Pa moze.
Zalijepice deset protivteknovskih mina skupa, moze da ih aktivira na mali milion nacina, satni mehanizam, daljinski…kako god.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Pa moze.

Postaju i jedni i drugi sve nervozniji.

Dijete jebote sunce, sav se on trese
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jest pa da im uvalite Dejton ko nama, da se rahat pate naredno stoljeće.Fuddo wrote: 27 Mar 2022, 22:08Ne znamThe 51st State wrote: 27 Mar 2022, 18:21 Pa nametno se, vidis da su preselili iz bjelorusije u istanbul, ta nece kod vas ojaho.
Nekako mi bolje da su mi ameri garant nekog sporazuma od turaka.
Zadnji put kad su mi turci nesta garantovali anektirase me habsburgovci za dva sepeta haslama.

Rodjo, bolje da im uvalimo i Dejton, nego da im uvalimo aleksandra karadjordjevica. Pa de, budi posten.Laser wrote: 27 Mar 2022, 23:31Jest pa da im uvalite Dejton ko nama, da se rahat pate naredno stoljeće.Fuddo wrote: 27 Mar 2022, 22:08
Ne znam
Zadnji put kad su mi turci nesta garantovali anektirase me habsburgovci za dva sepeta haslama.![]()

Zamisli pred kakvim su izborom ukrajinci.Laser wrote: 27 Mar 2022, 23:31Jest pa da im uvalite Dejton ko nama, da se rahat pate naredno stoljeće.Fuddo wrote: 27 Mar 2022, 22:08
Ne znam
Zadnji put kad su mi turci nesta garantovali anektirase me habsburgovci za dva sepeta haslama.![]()

Teško je reći da li je gori Dejton ili Karađorđević.
Nisu Ukrajinci ni pred kakvim posebnim izborom, oni su već izabrali, povratka više nema. Valja ratovat kolko god bude potrebno. Rus ne može izdržati dugotrajni rat, nije mogao ni Sovjetski savez.ironman wrote: 27 Mar 2022, 23:36Zamisli pred kakvim su izborom ukrajinci.Laser wrote: 27 Mar 2022, 23:31
Jest pa da im uvalite Dejton ko nama, da se rahat pate naredno stoljeće.![]()
Mi imamo mini mordor za prvog susjeda i to du vojno impotetntni a i nesposobni,izgubili svaki rat a opet nam je vako..
Tsmo imas true mordor na vratima i pride nuklearno naoruzan.
Tako da..

Polazis od pogresnoh premisa.Laser wrote: 28 Mar 2022, 00:15Teško je reći da li je gori Dejton ili Karađorđević.Fuddo wrote: 27 Mar 2022, 23:35
Rodjo, bolje da im uvalimo i Dejton, nego da im uvalimo aleksandra karadjordjevica. Pa de, budi posten.
Ne možete vi niti bilo ko uvalit Ukrajincima ništa dok su voljni ratovati. Mi smo bili u daleko težoj poziciji, svi su nas bili otpisali, nestaće nas za tri sedmice, i Jenkiji su nas bili otpisali, dali odriješene ruke četniku i UZP-ovcima da nas riješe jednom zauvijek, ali qurčina.
Ukrajinci su sigurno u boljoj poziciji od naše u onom ratu, pomoć će i dalje sigurno pristizati, samo treba izdržati i platiti cijenu budućeg odyebavanja Rusa, pa makar žrtvovali Krim i Donbas što će se vjerovatno i dogoditi.
Ništa Dejton, ništa razoružavanje, ništa, ništa. Treba ratovati deset godina ako se baš mora, onda sjesti za neki sto i izaći iz svega potpuno suveren.
Yebeš Krim, yebeš Donbas, dadneš im jer im nešto moraš dati. Suverenitet nema cijenu. Bolje im je da ih izgine dva-tri miliona nego da dobiju neki Dejton.

Ukradi rentgen u ambulanti, uperi ga u sebe, da te zelja mine.
A bokvicu ništa?Fuddo wrote: 28 Mar 2022, 00:27Ukradi rentgen u ambulanti, uperi ga u sebe, da te zelja mine.
Drzi sto duze, to bolje.
Poslacemo ruze.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests