Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mala je neki dan donijela pjesmicu iz skole da uci. Prepisala s table. Do trece strofe i nekako. Poslije ni ona ne zna sta pise
Sreca nadjoh je na internetu
Jos ima i na YT cojk recituje. Jos bolje
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Moju svesku da neko uzme mislio bi da je je bar 5 osoba pisalo. Nekad pisem ekstra sitna slova, nekad krupna i to velika stampana, nekad ukosena u jednu stranu, nekad u drugu
greeneyes wrote: 05 Apr 2022, 23:45
Meni jedan profa, kod kojeg smo inace samo pisali i pisali i pisali pa je svakome rukopis bio poprilicno los, davao 3icu da samo procitam sta sam npisao. I uspio sam nekako
(Ne)čitkost. Čitljivost Vašeg rukopisa govori o načinu na koji komunicirate sa okolinom. Ljudi čiji je rukopis nečitak su teško shvatljivi i čuvaju svoju privatnost. Često ga imaju intelektualci i naučnici, visokointeligentne osobe.
Meni jedan profa, kod kojeg smo inace samo pisali i pisali i pisali pa je svakome rukopis bio poprilicno los, davao 3icu da samo procitam sta sam npisao. I uspio sam nekako
(Ne)čitkost. Čitljivost Vašeg rukopisa govori o načinu na koji komunicirate sa okolinom. Ljudi čiji je rukopis nečitak su teško shvatljivi i čuvaju svoju privatnost. Često ga imaju intelektualci i naučnici, visokointeligentne osobe.
Am od kud ti sveska
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Am od kud ti sveska
Ma suti, to mi je bio jedini uslov kod Tinjaka da mogu proci. A nisam morao nisya znati
A kod jednog profe imao 3 predmeta, a taj profa dr Monk. Svaki list ima svoj broj i svaka lekcija. Znaci mozes sve znati ako nemas sve lekcije padas da si ev vliki I kod njega sam imao poprilicno okej rukopis