Zanimljivosti
Moderator: Krokodil Behko
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9830 times
- Been thanked: 11575 times
- Status: Offline
Re: Plutala 28 godina:
A da sam ja rekao "na" vi bi se pobunile 
Nema veze za avion. Neće trebati. Pilot-projekat je tu
-
Ruana
Ok tamam i ja cu dotad sprovest aneks sedam.Krokodil Behko wrote:A da sam ja rekao "na" vi bi se pobunile
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Neću. Vi ste u cvijetu mladosti pa se spustite niz Drinu po svoju bocu.
Čekam vas sa gajbom pive i prijateljskim namjerama.
-
Ruana
Mi smo na himberu cuvamo mladost.Krokodil Behko wrote:Neću. Vi ste u cvijetu mladosti pa se spustite niz Drinu po svoju bocu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ih koliko se hvališ.. dobro je da nisi rekla da ste na zrnu graška. Ukoliko grašak tamo raste uopšte.
-
Ruana
Ne raste, tamo raste biz.Krokodil Behko wrote:Ih koliko se hvališ.. dobro je da nisi rekla da ste na zrnu graška. Ukoliko grašak tamo raste uopšte.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8018 times
- Been thanked: 18978 times
Opet Živinice:
Živiničanka rodila bebu tešku 6,05 kg i dugu 66 cm

Dvadesettrogodišnja Živiničanka Elvira Mulavdić, jučer poslijepodne u UKC Tuzla na svijet je donijela sina teškog 6 kilograma i 50 grama te dugog 66 centimetara.
S obzirom na to da se Mulavdićeva porodila prirodnim putem ovo je nezabilježen slučaj na UKC Tuzla.
Ljekarski tim sačinjavali su dr. Amer Mandžić, babica Danica Divković, sestra Amra Lugavić i pedijatrica Selma Muratović. Inače, Elviri Mulavdić je ovo peti porod, a prvi je imala sa 17 godina.
"Osjećaj je isti. Sretna sam što je sve prošlo u najboljem redu i što sada imam četiri sina i kćerku", kazala nam je sretna majka.

Elvira i njen suprug nisu zaposleni, a djecu hrane pomoću dječijeg dodatka te uz podršku rodbine. Elvira kaže kako nije odredila ime petom djetetu, a nada se da će već sutra biti kod kuće.
"Svako dijete ima svoju nafaku. Nek’ su oni meni živi i zdravi", kazala je Elvira Mulavdić, koja kroz smijeh govori kako ne planira i šesti porod.
Inače, na UKC Tuzla su i ranije rođene bebe približne težine i dužine kao Elvirin sin, ali su te bebe rođene carskim rezom, a ne prirodnim putem.
klix.ba

Dvadesettrogodišnja Živiničanka Elvira Mulavdić, jučer poslijepodne u UKC Tuzla na svijet je donijela sina teškog 6 kilograma i 50 grama te dugog 66 centimetara.
S obzirom na to da se Mulavdićeva porodila prirodnim putem ovo je nezabilježen slučaj na UKC Tuzla.
Ljekarski tim sačinjavali su dr. Amer Mandžić, babica Danica Divković, sestra Amra Lugavić i pedijatrica Selma Muratović. Inače, Elviri Mulavdić je ovo peti porod, a prvi je imala sa 17 godina.
"Osjećaj je isti. Sretna sam što je sve prošlo u najboljem redu i što sada imam četiri sina i kćerku", kazala nam je sretna majka.

Elvira i njen suprug nisu zaposleni, a djecu hrane pomoću dječijeg dodatka te uz podršku rodbine. Elvira kaže kako nije odredila ime petom djetetu, a nada se da će već sutra biti kod kuće.
"Svako dijete ima svoju nafaku. Nek’ su oni meni živi i zdravi", kazala je Elvira Mulavdić, koja kroz smijeh govori kako ne planira i šesti porod.
Inače, na UKC Tuzla su i ranije rođene bebe približne težine i dužine kao Elvirin sin, ali su te bebe rođene carskim rezom, a ne prirodnim putem.
klix.ba
-
bubica
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Re: Opet Živinice:
Mashalla kolika joj je pa da 6 kg dijete izadje, ja vristala ko konj kad sam 3200gr bebu rodila a ona ni 5 ni 6 duplo. Haj neka im je zivo i zdravo, ali neka malo rade i na zastiti, neka dijeca na pate zbog njihovog ne razmisljanja.
siromah nema sta a bogatas nema kad
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
nek je on nama ziv i zdrav i nek naraste veliki aBd...imamo mi i u oko Zivinica momaka pohajle koji u jednoj ruci drze M53 i pucaju ako zatreba 

- Maja
- Administrator

-
Ruana
23 godine, 5 porod, ne radi ni ona ni muz, zivi uz pomoc rodbine i od doplatka
Aferim.
Aferim.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ma ne znači to ništa. Imam dva bratića koji su rodjeni u razmaku od mjesec dana. Jedan je prilikom poroda bio sitan a drugi krupan. Sada je situacija obrnuta. onaj sitni je krupan a krupni je pomršav.
-
Ruana
Moj stariji sin 4,9 a mladji 5,1. Obojica su mrsavi mladji pogotovo a bili su dugi jedan 57 a drugi 59. Doduse obojica su visoki ali to je mislim genetika.
I ja kad sam ovo procitala kontam kako ga je uspjela roditi jos kad vidjeh prirodnim putem pomislih da joj je to zadnje sto je uradila u zivotu ali kad vidjeh nju kolika je zaboravih sve sto sam pomislila prije 
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
I meni ovo odmah prođekroz glavu........sa 17 rodila prvo,kad je zatrudnila sa 16,udala se haman sa 15Maja wrote:5 djece a roditelji ne rade
Kako god,moja Elvira neka ti je sin ziv i zdrav 100 godina i sretan,nadam se da ćete mu imati za pelene i da nećete početi sa psovanjem drzave i ostalog,i stvarati mu traume jadnom dok je jos u kolijevci
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
neodgovorno. tolika djeca, a ni u lijevoj, ni u desnoj. a valja to i podici tj. odgojiti kako treba....
- Maja
- Administrator