Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zizi wrote: 20 Mar 2022, 11:02
Prepeče se.
Hoću ja forumati.
IMG_20220320_110012.jpg
Kako improvizovana?
Nisam pravila tijesto, već sam kao podlogu koristila onu deblju tortilju.
Onda umjesto mocarele - koju inače najvišem volim na pizzi - stavila livanjski i abc sir, a umjesto šunke, dodala hrenovke.
Onda umjesto mocarele - koju inače najvišem volim na pizzi - stavila livanjski i abc sir, a umjesto šunke, dodala hrenovke.
Cool, osim hrenovki.
Ja kad sam furala keto napravila pizzu s podlogom od karfiola. Fuj. Pojela samo nadjev
Karfiol inace volim, ali u ovoj kombinaciji bio je odvratan.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Cool, osim hrenovki.
Ja kad sam furala keto napravila pizzu s podlogom od karfiola. Fuj. Pojela samo nadjev
Podloga od karfiola bi mogla biti dobra ako se zamijesi sa maslacem, jajima i sirom i začinima.
Je li po keto ishrani ova kombinacija?
Cool, osim hrenovki.
Podloga od karfiola bi mogla biti dobra ako se zamijesi sa maslacem, jajima i sirom i začinima.
Jeste, ali vise se ne sjecam u kojoj kombinaciji, znam da sam ga kuhala pa izgnjavila, nesto je trebalo da ga sastavi, sta, ne sjecam se. Uglavnom ruzno
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Jeste, ali vise se ne sjecam u kojoj kombinaciji, znam da sam ga kuhala pa izgnjavila, nesto je trebalo da ga sastavi, sta, ne sjecam se. Uglavnom ruzno
Bolje samo narendat karfiol i dodat jaje i maslac te tako sjediniti. Onda bude hrskava.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Rum sa pivon od đumbira i jedem mandarine. Nekake iz Izraela. Slatke ko med.
Zovem malu kad sam kreno s posla, sta ces od voca. Kad mandarine, kivi i banane. Dobro si reko mogla sceri.
Imaju marokanske i izraelske. Znam kad god sam ove izraelske uzeo nisam se pokajo. Cijena sitnica 3,30€
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman