejama koje treba da budu razumne. Pored Đokića, na skup je stigao i ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS-a Duško Milunović.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-banjo ... /220312058
Ma ovo su Bosnjaci rusofili samo
Komentar s Klixa:
Skupu je prisustvovao i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić koji je rekao Srni da bi najbolje bilo da se sukob u Ukrajini što prije okonča, te da je na ovom skupu u znak solidarnosti sa idejama koje treba da budu razumne. Pored Đokića, na skup je stigao i ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS-a Duško Milunović.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-banjo ... /220312058
Ma ovo su Bosnjaci rusofili samo

Komentar s Klixa:
Neka Bosnjo prvo popljuje protest u Tuzli i nadje neku zamjerku, a c*tnici ogrijaju sa ruskim zastavama
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1194 times
- Been thanked: 3747 times
Na sceni je projekat namjernog guranja Rusije u tzv. 100 godina samoće. To je namjera, a Ukrajina je samo okidač i jedna cijelom projektu.Duminjo wrote: 12 Mar 2022, 13:54Zbog ovoga sam prije agresije bio ubijedjen da nece napasti Ukrajinu.Taare wrote: 12 Mar 2022, 04:17 Mene zanima zašto se putin odlučio na ovaj korak. Mozgam i ne mogu da nađem nešto što bi barem ličilo na logiku.
Nema. Ne postoji.
Evo da se vratimo dvije hefte nazad i da zamislimo kako Putin uzima citavu Ukrajinu za 72h, opet ne bi nista dobio, opet bi citava Rusija trpila. Kamo li ova bruka i ovoliki troskovi..
Da se sada potpise mir, kapitulacija Ukrajine ili sta god, Rusija je vracena za 20 godina u nazad.
Jedini Putinov izlaz i neka prividna pobjeda je vracanje zapada za 20ak godina nazad a to znaci samo atomska na Berlin i London. On drugih opcija nema a izgubiti ne smije..
Podsjeca mnogo na Milosevica. Skoro je u 99-oj kada mu NATO prije bombardovanjem a on svjestan koliko nema sansi protiv NATOa ipak ne potpisuje poraz jer ne smije i ulazi u sukob iako 100% zna da ce izgubiti.
Putin je u velikim govnina, evropa u blatu do koljena a amerikanci i britanci na livadi pored roštiljaju.
Edit: do kraja marta ce Putin biti smaknut![]()
Šta je dugoročni cilj projektanata i šta time namjeravaju postići, to je sada teško razumjeti. Obično to postane jasno tek nakon izvjesne vremenske distance.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Taare
- greatest
Njemačka se zahuktava. Primili su preko 120k izbjeglica. Sad su krenuli slati vozove na pl-ukr granicu.
ovi će na kraju hajrovat sa milion radnosposobnih ukrajinaca.
Majku mu, može li bosna uvesti makar 50k?
ovi će na kraju hajrovat sa milion radnosposobnih ukrajinaca.
Majku mu, može li bosna uvesti makar 50k?
Svi mi se morete obratit