Moderators: spacebound, Duminjo
Otkosten pureci batak iz rerne i pomfrit. Za iftar.
E to, opusteno I sigurno
Fudok ovo ti je rocken roll za reflekse samo moras znat pazljivo trzat
To moze proci samo u podrumu gdje su zasarafljene halke u betonskim plocama.
Može i na plafon ali treba bušiti debele rupe i metnuti one halke kao u kuhinji na visecem.Calla wrote: 07 Apr 2022, 16:32To moze proci samo u podrumu gdje su zasarafljene halke u betonskim plocama.
PodrumCalla wrote: 07 Apr 2022, 16:32To moze proci samo u podrumu gdje su zasarafljene halke u betonskim plocama.
Ma što sam legenda, šta si ti navalio sa jooj NoreTierra Caliente wrote: 07 Apr 2022, 17:18 Joj Nore. Ti si meni legenda maksume. Kad ćemo nastaviti sa pričom?![]()
Ma kakvi, sve mi viče da sam dijete
Ma nako draga si mi, i simpatična i tako toNora Ibsenova wrote: 07 Apr 2022, 17:55Ma što sam legenda, šta si ti navalio sa jooj NoreTierra Caliente wrote: 07 Apr 2022, 17:18 Joj Nore. Ti si meni legenda maksume. Kad ćemo nastaviti sa pričom?![]()
Šta te zanima?
Nora Ibsenova wrote: 07 Apr 2022, 17:01 Rijetko ko zna bit naporan ko Havana kad ufati pilat na nekoj temi koja ga ni ne interesuje, sav kofole neupućen, a šta to, a ko to, a kako to.
Eeeeee ja svoju tamburam 50 godina bez i sada i maza, pa zato ću dolazit svako pet minuta da prznim, jer ako ja mogu bez toga, onda morete i vi. Ha ja. Daj punjenih paprika ima li.
A da sam simpatično čeljade, tu nema govora.Tierra Caliente wrote: 07 Apr 2022, 18:15Ma nako draga si mi, i simpatična i tako toNora Ibsenova wrote: 07 Apr 2022, 17:55
Ma što sam legenda, šta si ti navalio sa jooj Nore
Šta te zanima?
Svašta me zanima Noro.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests