Imam jednu lijepu prijateljicu tvoje visine, samo što se ona nažalost drži pogrbljeno. Bila bi puno atraktivnija kad bi se lijepo ispravila.
Visoka žena uspravnog držanja može da bude prava pojava.
Moderator: spacebound
Ali ne i težineKatja wrote:Majo, pa ti si prave manekenske visine.![]()
Imam jednu lijepu prijateljicu tvoje visine, samo što se ona nažalost drži pogrbljeno. Bila bi puno atraktivnija kad bi se lijepo ispravila.
A gle ovog debelog!Maja wrote:To je izjavio legendarni Željko Pervan za žene koje se udaju i odmah nadebljaju.
Kao prvo, stalno slušam naše ljude kako se rugaju "debelim Amerima" a ne vide da su se naše nacije u zadnjih dvadesetak godina udebljale ko da smo na tovu. Pogotovo muškarci.Hrvati među 15 najdebljih nacija na svijetu
Muškarci šesti po debljini, žene dvadesetdruge. HehePrema rezultatima istraživanja Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), muškarci u Hrvatskoj šesti su po debljini na svijetu (67,7 posto). Prosjek izvlače Hrvatice koje su po debljini na 22. mjestu
TUkupno smo na 13. mjestu po debljini sa 61,4 posto, a od susjednih zemalja ispred Hrvatske je jedino BiH, koja je na 10. mjestu.
Hvala bogu... inače bi se morala uhvatiti za ulični stup čim bi prvi vjetrić zapuhao..Maja wrote:Ali ne i težineKatja wrote:Majo, pa ti si prave manekenske visine.![]()
Još nisu rekli DA.Krokodil Behko wrote: Ili možda samo zato što su mladji?
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests