TROSJED
Moderator: VIP
-
fuksa
- Na probnom

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Kako je umrla Sanela iz Sarajeva: Od izlječive dijagnoze do smrti uz savjete 'gurua'
https://detektor.ba/2022/03/10/od-izlje ... 4JCkyFC254
https://radiosarajevo.ba/metromahala/te ... rua/449936
Strasno.
https://radiosarajevo.ba/metromahala/te ... rua/449936
Strasno.
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4298 times
- Been thanked: 2112 times
Re: Kako je umrla Sanela iz Sarajeva: Od izlječive dijagnoze do smrti uz savjete 'gurua'
Bas je strasno, zelim da najgore muke stignu sve one koji su iskoristili njenu slabost (bolest) za sopstvene interese.
Zelim svima koji se ikada nadju u situaciji slicnoj kao ova zena da imaju nekog kraj sebe, prijatlje ili rodbinu koja ce stati na nihovu stranu i posavjetovati da donesu ispravnu odluku za svoj zivot odnosno zdravlje.
Nadam se da postoji zakon kod nas koji ce procesuirati ove prevarante.
Zelim svima koji se ikada nadju u situaciji slicnoj kao ova zena da imaju nekog kraj sebe, prijatlje ili rodbinu koja ce stati na nihovu stranu i posavjetovati da donesu ispravnu odluku za svoj zivot odnosno zdravlje.
Nadam se da postoji zakon kod nas koji ce procesuirati ove prevarante.
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Re: Kako je umrla Sanela iz Sarajeva: Od izlječive dijagnoze do smrti uz savjete 'gurua'
Ovi novi kultovi nisu nimalo bezopasni.
Počneš slušati avax propagandu i dok trepneš nekog zoveš "učitelju".
Prije 2-3 mjeseca umrlo je ono dijete jer ga šaman liječio.
Ja sam u familiji imala slučaj gdje je travar uzimao osobi grdne pare, tvrdeći da će rak izliječiti.
Čak je na TV gostovao.
Svi dilaju neke kristale, orgonite, tjeraju loše energije, mućkalice neke.
Da je guzovače.
Ti ljudi su svjesni da prodaju maglu. Da su nam kakve banana državice, išlo bi to na robiju.
Počneš slušati avax propagandu i dok trepneš nekog zoveš "učitelju".
Prije 2-3 mjeseca umrlo je ono dijete jer ga šaman liječio.
Ja sam u familiji imala slučaj gdje je travar uzimao osobi grdne pare, tvrdeći da će rak izliječiti.
Čak je na TV gostovao.
Svi dilaju neke kristale, orgonite, tjeraju loše energije, mućkalice neke.
Da je guzovače.
Ti ljudi su svjesni da prodaju maglu. Da su nam kakve banana državice, išlo bi to na robiju.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Moja Kladušanka, i Sanela rah. i Vanesa su doktorice stomatologije, čini mi se da je Sanela bila ortodont.
Vanesa je u Cazinu, zatvorila je svoju privatnu ordinaciju zbog sestre, a nešto mi se vrzma poo glavi da je imala i onkoloških problema.
Ne mogu pojmiti kako je Sanela podlegla tim ljudima, čiitala sam ovo danas sa nevjericom. Nje više nema, a nadam se da će prevaranti i manipulatori biti kažnjeni, zapravo ne sumnjam da neće ovako ili onako, stići će ih sve.
Vanesa je u Cazinu, zatvorila je svoju privatnu ordinaciju zbog sestre, a nešto mi se vrzma poo glavi da je imala i onkoloških problema.
Ne mogu pojmiti kako je Sanela podlegla tim ljudima, čiitala sam ovo danas sa nevjericom. Nje više nema, a nadam se da će prevaranti i manipulatori biti kažnjeni, zapravo ne sumnjam da neće ovako ili onako, stići će ih sve.
-
fuksa
- Na probnom

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 5 times
Ni meni nije jasno ipak je ona dr stomatologije bila, kako se navukla na pricu nadriljekara, ali to je ono ocito sok pa covjek radi sto ne bi nikadChloe wrote: 12 Mar 2022, 00:28 Moja Kladušanka, i Sanela rah. i Vanesa su doktorice stomatologije, čini mi se da je Sanela bila ortodont.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Pa ne znam baš cijelu priču Sanele rah. , mada sam znala osobe kojje su paralelno sa medicinom pokušavale svašta, i ne znam šta reći. Moja kolegica je pokušavala svašta, sve za šta je čula ganjala je, i svaka "mogućnost ozdracljenja" budio je entuzijam kod nje,, "bolestan ima samo jednu želju - da ozdravi"...fuksa wrote: 12 Mar 2022, 00:31Ni meni nije jasno ipak je ona dr stomatologije bila, kako se navukla na pricu nadriljekara, ali to je ono ocito sok pa covjek radi sto ne bi nikadChloe wrote: 12 Mar 2022, 00:28 Moja Kladušanka, i Sanela rah. i Vanesa su doktorice stomatologije, čini mi se da je Sanela bila ortodont.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Spominjala sam negdge ovdje nadri ljekare i Hodze, što navodno liječe.
Interesantno je koliko ima šarltana da"love" u mutnim vodama i muci ljudi .
Interesantno je koliko ima šarltana da"love" u mutnim vodama i muci ljudi .
Ostalo je cutanje.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22468 times
- Been thanked: 20570 times
- Status: Online

Torabi u akciji
Što se tiče teme tuga... a zašto Torabi... pa jbg masa ljudi je tog čovjeka dočekala kao da je pejgamber sišao s neba, jer naši ljudi u velikom broju i dalje vjeruju u te gluposti.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14596 times
- Been thanked: 10073 times
Meni nikako nije normalno da zvanicnu medicinu stavljas ispod alternativne, pogotovo u ozbiljnim slucajevima, kao kada je rak u pitanju 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22468 times
- Been thanked: 20570 times
Nije loša alternativna za povećanje ćune 
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Alternativa je uvijek ok - preventivno cajevi za sve moguce, smutiji, akupunktura, svastanesto, ali brate - imas rak, i kazes "njah, ja cu sokic, necu hemoterapiju"...ne znam...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Ili jos gore od sokica - redas kamencice po sebi 
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
Kad čovjek tone i za slamčicu se hvata
Imao sam slučaj u užem krugu familije u kojem je osoba imala HCC (rak jetre) i onda pokušala uz pomoć raznih homeopatskih kuglica, trava, napitaka i čajeva da poboljša zdravstveno stanje, što nažalost nije uspjelo.
Teško se ovako sa strane uključiti u ovakve diskusije, nedao Bog nikome da se zadesi u toj sitaciji, da su mu oni jedina pomoć, ali kao što napisah kad toneš...
Imao sam slučaj u užem krugu familije u kojem je osoba imala HCC (rak jetre) i onda pokušala uz pomoć raznih homeopatskih kuglica, trava, napitaka i čajeva da poboljša zdravstveno stanje, što nažalost nije uspjelo.
Teško se ovako sa strane uključiti u ovakve diskusije, nedao Bog nikome da se zadesi u toj sitaciji, da su mu oni jedina pomoć, ali kao što napisah kad toneš...
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
- pizarro
- Forum [Bot]
- Has thanked: 6785 times
- Been thanked: 7989 times
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
- bagra
- Forum [Bot]
Re: Podsjeca me na forumasa
jes jes
svaki moj post je cisto zavodjenje
konacno da je neko primjetio
hvala ti frende pizzaro
nego ti si ovde konstanta
koje preporucujes da su najzavodljivije
najpodvodljivije mislim
pregazilo te vrijeme
zivis u '08desetim jos
ko Lavrov
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Pa u kojim treba?bagra wrote: 16 Mar 2022, 12:15jes jes
svaki moj post je cisto zavodjenje
konacno da je neko primjetio
hvala ti frende pizzaro![]()
nego ti si ovde konstanta
koje preporucujes da su najzavodljivije
najpodvodljivije mislim
pregazilo te vrijeme![]()
zivis u '08desetim jos
ko Lavrov
Ne mereeee 

- bagra
- Forum [Bot]
znas ti
ljudi lete na mjesece i marsove,
voze eletricna kola, farbaju nokte u crno,...
nemos tako. ok, mozes al nemos dokle oces
imal ovo ikakog smisla
zvucalo je povezanije dok nisam bacio na papir
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times