Pa ne znam bas. “Hocu da se od sutra u komandi klanja svaki namaz ne moze se protumaciti na dvjesta nacina”Naseef Mushroom wrote: 13 Apr 2022, 15:01Ne treba se to sa tjeranjem uzimati bukvalno, pa ne bi nikoga upucao da je ko odbio. Ovo je kao kada harizmatični kapiten sa autoritetom drži govori i motiviše. Ne bi ustvari Izetove riječi ni imale efekta da borci nisu to istinski htjeli.insomnia wrote: 13 Apr 2022, 14:32 Zar stvarno treba pisati zasto nije u redu tjerati ljude na klanjanje ili neklanjanje
Bakir Izetbegović
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: BAKIR IZETBEGOVIĆ: "Dokle god su pune džamije, ja se ne plašim za Bosnu" (VIDEO)
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac

Re: BAKIR IZETBEGOVIĆ: "Dokle god su pune džamije, ja se ne plašim za Bosnu" (VIDEO)
I onda dodjemo do ovog danas

- insomnia
- Rđav kurac

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pa lahko je tko krenuti od pola diskusije da bi se dokazala poenta. Što ne citiraš šta je dovelo do toga?MarlboroGold wrote: 13 Apr 2022, 14:07Al što spinuje to je posebna priča, a onda viče jesam te rasturio i slične gluposti. Neće ba ljudi da diskutuju na takav način, jer se dovode u situaciju da se moraju braniti od onog što nisu ni rekli. To je krajnje šupački. Čuj Marlboro izjavio da su se samo SDA poltroni i minhenska brigada okrenuli vjeri.Fuddo wrote: 13 Apr 2022, 13:49
Nista tebi nije sveto.
Ti, bake i 51st u istu ravan sa rahmetli Nanicem.
Ima istu tezinu, sto jest jest.
Aj bizi
A evo originalnog postaKako to gore zaključi da mi je samo znati. Kakav li je to misaoni proces jbt.Pitaj njih. Zna se ko je branio. U ove ne brojim sadašnjeg predsjednika tvoje stranke kao i masu njegovih poltrona iz minhenske brigade.
Naveo si da nije vjera (islam) spasila Bosnu na šta sam ti ironično odgovorio
I tvoj odgovor je bioNaseef Mushroom wrote: 12 Apr 2022, 23:53 Šteta, ja te baš mislio pitati što napustiše neki pripadnici ARBiH 1993. godine, da nije zbog herojstva i patriotizma?![]()
Znači one koje trebam pitati će mi reći da nije razlog odbrane bila vjera. Oni koji tvrde da je razlog bila vjera su SDA poltroni koji žele nametnuti svoju verziju historije.MarlboroGold wrote: 12 Apr 2022, 23:57 Pitaj njih. Zna se ko je branio. U ove ne brojim sadašnjeg predsjednika tvoje stranke kao i masu njegovih poltrona iz minhenske brigade.
Pitanje je šta su onda ovi heroji koje sam postavio u videoklipovima?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14357 times
- Been thanked: 24026 times
Cuj to? Dostojanstvo?Naseef Mushroom wrote: 13 Apr 2022, 14:55Šta ti znaš koristim li vjeru da sakrijem podvale i da sam prevarant i to mi reći u ovom mjesecu. Niti znaš gdje sam bio 90ih, niti u kojoj sam bio brigadi, niti jesam li izvukao korist od toga, niti koliko vjeru upražnjavam, niti sastavljam li kraj sa krajem.Fuddo wrote: 13 Apr 2022, 14:22
Tebe i baketa mogu ismijavati, jer ste maliciozni prevaranti i lopovi, Islam koristite samo da sakrijete svoje podvale, a Izeta rahmetli ne mogu jer je on druga dimenzija za vas dvojicu.
I nemas ga pravo spominjati na ovaj nacin, zboscu te cakijom.
Samo zato što nisam kao ti i još pojedini što ste ovdje ispričali čitavu svoju životnu da bi se mogli kriti iza toga kada svašta napišete "Đe ćeš na Fudu? Znaš li gdie je on bio" ne znači da bi drugi to radili i da nisu nista doživjeli.
Ja imam samo više dostojanstva od tebe i ne koristim prošlost da bi "unovčio" na forumu u nekim random diskusijama.
I opet ću svaki put heroje pomenuti, od Izeta do Imamovića kada god pomenete da su samo SDA poltroni tekbirali u Armiji da vam dokažem suprotno pa pribajte njih zvati SDA poltronima.
Ozbiljno?
Sto na svaku dobronamijernu kritiku onog tulonje i njegove zene skocis ko oprzen? Onda da opravdas ocigledna sranja ubacis malo patriotskog stiha, ev, i Nanic je isto.
Manemoj
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

