HAVANA wrote: 12 Apr 2022, 09:35
bagra wrote: 12 Apr 2022, 09:27
zamisljam kako su ukrajinci 1992 na svom nekom Klix-u
imali podfofum "Bosnia", twitali nasu verziju dogadjaja,
metali u potpise "slava Bosni" i farbali avatare uporedo
s vaskrsnjim jajima u plavo-zutu, ljiljanima optocenu
nije bilo interneta tad kazete vi
da bice da je to najvjerovatnije...

nisu znali
Malo je ovo vise od toga,tice nas se itekako.
kako tacno ? ticel nas se vise nego sranje u Siriji recimo ? il Palestinski problem ?
nije Evropa ili sta ? samo nas se Evropa tice ?

pa nije ni ukrajina eu eto kazu.
cast izuzetcima mozda al nasa se podrska ogleda u tome da "jao majko kad zavrse
s njima eto hin na nas !!!" tipa podrsci, zato trebamo bit na toj Ukrajinskoj strani.
zao mi je svakog zivota Ukrajinskog, svake kuce zapaljene (ruskog niceg nije al ne
po defaultu vec zato sto su ociti agresori) ali samo sam pitao jesul ukrajinci bili na
nasoj strani '92
il ovako - da nije bilo ovog sad rata bil oni bili na nasoj strani ili strani RS i Srbije ?
ili kad ovaj rat zavrsi, sto je mozda i najgore, hocel oni tad biti na "nasoj" strani ??
da se ne lazemo.
ne mogu
podrska, da. radi toga sto su zrtve ali sto se mene tice bez ovih ogrtanja zastavama.
do juce su nam bili isto sto i rusi, nismo ih razlikovali, sad su nam eto rod najmiliji.
ajte molim vas. bolje humanitarno nekako pomoc, sta ce avatari statusi i potpisi...
i moram rec, shvatam ako je nekome kroz tu over the top podrsku cilj da se ovi iz
RSa nerviraju. to mi je ok, neko je propatio u ratu pa sad se na taj nacin osvecuje,
ili zivi medju njima pa gleda bespogovornu podrsku idiota ovim nesposobnim Rusima.
proradi inat. nek se maze kojim god bojama hoce... al ne na ulici naravno, slomice ga
eto... misao
mislim nije bas u rangu onog Morningovog, divim se objema vojskama, nek pobjedi bolji