Vidi se da ne pamtis Cernobilsku katastrofu, kako smo se krili od kise, prali sve poslije kise, bogzna koliko malignih je tad bilo, pamtim da nije bilo crva u vocu te godine. A ti bi rokala po Sibiru i mislila da nece do tebe doci koji oblacic? Prni u liftu - osjetices i ti. Tako ti je i sa nuklearkama u ovoj atmosferi na ovoj planeti. Al u pravu si da se onaj kreten mora nekako zaustaviti, niko tu nije pametan kako.spacebound wrote: 24 Mar 2022, 14:32 Dobro je da ja nisam NATO. Ja bih njemu prva jednu u Sibir roknula i pitala - Hocemo se dalje zezat?
Nece cijeli svijet biti taoc jednog sadistickog psihopatskog idiota. Svi da strahujemo, on da prijeti, uzima sta hoce, rusi gdje hoce, ubija koga hoce, i ne misli prestati, a svijet stoji drscici pred njim. E, nece da moze, il se primiri ili idemo svi u p materinu.
Kazem, dobro je pa nisam![]()
Ukrajina
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
-
Superhik
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 216 times
- Status: Offline
Re: Ukrajina
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Necu ti ovo citatiNaseef Mushroom wrote: 24 Mar 2022, 10:09Da me pogrešno ne shvatiš, ja to nisam nikada tvrdio, dovoljno je samo reći "embargo na oružje". Šta više ja sam jedan od rijetkih forumaša čiji postovi nisu najpopularniji na temi jer znam razlikovati dobro od zla i da je Rusija agresor bez zapadne propagande i patetike.Vrag wrote: 24 Mar 2022, 08:28
ovo nije ni blizu ono sto je nas zadesilo
nas su pokusali istrijebiti dvije strane, jedna malo vise
zabranili ti da se branis, bio bi zaklan da si prisao nekom srpskom vojniku ko sto oni prilaze ruskim
svaki dan u nekom drugom gradu masakar, genocid
nervira me ovo prica gdje se pravi slicnost sa BiH, Mariupolj sa Sarajevo...
Ne znaju oni jos na sta je ta sorta sposobna
Mislio sam na nešto drugo, da budem iskren, ja znam samo rusku politiku i stav države, ne znam kako prosječni Rus razmišlja jer nisam nikada kontaktirao sa njima ali znam zato vrlo dobro mentalitet prosječnog Srbina.
Srbi neće kao ovi sa Zapada glumiti kulturu i govoriti na televiziji o Ukrajini dok će o Palestni šutjeti, oni će Palestinu ignorisati kao i da ne postoji. Ali zato će Srbi doči u emisiju i diskutovati o kraljevima, Tesli, Dokoviću, filmu Toma i u istoj emisiji će govoriti o tome kako su na Markalama Muslimani sami sebe gadali, kako nije bio genocid, kako je sratko mladić heroj i da šiptare treba sa srpskog Kosova protjerati.
Kod Srba ne postoji dio koji je poznat po desnici, nacionalizmu, fašizmu i barbarstvu već je to njihova definicija, njihov identitet tako da svaka informacija o mentalitetu prosječnog Rusa ne iznenađuje ako ima sličnosti sa Srbima.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9911 times
