Ma ne sumnjam ja da bi vas City raskovao igrom

Ma ne sumnjam ja da bi vas City raskovao igrom
Igrom i rezultatom
SutiFuddo wrote: 12 Apr 2022, 23:51 Znaci ako sutra atletiko prodje, tri spanska tima u polufinalu
Pa sto se ovo zove champions league, treba se zvat la liga plus liverpul![]()
Ev vrte mu onaj pas pola sataironman wrote: 12 Apr 2022, 23:57 Da ne davim ali moram spomenut Luku.
36 i po godina.
116 min. lik trci za mladicem 15 godina mladjim od njeg..
Kakav igrac i kakav insan..
To smo se brat i ja zezali za naseg Salihamidzica..Fuddo wrote: 13 Apr 2022, 00:08 Nevjerovatan je
Isto motor u guzici da ima
120 minuta, svi iedva hodaju
On ko da je pocela utakmica
Il se drogira, il mu je od kozijeg mlijeka kad je bio malesan
Nema sta drugo bit
U Totenhemu mozda(cuj mozda ha ha ha) nije osvajao trofeje, ali je usvajao engleski jezik
nije to nista pored cinjenice da su BejHa forumasi govorili da je Musa bolji od Doncica, al to je druga tema samo vrijedna spomena u ovom kontekstuMarlboroGold wrote: 13 Apr 2022, 00:00 Kad se sjetim onih prepucavanja i komentara Pjanić je bolji od Modrića. Nije nikad bio. Čovjek je 3 klase iznad.
Onaj naš ne može ni u prvoj postavi Bešiktaša igrati dok Luka sa skoro 37 godina komanduje veznim redom Reala. To su činjenice.
Ne zna on s loptom nista vise od Miralema,tuzlak1212 wrote: 13 Apr 2022, 00:19nije to nista pored cinjenice da su BejHa forumasi govorili da je Musa bolji od Doncica, al to je druga tema samo vrijedna spomena u ovom kontekstuMarlboroGold wrote: 13 Apr 2022, 00:00 Kad se sjetim onih prepucavanja i komentara Pjanić je bolji od Modrića. Nije nikad bio. Čovjek je 3 klase iznad.
Onaj naš ne može ni u prvoj postavi Bešiktaša igrati dok Luka sa skoro 37 godina komanduje veznim redom Reala. To su činjenice.![]()