E jesi mi popravio dan,baš sam se slatko nasmijao.Taare wrote: 19 Feb 2022, 13:14 Ma kakav bolan salko? Šta salko? Koga je tamburo? Mogo je neke tz bezveznjakoviće i kokošare.
Nikad nije krenuo na nekog ozbiljnijeg.
šta, dobar je? Po čemu je dobar? Kako će član kancera bih i bošnjaka biti dobar? Nezamislivo taman da živi u haremu ćabe i da svaki dan sa ćabe dolazi na poso u tz.
SDA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- fruit
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
- Status: Offline
Re: SDA
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Nego, kad smo već kod sda, konačno da jedan sda jurišnik, tačnije šupčić zahirović progovori o mostarskom sporazumu koji je dugo vremena negiran od strane sda sendvičara i prodanih duša širom bih.
u emisiji je pročitao i potvrdio ono što sam pisao.
Dakle, bakir je potpisao izborni zakon po želji hdz-a.
eto, da stavimo tačku na to o čemu se raspravljalo širom bih, pa čak i na ovom forumu.
u emisiji je pročitao i potvrdio ono što sam pisao.
Dakle, bakir je potpisao izborni zakon po želji hdz-a.
eto, da stavimo tačku na to o čemu se raspravljalo širom bih, pa čak i na ovom forumu.
Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26729 times
Nego niko ne prica o Husicu..biznismenu i milioneru kojemu ne treba nista a koji je izabrao sda.
Postenjacina i ljudina.
Tako da supljiranje okacit macku o rep.
Postenjacina i ljudina.
dream of spring...
- fruit
- Aktivni forumaš

Treba mu sigurno neka nekretnina od kantona...možda za stadion.Nebi prešao jeftinije sigurno.ironman wrote: 19 Feb 2022, 14:02 Nego niko ne prica o Husicu..biznismenu i milioneru kojemu ne treba nista a koji je izabrao sda.
Postenjacina i ljudina.
- ironman
- sirius

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11698 times
IZETBEGOVIĆ PORUČIO MLADIMA KOJI SVE VIŠE ODLAZE IZ BiH: "Mi svaki problem na kraju riješimo"

Večeras je u Sarajevu održan skup „Nove snage Novog Grada“ u organizaciji Asocijacije mladih Stranke demokratske akcije (SDA) Novi Grad, na kojem je pristupnicu toj stranci potpisalo više od 200 mladih sa područja te općine.
Specijalni gost skupa bio je predsjednik SDA Bakir Izetbegović, koji je novim članovima stranke zaželio dobrodošlicu, uz poruku da su upravo oni budućnost stranke, ali i države BiH.
"Sve ono što mi branimo, mogu braniti mladi ljudi, koji su spremni i rizikovati. Bez vas i ovo što slijedi se neće moći odbraniti", poručio je Izetbegović.
Predsjednik SDA je istaknuo da je politika kompleksan posao koji zahtijeva mnogo znanja i vještina. Podsjetio je da su i SDA osnivali mladi ljudi, koji su u tom periodu, kada je stranka osnivana, imali nešto više od 30 godina.
"Nemojte se ustručavati šta će neko pomisliti ako kažete riječ viška ili manjka. Nemojte dopustiti da budete pasivni. Morate govoriti. Riječ je naše oružje", kazao je Izetbegović prisutnima.
Mladi, dodao je, moraju znati svoj cilj i istrajati u ostvarivanju tih ciljeva. Govoreći o ulozi SDA u očuvanju i izgradnji BiH, Izetbegović je podsjetio na reformske procese koje je ta stranka predvodila u proteklim godinama.
"Mi svaki problem na kraju riješimo. Riješit ćemo i ove sa kojima se sada suočavamo", izjavio je Izetbegović.
Predsjednik SDA se osvrnuo i na aktuelnu agresiju Ruske Federacije na Ukrajinu, kazavši da dešavanja u Ukrajini mogu imati posljedice i na cijelu Evropu. U tom kontekstu je naglasio važnost intenziviranja integracijskih procesa u kojima BiH učestvuje.
"Deblokada Federacije, ovlasti Doma naroda FBiH isključivo oko vitalnih nacionalnih interesa. To su naši zahtjevi od kojih nećemo odustati", poručio je Izetbegović govoreći o aktuelnim pregovorima o izmjenama Ustava i izbornog zakonodavstva.
(Fena)
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24731 times
- Been thanked: 6459 times
...da me nije sramota, sad bih uturila onog sto :hrace 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24731 times
- Been thanked: 6459 times
...super smo mi ko drzavu vodi i s kim zivimo! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
-
Ma znas
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 137 times
Mi smo sa Bakirom rijesili sve pribleme. Prakticno gubimo BiH. Tako zeli Evropa i cijeli Zapad.
Plan Cvetkovic - Macek bio je u teritorijalnom smislu slican ovom Dejtonskom ugovoru ali je bio puno jasniji.
Zapad nam je prcao lijepe price za nase usi a sve radio protiv nas. Sandzak su podijelili izmedju Srbije i Crne Gore, a BiH ce podijeliti izmedju Srbije i Hrvatske. Tako ce se razbiti jedinstvo muslimana koje ce kontrolirati Srbi, Hrvati i Crnogorci. Dakle, rijesen problem 2 miliona Bosnjaka muslimana u BiH na nacin da Bosnjaci gube.
I nas zutobradi jarac, stari kosovac Scepo uz crnobradog nekadasnjeg zavodnika, ucinise sve da udovolje Zapadu i susjedima. Svakako oni ce dobiti svoj sicar.
Sta ovo bi
sta ovo bi.
Plan Cvetkovic - Macek bio je u teritorijalnom smislu slican ovom Dejtonskom ugovoru ali je bio puno jasniji.
Zapad nam je prcao lijepe price za nase usi a sve radio protiv nas. Sandzak su podijelili izmedju Srbije i Crne Gore, a BiH ce podijeliti izmedju Srbije i Hrvatske. Tako ce se razbiti jedinstvo muslimana koje ce kontrolirati Srbi, Hrvati i Crnogorci. Dakle, rijesen problem 2 miliona Bosnjaka muslimana u BiH na nacin da Bosnjaci gube.
I nas zutobradi jarac, stari kosovac Scepo uz crnobradog nekadasnjeg zavodnika, ucinise sve da udovolje Zapadu i susjedima. Svakako oni ce dobiti svoj sicar.
- fruit
- Aktivni forumaš