- Been thanked: 16711 times
- Status: Online
Dvaput rekoh dobro je pa se js ne pitamBingov buraz wrote: 24 Mar 2022, 17:12Vidi se da ne pamtis Cernobilsku katastrofu, kako smo se krili od kise, prali sve poslije kise, bogzna koliko malignih je tad bilo, pamtim da nije bilo crva u vocu te godine. A ti bi rokala po Sibiru i mislila da nece do tebe doci koji oblacic? Prni u liftu - osjetices i ti. Tako ti je i sa nuklearkama u ovoj atmosferi na ovoj planeti. Al u pravu si da se onaj kreten mora nekako zaustaviti, niko tu nije pametan kako.spacebound wrote: 24 Mar 2022, 14:32 Dobro je da ja nisam NATO. Ja bih njemu prva jednu u Sibir roknula i pitala - Hocemo se dalje zezat?
Nece cijeli svijet biti taoc jednog sadistickog psihopatskog idiota. Svi da strahujemo, on da prijeti, uzima sta hoce, rusi gdje hoce, ubija koga hoce, i ne misli prestati, a svijet stoji drscici pred njim. E, nece da moze, il se primiri ili idemo svi u p materinu.
Kazem, dobro je pa nisam![]()
I ne pamtim, nisam bila rodjena. Al' gledala sam seriju
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times
ihhhh ,jos si ti malaspacebound wrote: 24 Mar 2022, 17:14Dvaput rekoh dobro je pa se js ne pitamBingov buraz wrote: 24 Mar 2022, 17:12
Vidi se da ne pamtis Cernobilsku katastrofu, kako smo se krili od kise, prali sve poslije kise, bogzna koliko malignih je tad bilo, pamtim da nije bilo crva u vocu te godine. A ti bi rokala po Sibiru i mislila da nece do tebe doci koji oblacic? Prni u liftu - osjetices i ti. Tako ti je i sa nuklearkama u ovoj atmosferi na ovoj planeti. Al u pravu si da se onaj kreten mora nekako zaustaviti, niko tu nije pametan kako.
I ne pamtim, nisam bila rodjena. Al' gledala sam seriju![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
S tim sto ce on tebi roknuti cetir na Aljasku pa cu kurac vidjeti hoce li Rick Ness uspjeti ostvariti cilj od 69 kila zlata so kraja sezonespacebound wrote: 24 Mar 2022, 17:14Dvaput rekoh dobro je pa se js ne pitamBingov buraz wrote: 24 Mar 2022, 17:12
Vidi se da ne pamtis Cernobilsku katastrofu, kako smo se krili od kise, prali sve poslije kise, bogzna koliko malignih je tad bilo, pamtim da nije bilo crva u vocu te godine. A ti bi rokala po Sibiru i mislila da nece do tebe doci koji oblacic? Prni u liftu - osjetices i ti. Tako ti je i sa nuklearkama u ovoj atmosferi na ovoj planeti. Al u pravu si da se onaj kreten mora nekako zaustaviti, niko tu nije pametan kako.
Doduse ima znacajne razlike izmedju eksplozije nuklearke i reaktora pgtv u dugorocnim posljedicama
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
-
Superhik
- Poneki mu pročitamo

