Samo da kažem.......

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 9947 times
Been thanked: 8577 times
Status: Online

Re: Samo da kažem.......

Post by Zizi » 04 Apr 2022, 07:07

Dobro jutro ☀️

Došao nam divni ponedjeljak :oo

Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15099 times
Been thanked: 14878 times
Status: Offline

Post by Dori » 04 Apr 2022, 07:08

HAVANA wrote: 04 Apr 2022, 06:38 Evo suade sa ponedeljkom. Sta bi ti, da je cetvrtak?
Sve bi ovako :jupi
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10069 times
Been thanked: 17064 times

Post by spacebound » 04 Apr 2022, 07:09

Ne znam dje gonim :123
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 9947 times
Been thanked: 8577 times

Post by Zizi » 04 Apr 2022, 07:18

Možda ti je onda najbolje da se zaustaviš. :ooo

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10069 times
Been thanked: 17064 times

Post by spacebound » 04 Apr 2022, 07:21

Ma nisam nikud ni krenula :ooo Vellc sam bunovna i smusena :sunja
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14701 times
Been thanked: 10237 times

Post by Julia-Klara » 04 Apr 2022, 08:05

brojtro :mah
stigla na posao, okupana, lijepa, NEnaspavana :valja
nigdje nikog ... milina :medi
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4452 times
Been thanked: 3412 times

Post by Melek » 04 Apr 2022, 08:10

Radim od kuće, nidje nikog, neopran, milina.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 04 Apr 2022, 08:13

Namjerno nisam ostajala raditi od kuce danas, znajuci da ljudi ne vole ponedjeljkom dolaziti u kancelariju.
Zato su uto-cet pogibanija
Sutra cu od kuce, kisa ce :medi

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 04 Apr 2022, 08:51

lilith1 wrote: 03 Apr 2022, 21:36
pizarro wrote: 03 Apr 2022, 21:33 a gledam nijemce, oni su nekako strucniji :oo
A dobra je stvar youtube , ja ne volim citati uputstva kad nesto trazim..pustim video i znam tacno kako sta :valja
Uvijek me sjeti kad sam prvi put vozila pa mi auto stalo u brdu na raskrsnici i nece da krene :o
I gospodjica upalila sva cetiri i izguglala kako krenuti u brdu odgledala video na yt i krenula bogme hah
Parola snadji se
Zato se ide u autoskolu, ne na youtube :grana

Hurija
Pandora
Pandora
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1051 times

Post by Hurija » 04 Apr 2022, 09:40

HAVANA wrote: 04 Apr 2022, 06:33
Hurija wrote: 04 Apr 2022, 06:09 :D :mah

Jutro

IMG-20220404-WA0000.jpg
A sta je ovo nadjidjano vako domacice?
"Vlaško" moj Havana .

:ooo
Ostalo je cutanje.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 04 Apr 2022, 09:50

Prije je vala tursko ili arapsko neg' vlasko :kafa

lilith1
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 509 times
Been thanked: 1869 times

Post by lilith1 » 04 Apr 2022, 10:02

Julia-Klara wrote: 04 Apr 2022, 08:51
lilith1 wrote: 03 Apr 2022, 21:36

A dobra je stvar youtube , ja ne volim citati uputstva kad nesto trazim..pustim video i znam tacno kako sta :valja
Uvijek me sjeti kad sam prvi put vozila pa mi auto stalo u brdu na raskrsnici i nece da krene :o
I gospodjica upalila sva cetiri i izguglala kako krenuti u brdu odgledala video na yt i krenula bogme hah
Parola snadji se
Zato se ide u autoskolu, ne na youtube :grana
Ovo je bilo nakon polaganja , nisam vozila dugo manuelni i trebalo mi je par dana da se naviknem.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 04 Apr 2022, 10:46

potpisala "salary statment", sto je ko neki amandman na povecanje plate :hop :spanac :yes

da se pohvalim, je l' :kafa
Last edited by Julia-Klara on 04 Apr 2022, 12:16, edited 1 time in total.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2787 times
Been thanked: 8767 times

Post by Duminjo » 04 Apr 2022, 11:09

Naseef Mushroom wrote: 03 Apr 2022, 11:26
Duminjo wrote: 03 Apr 2022, 02:28

Ne postoji Republika Bosna i Hercegovina.
Zao mi je. I ja bih volio da postoji ali ne postoji.
Ono sto postoji je suzivot, makar bio i naopak. To je činjenica. Prn'ut ne mozes bez njihA pa makar se na kolac od muke nasadio. Ti jednostavno to stanje (Realno stanje na terenu) neces da prihvatis vec zivis u nekoj nepostojecoj republici i niko ti "njihov" ne valja. A naš ti valja iako ti je od države napravio najnazadniju, najsiromasniju i najkorumpiraniju zajednicu u Evropi. Samo neka je bošnjak..
Zato ti nisi nikoga poklopio vec sam se ja samo usutio. Pričaš o pretpostavkama, snovima, guraš u drugi plan ionako mali broj Bosanaca koji su krivi jer su samo druge vjere. Spominjes nurkica, jalu i bubu a ne znam kad si npr spomenuo Barbareza.. Jesi li ikad?

