O jadna ti sanNora Ibsenova wrote: 07 Apr 2022, 12:17ahahha
imam i ovako, ali ne mogu ovdje postavit
Doduše, meni bolje stoji![]()
Sad moram citat cilu temu
Tko te sveze,tko odveze i sta onda?

Moderators: spacebound, Duminjo
O jadna ti sanNora Ibsenova wrote: 07 Apr 2022, 12:17ahahha
A jesi ikad probala da tebe udari, ne sad divljacki, nego, eto, za pocetak lagano ili da te daviJulia-Klara wrote: 07 Apr 2022, 12:39 Sve to stoji.
Ali isto tako stoji da ukusi razlikuju (nadovezujem se na onu razlicitost ljudi).
Meni je drago da ljudi otovorenije pricaju o onome sto im se svidja, lozi, cak i u seksu
Imala sam slucaj davno, upoznala lika, dok smo pricali sve je bilo ok. Klasika, flertujes, igras se rijecima, razmisljas, zamisljas, kontas eh, to bi mi se moglo svidjeti. Njemu se bukvalno svidjalo da ga zena tuce, nanosi bol, da bude jaca i veca od njega, da se osjeca slabim. To mi je bio prvi susret sa necim takvim, i kontam, hocu probat, sto, sta fali. Medjutim, nismo se ni zagrijali kako treba, poce on meni govorit de ovo, de ono, de ovako, de onako, i pokusavam ja, ali jok, ne ide![]()
Ja udarce, stipanja, povezujem sa boli, a bol kao takva mi je negativno osjecanje. Elem, odustala prije no sto sam i pocela.
Neke druge stvari su puno drugacije, i imaju totalno drugaciji efekat![]()
Najjače mi je ovo pitanje "šta onda", a šta imaš od toga ...vila wrote: 07 Apr 2022, 12:33O jadna ti sanNora Ibsenova wrote: 07 Apr 2022, 12:17
ahahha
Sad moram citat cilu temu
Tko te sveze,tko odveze i sta onda?
![]()
Jesi to dosao po svoju porciju lommi lommi
Nekad submisivna, nekad dominantna. Zavisi od raspolozenja.
Sta je za rucak jebo to?
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 12 guests