OK. Al poslusaj me. Pusti tihomira u liftu punom ljudi - i vidi hoces li i ti osjetiti.spacebound wrote: 24 Mar 2022, 17:14Dvaput rekoh dobro je pa se js ne pitamBingov buraz wrote: 24 Mar 2022, 17:12
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Pozdravio te Goyaałé. I Tȟašúŋke Witkó.MarlboroGold wrote: 24 Mar 2022, 16:54Hajd kreni imenovati. Ko su sve oni koji su uletili u tuđu zemlju da aneksiraju čitave dijelove i da stvaraju nekakve samouprave na tuđoj teritoriji pod pričom da brane svoj narod?
Ne mereeee 

- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Zaboravljas da su ih Ameri testirali na USA tluBingov buraz wrote: 24 Mar 2022, 17:17OK. Al poslusaj me. Pusti tihomira u liftu punom ljudi - i vidi hoces li i ti osjetiti.spacebound wrote: 24 Mar 2022, 17:14
Dvaput rekoh dobro je pa se js ne pitam
Tako ti je i sa nuklearkama, bez obzira gdje roknes - nanese i tebi.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- spacebound
- Urednik foruma

Pa dobro, tehnicki nece meni, al' hoce nam svimainsomnia wrote: 24 Mar 2022, 17:17S tim sto ce on tebi roknuti cetir na Aljasku pa cu kurac vidjeti hoce li Rick Ness uspjeti ostvariti cilj od 69 kila zlata so kraja sezonespacebound wrote: 24 Mar 2022, 17:14
Dvaput rekoh dobro je pa se js ne pitam
Doduse ima znacajne razlike izmedju eksplozije nuklearke i reaktora pgtv u dugorocnim posljedicama
Cigani lete u nebo
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

Ma nesto ja ne vjerujem da bas jedna nuklearka moze imati posljedica po cijeli svijet, tamo u pustahiji Sibira, npr. Veci je problem sto bi bila povratna i sve tako dok se sve ne ispucaju. E to je problem 
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Nece rusi na svoje.insomnia wrote: 24 Mar 2022, 17:11 To ce ceceni zavrsiti. Svakako po knjigama smak svijeta pocinje kad Rusija udari na Izrael
-
Superhik
- Poneki mu pročitamo

Tada se manje znalo o radijaciji. Tad su i vojnike oblacili u specijalne uniforme da prosetaju tereonom poslije - sila ih dobila rak i svasta nesto ne obavezno odmah vec poslije. Pa i one bombice u Japanu su decenijama poslije ljudima skracivale zivot malignim oboljenjima.insomnia wrote: 24 Mar 2022, 17:19Zaboravljas da su ih Ameri testirali na USA tluBingov buraz wrote: 24 Mar 2022, 17:17 OK. Al poslusaj me. Pusti tihomira u liftu punom ljudi - i vidi hoces li i ti osjetiti.Tako ti je i sa nuklearkama, bez obzira gdje roknes - nanese i tebi.
A i tadasnji koncept atomske je bio da se sa sigurnoscu rokne neki cilj i ako ga promasis u par kilometara. Danas takav koncept nema svrhe jer rakete i sa konvencionalnim punjenjem su toliko precizne da mogu pogodit u picino oko. Tako ako neko danas iskoristi nuklearku - to samo moze imati svrhu ako je momacki velika i da ciljno unisti cijeli velegrad ili oblast. Znaci i momacka radijacija koja ide i u stratsferu i dalje,...
-
The 51st State
- Inventar foruma

Evo onog ekologa sto je digo sidro, docepo se ATM-a u Istanbulu
Last edited by The 51st State on 24 Mar 2022, 17:39, edited 1 time in total.
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9734 times
- Been thanked: 11470 times
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 371 times
U oku mi jeMarlboroGold wrote: 24 Mar 2022, 16:54Hajd kreni imenovati. Ko su sve oni koji su uletili u tuđu zemlju da aneksiraju čitave dijelove i da stvaraju nekakve samouprave na tuđoj teritoriji pod pričom da brane svoj narod?
I to uz blagoslov svih onih koji danas o slobodi i pravima nevinih najvise govore,sto ne opravdava i ostale da nest slicno rade,samo ono kad opisujete nest zlo morate imenovat na kog mislite jer puno je zla.
-
The 51st State
- Inventar foruma

-
The 51st State
- Inventar foruma

Vozim samo bjeloruske, a i nije te stid implicirati nakon cjelodnevnog offa od strane nekih drugih forumasa.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9734 times
- Been thanked: 11470 times
The 51st State wrote: 24 Mar 2022, 17:47Vozim samo bjeloruske, a i nije te stid implicirati nakon cjelodnevnog offa od strane nekih drugih forumasa.
Ne trošim vrijeme na čitanje svih postova, jer nemam vremena
To što si ti plaćen da trolaš po temi, žali se poslodavcu
- spacebound
- Urednik foruma

Joj Milanovicq, ko 13. prase, nesto se smjeska, gleda u ljude, a niko ga ni 2%
Johnson ko da je iz centrifuge isp'o
Makron nas'o odijelo i zilet. Dobro je
Johnson ko da je iz centrifuge isp'o
Makron nas'o odijelo i zilet. Dobro je