Pocrkala stoka zelja para!
Srozali su najplemenitije zanimanje na svijetu na najnize grane.
Moderator: Krokodil Behko
Nisam htjela da spominjem sebiju, ipak ima nesto i sveto,ovdje je dijete umrlo nazalost!!!! ali ovo je istina! do jucer su ljudi hebali sve doktorima i od jednom su oni SVECI koje vjestica sebija goni...malo morgen.sebija je ,koliko god je mrzili,ovdje u pravu bila medjutim kamo srece da nije,sve je doduse od Boga,..tesko mi je danas sam plakala bas kao licno znam ovu zenu :/Rudolph wrote: 16 Nov 2021, 19:36 #komentar_dana
Većina doktora radi i u javnim ustanovama, a ima i svoje privatne ordinacije ili rade i po privatnim ordinacijama. Tako je bilo i u UKC Sarajevo dok Sebija nije uvela red, pa ih je većina otisla, a na Sebiju su mediji digli hajku. Sramotno je od medija šta rade narodu.
Kad je anestezija u pitanju, tu je uvijek rizik.spacebound wrote: 12 Nov 2021, 09:34Rutinska operacija ne postoji. Svaka medicinska intervencija nosi odredjen stepen rizika. Anestezija je vrlo skakljiva stvar.MunDzi wrote: 11 Nov 2021, 17:06 Ovo je trebalo da bude rutinska operacija.
Kako im se ovo moglo desiti?
Pogresna anestezija?
Neki drugi sklop okolnosti?
Onako mali maksum. Tuga.
Jadni roditelji.
Zasto? Ja isto idem stomatologu u Dom Zdravlja. Sve super.
Zar se u Domu Zdravlja naplacujespacebound wrote: 30 Mar 2022, 13:28Zasto? Ja isto idem stomatologu u Dom Zdravlja. Sve super.
Djeca isto. Mali uskoro dobija aparatice, uzet mu je otisak, sve besplatno.
Starijeg ocekuju neke pretrage, neke smo vec radili, koje su inace skupe, usluga odlicna, sve besplatno.
Meni je tako nesto radila plombu isto cenera i nakon mjesec ispade
Plomba se samo naplacuje.Beni wrote: 30 Mar 2022, 13:29Zar se u Domu Zdravlja naplacujespacebound wrote: 30 Mar 2022, 13:28
Zasto? Ja isto idem stomatologu u Dom Zdravlja. Sve super.
Djeca isto. Mali uskoro dobija aparatice, uzet mu je otisak, sve besplatno.
Starijeg ocekuju neke pretrage, neke smo vec radili, koje su inace skupe, usluga odlicna, sve besplatno.jer je maja rekla cenera
Cuj to, fakat nisam znao, zasta se onda placa zdravstveno osiguranje.
Ja sam jednom otisao u Dom Zdravlja da mi vadi zub, sprizila mi usne onim kljestima taze iz komore, iz refleksa zamal je stocem neopali