Mislim da hocu jer sam takav tipMarlboroGold wrote: 15 Mar 2022, 15:57Kad prođeš par takvih situacija nećeš se više ni opterećivati.spacebound wrote: 15 Mar 2022, 15:02
Ma vazda mislim necu moci ovo, necu moci ono. I vazda ispadne da mogu. I kad sam isla na casove voznje instruktorka mi je govorila da mi je najveca mana sto sam prestroga prema sebiDanas isla negdje, uz magistralu je, morala ravno u dvoriste uci, desno ispod objekta i ograde ima prostora mozda pola metra sire od mog auta. I ja se pravo nasekirala kako cu se tu okrenuti, moram uci u rikverc, a da ne udarim nit u zgradu nit u ogradu, jer bi mi jos gore bilo da se okrecem na magistrali. U gradu je to, jako prometno. I eto, ubacim u rikverc, smotam, udjem, u prvu, smotam i izadjem, ma ko po loju, nikakvog problema. I da naglasim, moje auto nema nikakva pomagala
![]()
Kod mene je na samom početku isto bilo tako... jednom nas je drug odvukao u njivu. Ko fol sporedni put na navigaciji, a ono samo trava, sjeno, krave![]()
Što je najgore trava je bila mokra i bilo je baš strmo. Nisam mogao kočiti... auto je išlo samo. Onda sam smotao kontra točak, pa malo tamo pa malo ovamo hop cup i nekako smo se uspjeli izvući, a mogli smo glat poginuti jer je pred nama bila nakon njive provalija kao u Koloradu![]()

Nisam vise pocetnik, vozim vec 2 i po godine, dosta intenzivno osim zadnja 2 mjeseca. Hvala Bogu, za sad nisam imala ni jednu skakljivu situaciju mojom krivicom. Ono par udesa sto sam za dlaku izbjegla su drugi bili krivi.
Ali eto, uvijek sumnjam u sebe, a bude dobro. Polozila vozacki iz prve, mislila da necu, polozila jezik iz prve, a kad sam sjedila na ispitu kontam sto ja dodjoh ovdje uopste, zali Boze para

Dobro ste prosli, bila ti je skola.