Malo je reći da si subjektivan i kao takav pises gomilu neistina sa kojima covjek ne moze normalno diskutovati.
Izvalis glupost mrtav hladan i ne pomjeris pa kad neko reaguje na tu glupost, onda taj neko ispada nervozan. Pa kad onda taj neko konacno dodje pameti i od ustane od diskusije jer vidi da to nije diskusije i da nigdje ne vodi, javljas se ko paun "jesam ih razbuco".

Hej, ti tvrdis kako Jala i Buba po Evropi vracaju malim bošnjama emocije prema Bosni.. Pa bolan, kako? 😂

A pazi sad ovo. Od kud tebi pravo da tvrdis kako su neke bosnje izgubile emocije prema Bosni? I od kud ti pravo da pises kako ta neka citava generacija mladih bosnja ima 0% tih emocija prema Bosni a upravo smo ovakvi neki kao ja i nasi stavovi (mada pojma neam o kojim stavovima pises) krivi jer je ta mlada generacija bosnja izgubila emocije? Znaci, to si prvo izmislio, da ne kazem slago. Pa si onda na tu izmisljotinu nakalemio onu gore tvrdnju za Jalu i Bubu..

Na svo to tvoje, hajd da budem blag, izmišljanje, imam samo odgovor da je kriv SDA.. I za stanje u državi i za svakog dijasporca koji ne bude nekad zelio da igra za Bosnu i za sve one pokradene milione iz fudbalskog saveza BiH na cijem celu su godinama u nazad bili velika većina i najbitniji Bošnjaci.

I ako Vico Zeljkovic odradi onih 12 terena, to znaci da je taj Srbin, Vico Zeljkovic, sestric Milorada Dodika, uradio za nogomet u Bosni i Hercegovini vise nego sto su svi Bošnjaci skupa uradili od 95-e do 2020.
Da je sto puta Dodikov sestric, da je sto puta kriminalac, lopov, cetnik, ustasa, eskim ili pingvin, uradio je više za 2 godine nego sve bosnje skupa za 20 godina. Zamisli koliko se tih 20 godina kralo.. Jbte zivot.

I onda kriv ja, krivi ovakvi ko mi, krivi stavovi ovakvi kao moji jer neko dijasporce nece (i to si izmislio da nece jer većina hoce) da igra za Bosnu..
Ironično je što pominješ Barbareza kada su upravo taj Vico i Misimović zaslužni što njega nema nigdje u reprezentaciji pa da i ja isto postavim isto pitanje, jeste li vi ikada tu pomenuli Barbareza? Naravo da niste,Barbarez je Barbarez a 12 stadiona je 12 stadiona, jel tako?

Ja sam itekako svjestan da dok Albanci, Srbi i Hrvati i danas sve čine da iskoriste maksimum svog uticaja da ojačaju na Balkanu mi i ono malo što imamo kao npr poziciju člana predsjedništva želimo bez bitke predati da je suludo od nas i našeg mentliteta i očekivati ikakvu borbu za Republiku Bosnu i Hercegovinu pa i ne očekujem niti sam pominjao da živimo u RBiH (tu ulažem nade u novije generacije) već sam pisao da za razliku od tinejdžera prije 10-15 godina današnja generacija tinejdžera je više svjesna historije i njenih simbola.

Ti da si fer bar 1% onda bi priznao da ja nisam uopšte počeo na fudbalskoj temi o tome da će mladi izgubiti volju za reprezentacijom i državom već sam se samo uključio u diskusiji kada su drugi o tome pisali.
Ti da si fer bar 1% onda bi priznao da sam ja bio taj koji je kontrirao onima koji su pisali da imamo sada ovakve rezultate jer nema više dijasporaca koji žele igrati za BiH, da mladi gube sve više ljubav za domovinom i da će sutra prije izabrati da igraju za Njemačku i da sam ja bio taj koji je na budućnost gledao optimistično.
Vico je tu dvije godine, Barbarez koliko vec pokusava biti selektor? Barbareza nema u savezu upravo zbog bosnjaka koji su harali nogometnim savezom prije Vice. Malo si se preso. Namjerno ili slucajno, ti znas. Sad vidi kako ces mi uvaliti da branim nekog "cetnika". A ne radi se o njemu vec se radi o tome kako smo 20 godina imali savez u svojim rukama i nista se nije uradila za sve te godine osim sto se mnogo miliona pokralo i osim sto se jedna odlicna generacija fudbalera unistila. Doso sada neki drugi koji nije nas i hajmo ga sada pljuvati iako nije ni blizu loš kao sto su oni naši bili ali naše i lopovluk naših, 20 godina u nazad, necemo ni spominjati. Šuti.. vidi ovog cetnika majku jbo 😁

