photo web hosting
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
juce gledam,bidon od 5 l. kosta 120% vise nego prije 2. mjeseca.vila wrote: 20 Mar 2022, 20:16Za ulje je ipak malo drugacijeKrokodil Behko wrote: 20 Mar 2022, 15:39 Ma to samo dramu bacaju, neće biti krize ni za brašno ni za ulje, nigdje pa ni u Srbiji.
I tu bi moglo biti nestasice
Zato je bimal i najskuplji
Jedini (ako sam dobro upratila) proizvodac u bih a svu sirovinu uvoze
A ako dode do otezane nabave sirovine (a hoce) ,drzave izvoznice ce ograniciti izvoz ili cak zabraniti
Suncokret ili repicu uvozi vecina proizvodjaca u svijetu.vila wrote: 20 Mar 2022, 20:16Za ulje je ipak malo drugacijeKrokodil Behko wrote: 20 Mar 2022, 15:39 Ma to samo dramu bacaju, neće biti krize ni za brašno ni za ulje, nigdje pa ni u Srbiji.
A ako dode do otezane nabave sirovine (a hoce) ,drzave izvoznice ce ograniciti izvoz ili cak zabraniti
A i ove godine ceironman wrote: 20 Mar 2022, 20:24Suncokret ili repicu uvozi vecina proizvodjaca u svijetu.vila wrote: 20 Mar 2022, 20:16
Za ulje je ipak malo drugacije
A cijena bi bila losa i bez ruske agresije jer susa je prosle godine desetkovala proizvodnju.
I za tebe je bolji Komsic od lika koji u pola BL izgovori cuvajte republiku sumsku..vila wrote: 20 Mar 2022, 20:32 Al dobro...boli vas k...
Vama je ionako najveci prioritet da izaberete" komsica"
Za ostalo cete lako
Da ti pravo kazem...meni svejedno
Pravo pitanje je ko je gurnuo njeg u zagrljaj dodika i sa kojim ciljem?vila wrote: 20 Mar 2022, 20:50Da ti pravo kazem...meni svejednoironman wrote: 20 Mar 2022, 20:38
I za tebe je bolji Komsic od lika koji u pola BL izgovori cuvajte republiku sumsku..
Zapravo je bolji i Martin .
Ali ako iskljucis imena...opet nije ok
A zasto i ne bi to izjavio ako uzmes u obzir da ostrite neke stvari nad sacicom hrvata?
Pa de grunite na tu srpsku..sta se ceka?
*ja sam uvik kontra srba ...stas prirodni neprijatelji
Ali..ali
Ne vidim ni jedan jedini razlog zasto bi se bilo koji srbin odrekao rs-a
Niti pola jednog razloga
(Bez obzira sto je uopce postojanje rs nepravedno do bola)
Pa i jest pravo pitanje tko ga je gurnuo?ironman wrote: 20 Mar 2022, 20:55Pravo pitanje je ko je gurnuo njeg u zagrljaj dodika i sa kojim ciljem?vila wrote: 20 Mar 2022, 20:50
Da ti pravo kazem...meni svejedno
Ali ako iskljucis imena...opet nije ok
A zasto i ne bi to izjavio ako uzmes u obzir da ostrite neke stvari nad sacicom hrvata?
Pa de grunite na tu srpsku..sta se ceka?
*ja sam uvik kontra srba ...stas prirodni neprijatelji
Ali..ali
Ne vidim ni jedan jedini razlog zasto bi se bilo koji srbin odrekao rs-a
Niti pola jednog razloga
(Bez obzira sto je uopce postojanje rs nepravedno do bola)
Budimi realni do kraja.
Hdz u je sve dato. Sve.
A izabrali su stranu destrukcije BiH.
Niko nista ne ostri.
Spasavanjem BiH spasavaju se i Hrvati u njoj.
Jer hdz nacin.
Samo cu reci Posavina..
Oooo tako cemo?
A tko je spomenuo entitete?Nora Ibsenova wrote: 20 Mar 2022, 21:00 Ma nije ba, sve drži putovnicu u latici i čeka kad će za Irsku, Škotsku, a Bosnu bi parčalo na etnije i etnitete.