Ne znam sta mi je pune mi se dzamije
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Vjerski objekti i ljudi koji idu u njih ,nikome ne bi trebali smetati .
Iskreno mislim da je Bakir sa obitelji bio u boljem položaju u ratu,nego barem devedeset odsto Bošnjaka ,mislim na ljude koji su ostali u zemlji .
Iskreno mislim da je Bakir sa obitelji bio u boljem položaju u ratu,nego barem devedeset odsto Bošnjaka ,mislim na ljude koji su ostali u zemlji .
Ostalo je cutanje.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4440 times
- Been thanked: 3394 times
Nije mu baš ventilacija bila najbolja.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Znas, znas, samo ga volis sjeckati na sto dlaka i ne do Bog da budes caritibilan prema islamu i sve sto je vezano za isti.insomnia wrote: 13 Apr 2022, 15:15Pa ne znam bas. “Hocu da se od sutra u komandi klanja svaki namaz ne moze se protumaciti na dvjesta nacina”Naseef Mushroom wrote: 13 Apr 2022, 15:01
Ne treba se to sa tjeranjem uzimati bukvalno, pa ne bi nikoga upucao da je ko odbio. Ovo je kao kada harizmatični kapiten sa autoritetom drži govori i motiviše. Ne bi ustvari Izetove riječi ni imale efekta da borci nisu to istinski htjeli.
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Ko biva neki je dužan...kakono...biti caritibilan? 
Ne mereeee 

- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3911 times
- Been thanked: 7166 times
Naslov je bezvezan..
isto tako moglo bi se reci, dok su crkve pune ne plasimo se za Bosnu..
dzamije i crkve i drugi vjerski objekti su dio povijesti BiH, ali ne vezivati ih za buducnosti BIH..
isto tako moglo bi se reci, dok su crkve pune ne plasimo se za Bosnu..
dzamije i crkve i drugi vjerski objekti su dio povijesti BiH, ali ne vezivati ih za buducnosti BIH..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
-
The 51st State
- Inventar foruma

- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26731 times
Imas cudnu moc da i dobre vijesti kad postavis ubijes covjeku volju da cita ili se obradujeThe 51st State wrote: 13 Apr 2022, 17:41 https://faktor.ba/vijest/fabrika-unis-f ... ica/160042
Neko ce kmecati, neko ce nesto raditi....
dream of spring...
-
The 51st State
- Inventar foruma

To aam zaboravio dodati, da se neko nece i obradovati. Hvala na digresiji.ironman wrote: 13 Apr 2022, 17:43Imas cudnu moc da i dobre vijesti kad postavis ubijes covjeku volju da cita ili se obradujeThe 51st State wrote: 13 Apr 2022, 17:41 https://faktor.ba/vijest/fabrika-unis-f ... ica/160042
Neko ce kmecati, neko ce nesto raditi....![]()
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22664 times
- Been thanked: 20779 times
A ko neće? Ne vidim neke četnike da ovdje pišu. Jedino ako si mislio izvan foruma
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Šta proizvode u toj fabrici? Certificirane muslimane?
Ne mereeee 

- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22664 times
- Been thanked: 20779 times
-
The 51st State
- Inventar foruma

Pa evo iron prvi, da me nije napomeno ne bi se toga ni sjetio.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14357 times
- Been thanked: 24026 times
Ja necu.
Nema sanse da kliknem na to, bojkotujem njegove i nazifove linkove do daljnjeg. Taman posla da rizikujem opet napad cira na zeludac zbog baketa i njegovih nebuloza.
Nema sanse da kliknem na to, bojkotujem njegove i nazifove linkove do daljnjeg. Taman posla da rizikujem opet napad cira na zeludac zbog baketa i njegovih nebuloza.
Dozvolite da se obratimo
-
The 51st State
- Inventar foruma

Za cir ti je najbolje sok od iscjedjenog kupusa uz citanje linkova koje postavljam.