Dobro Bakir ovo radi,bez obzira koliko ga neko volio ili ne volio.Ostaviti ovu ludačku kosulju oko formiranja vlasti u federaciji je suludo.
-
Ma znas
- Osvježenje foruma

Zajednicki dogovor
Neophodan je zajednicki dogivor svih stranaka koje su za BiH. Ovako ne ide. Jedni pregovaraju po svom cejfu, drugi sijele kod Fejsa i mlate praznu slamu, treci idu da uce skijati na Alpama,stid ih na Bjelasnici, jer eto oni su sad BiH elita..
Sa ovakvom polititikom gdje svako ima svinu viziju BiH, srani moderatori jednostavno manipuliraju, neke i ponizavaju. Ne bih se cudio da izvisimo.
Evropa je nedovoljno jedinstvena. Nema sankcija Dodiku iako ih on na neki nacim ponizava, a oni ga izgleda mole i gotive, samo ne znam zasto.
SDA nema vizije. Bakir bi nas lsko orodao za male pare ali se boji javnosti. Scepo ne bi nista ni trazio . Sve moze dzaba samo da on dobije neku vazniju funkciju, da se za nesto pita itd.
Neki imaju dara za poltronsko ponasanje.
Neophodan je zajednicki dogivor svih stranaka koje su za BiH. Ovako ne ide. Jedni pregovaraju po svom cejfu, drugi sijele kod Fejsa i mlate praznu slamu, treci idu da uce skijati na Alpama,stid ih na Bjelasnici, jer eto oni su sad BiH elita..
Sa ovakvom polititikom gdje svako ima svinu viziju BiH, srani moderatori jednostavno manipuliraju, neke i ponizavaju. Ne bih se cudio da izvisimo.
Evropa je nedovoljno jedinstvena. Nema sankcija Dodiku iako ih on na neki nacim ponizava, a oni ga izgleda mole i gotive, samo ne znam zasto.
SDA nema vizije. Bakir bi nas lsko orodao za male pare ali se boji javnosti. Scepo ne bi nista ni trazio . Sve moze dzaba samo da on dobije neku vazniju funkciju, da se za nesto pita itd.
Neki imaju dara za poltronsko ponasanje.

- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
vidit ce se za koji dan
ako pristanu na nove razgovore o IZ,tu je to
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Nije mu ni narod nesklon vjeri za veceru. Jbt danas citam da su na sudjenju za ubistva u Zaklopaci svjedoci, mahom porodice zrtava pred sudom promjenili iskaze i optuzeni su oslobodjeni. Pa jel moguce da se nesto tako desava. S druge strane opet imamo onog koji je pored ubije e porodice svjedocio u korist Lukica za 1000 posranih eura
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
-
Ma znas
- Osvježenje foruma

Bakir bi prodao BiH ali je svjestan svog okruzenja. Njegova politicka karijera bi bila zavrsena, on ima zelju da ostane u politici. Zbog toga gura druge da se prse i rade posao koji on zeli. Mislim na Radoncica i Konakovica.

- ironman
- sirius