Drugi clan predsjednistva ti nista ne znaci. Ako nemas svu trojicu, dovoljan je jedan da odrzi trenutno stanje, dzaba nam taj drugi clan. Lijepo ga je vidjeti, slusati i to je to, marketing. U sustini, nista nam ne znaci. Et ne mozes dici jedan obicni helikopter da gasi pozare a da ne pricamo o ozbiljnijim temama. Znaci jedino, u ovoj situaciji, Covicu. I taj drugi nas clan kojeg biramo, je as u rukavu kojeg koristi Covic. Sportski receno, nabacujemo hrvatima na volej. Osim toga, velikih broj glasova bosnjaka ode za Komsica. Da ti glasovi idu za nekoga od Bosnjaka, pitanje je koliko bi ih otislo Dzaferovicu. Veliko je pitanje.. da ne crtam, znas sta ovime hocu reci i znamo da Komsic mnogo valja i Izetbegovicu. Mnogo više nego sto se to obicnom covjeku cini.
Poredjenje sa Albancima, Hrvatima i Srbima je zlonamjerno ili amaterski. Znamo kakve oni imaju drzave a na sta lici nasa "luda kosulja".
I ne znam od kud ti podatak da je neka generacije više svjesna historije i njenih simbola od druge generacije. To ti upozno nekoliko momaka jedne generacije koje pojma nemaju o historiji pa zakljucio kako citava njihova generacija nema veze sa zivotom ili sta?
Pises stvari koje nemaju smisla i tvrdis nesto sto dijete nakon osnovne skole zna da nije tako. Napisane stvari, kada se dublje citaju, nemaju veze sa vezom jer su mnogi bitniji detalji ubaceni ili izbaceni, izmijenjeni, izokrenuti sa namjerom kako bi citalac dobio drugaciju sliku. Sliku koju mu ti zelis podvaliti. I onda kazes "ti da si 1% fer".. prema cemu da budem fer? Prema ovim izmisljanjima i lupanjima?
Jos onda lupas o historijski bitnima Jali i Bubi kao nekim spasiteljima drzave koji nasu omladinu vracaju na ispravan kurs a nisi nicime dokazao kako nam je omladina uopste skrenula sa kursa..

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Post by greeneyes » 04 Apr 2022, 11:12

Nemate vi pojma nijedan
Samo sabura

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 04 Apr 2022, 11:13

greeneyes wrote: 04 Apr 2022, 11:12 Nemate vi pojma nijedan
Hajd na jaja

Imam tri. Skuho

Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 28399 times
Been thanked: 32451 times

Post by Zanki » 04 Apr 2022, 11:15

Pijem crnu kafu bez šećera ona mi je ručak i večera
Za doručak ljubav ko dodatak
Gorka mi je kafa al mi život sladak
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Post by greeneyes » 04 Apr 2022, 11:17

Duminjo wrote: 04 Apr 2022, 11:13
greeneyes wrote: 04 Apr 2022, 11:12 Nemate vi pojma nijedan
Hajd na jaja

Imam tri. Skuho
Cuj troje :82 i vrijedi l to ko bubreg

A fala, ko da sam se pocastio :ljub

Samo sabura

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 04 Apr 2022, 11:27

:D.

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8220 times
Been thanked: 19343 times

Post by Maja » 04 Apr 2022, 12:43

Bas me puno i ne zanima kakav je ko radnik po radnjama kud idem. Uzmem sta mi treba, platim i cao. Ne sjedim s njima i ne pijem kafu pa da mi je vazno kakvog su karaktera.
Samo me jedan lik opasno nervirao. To je tako sporo, neljubazno, mutavo, grozno i bezobrazno. Srecom, brzo je nestao. Mozda su se drugi zalili na njega pa mu gazda dao otkaz a mozda je i sam otisao, nebitno.
Uglavnom...sad je dosao jedan momak na njegovo mjesto...
Pa sta je ono onako fino...
Sladak, visok, prijatan, brblja, nasmijava, leti kad ti treba nesto ubaciti u auto, naci gdje sta stoji, izvinjava se ako cekas 10 sekundi.
Steta sto u tu radnju idem jednom u 20 dana.

Post Reply

Return to “Pričaona”