A je dobro tipkati s kreveta moram priznati

Čekan fibru da odjebe

Moderator: VIP
A je dobro tipkati s kreveta moram priznati
Liči sve
Pod jastuk awwwShadow wrote: 23 Mar 2022, 08:55 Samo se tusiraj da spadne.
Sad bi Rum rekao i poredaj luk okolo, da isparava![]()
Ma toe hronično, fasovala si ih i ili ćeš se paziti zime malo više čuvati glavu doslovno ili će te vatat uvik kad se priladišShadow wrote: 23 Mar 2022, 09:05 Pa bono svo sam slinavo. Moram..Nos mi de napuhao, zahebala sam Taysona![]()
Koja je firma?spacebound wrote: 23 Mar 2022, 09:15 Mrzim kad me neke *ebe u zdrav mozak.
Suhvu mi vezu jaja i njihova velicina. Otvorim sad skoljku jaja velicina L (63 - 73 gr). Izvadim 6, trebaju mi za kolac, i vidim da su sitna. Izvagam svako, jedno 57, dva 62, i ostala tri, 63 i 64 gr. Banda lopovska. Uvijek tako.
Od vakcineZizi wrote: 23 Mar 2022, 09:16 I mene lovi prehlada.
Upratila sam zadnjih mjeseci da me viroze najčešće safataju pred ili u toku menstruacije. Doktorica mi je rekla da nama ženama obično tada malo pane imunitet.
Moj je baš čučnuo.![]()
Zizi wrote: 23 Mar 2022, 09:17Koja je firma?spacebound wrote: 23 Mar 2022, 09:15 Mrzim kad me neke *ebe u zdrav mozak.
Suhvu mi vezu jaja i njihova velicina. Otvorim sad skoljku jaja velicina L (63 - 73 gr). Izvadim 6, trebaju mi za kolac, i vidim da su sitna. Izvagam svako, jedno 57, dva 62, i ostala tri, 63 i 64 gr. Banda lopovska. Uvijek tako.
Pošalji im tu fotografiju i reci da ćeš objaviti na FB kako prodaju jaja manje veličine, pod oznakom da su veća.