dacina_curica wrote:Imas jednostavno rjesenje za sve to Behkozove se - cepovi za usi
I samo klimas glavom "aha, aha".
reci mu ,reci Dacina
u poligamiji se jos nitko nije napricao nije se sjetio da tu ruke noge i tjela pricaju
Moderator: Krokodil Behko

dacina_curica wrote:Imas jednostavno rjesenje za sve to Behkozove se - cepovi za usi

E to bi već bilo neko rješenje. kao da mogu čuti nešto korisnodacina_curica wrote:Imas jednostavno rjesenje za sve to Behkozove se - cepovi za usi
Samo ako su predavanja ispravno usmjerena za boljitak naše male zajedniceCalla wrote:Krokodil Behko wrote:Može ali da je to na snazi samo kad je akcija u pitanju. Zar ne vidiš koliko one pričaju?
Za Zagorku nisam siguran ni da bi šutila u sred akcije
Ko bi slušao Ruanine priče o Hercegovini?
Ko bi se s Majom natezao oko hrane i muzike
Ko bi slušao Callina zdravstvena predavanja?
da ja popijem prvo casu vode,pa da nastavimo sa predavanjima
Ne izvlaci se sad, Majin i gotovo. Vidis da je nagovorila Jonasa da te pravi ljubomornim.Krokodil Behko wrote:I šta je bilo na kraju?
Čiji sam sad? Zagorkin, Majin, Ruanin ili možda Callin?

Jeko Jonas?Ruana wrote:Ne izvlaci se sad, Majin i gotovo. Vidis da je nagovorila Jonasa da te pravi ljubomornim.Krokodil Behko wrote:I šta je bilo na kraju?

Jeko :jonasKrokodil Behko wrote:Jeko Jonas?Ruana wrote:Ne izvlaci se sad, Majin i gotovo. Vidis da je nagovorila Jonasa da te pravi ljubomornim.Krokodil Behko wrote:I šta je bilo na kraju?
Ali šalu na stranu. Nije Maja cura za mene. Samo ti se čini.

To se tebi cini zato sto nikad nisi razmisljo o tome, a ja se od prvog dana cudim sta cekate.Krokodil Behko wrote:Jeko Jonas?Ruana wrote:Ne izvlaci se sad, Majin i gotovo. Vidis da je nagovorila Jonasa da te pravi ljubomornim.Krokodil Behko wrote:I šta je bilo na kraju?
Ali šalu na stranu. Nije Maja cura za mene. Samo ti se čini.

Ko bi Behku kupovao vijagru stalno,bankrotirale biKrokodil Behko wrote:Može ali da je to na snazi samo kad je akcija u pitanju. Zar ne vidiš koliko one pričaju?
Za Zagorku nisam siguran ni da bi šutila u sred akcije
Ko bi slušao Ruanine priče o Hercegovini?
Ko bi se s Majom natezao oko hrane i muzike
Ko bi slušao Callina zdravstvena predavanja?

dacina_curica wrote:Nemojte bO praviti Jonasa ljubomornim![]()
Sastavice opet neku listu![]()

Ma nisi đavola, pa nije ti roda dijete donijeladacina_curica wrote:Ejskad nisam dosad metak popila slabo da ce me on zakaciti
Jok on tebe voli veri puno.dacina_curica wrote:Ejskad nisam dosad metak popila slabo da ce me on zakaciti
Ruana wrote:Jok on tebe voli veri puno.dacina_curica wrote:Ejskad nisam dosad metak popila slabo da ce me on zakaciti
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ma nikad se nezna,,kako vidimo ovdje svaki dan novih clanova ima....mozda se koji I nadjeTigris wrote:nikad nije niti ceLanci wrote:e tigris izgleda jos se nije pojavio ovdje odgovarajuci![]()