Bakir Izetbegović

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14248 times
Been thanked: 23736 times
Status: Offline

Re: BAKIR IZETBEGOVIĆ: "Dokle god su pune džamije, ja se ne plašim za Bosnu" (VIDEO)

Post by Fuddo » 13 Apr 2022, 18:53

Pa eto, neka navede.
Ima li bar jedna uspjesna zdravstvena ustanova, da ne moramo narodu sergije skupljat i za najbanalnije komplikacije?
Neki sportski kolektiv?
Biznis?
100 000 blokiranih racuna po bankama, on mi vice imamo baketa, pune su nam dzamije, elhamdulila, sve je pod kontrolom.
Pa kako to svariti a da ti ne digne krvni pritisak?
Dozvolite da se obratimo

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Re: BAKIR IZETBEGOVIĆ: "Dokle god su pune džamije, ja se ne plašim za Bosnu" (VIDEO)

Post by The 51st State » 13 Apr 2022, 19:05

ironman wrote: 13 Apr 2022, 18:02
The 51st State wrote: 13 Apr 2022, 18:00

Ne smatram sebe primjerkom icega, a ti izostri percepciju i poradi na sirini jer ljudi nisu kataloska roba niti zivotinje da ih se pod "primjerke" stavlja, niti si ti neki lik koji bi se mogoamsa nekim pravom to raditi uopste.
Tvoje ideje i uopce ponasanje prema ljudima ovdje na forumu ..odajes dojam da si zatucani polubruda/brada koji tipka u korist rusa a onda posredno i cetalja..tako meni zvucis .Onda ja to nazovem primjerkom.Za razliku od tebe koji se mene zvao ne znam kakvim vec imenima :D.
Pa dobro mozes vrijedjati preko tastature, tu su svi hrabri, od apeiste i ne ocekujem bolje i sofisticiranije kognitivne funkcije.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26097 times
Been thanked: 26724 times

Post by ironman » 13 Apr 2022, 19:18

The 51st State wrote: 13 Apr 2022, 19:05
ironman wrote: 13 Apr 2022, 18:02
Tvoje ideje i uopce ponasanje prema ljudima ovdje na forumu ..odajes dojam da si zatucani polubruda/brada koji tipka u korist rusa a onda posredno i cetalja..tako meni zvucis .Onda ja to nazovem primjerkom.Za razliku od tebe koji se mene zvao ne znam kakvim vec imenima :D.
Pa dobro mozes vrijedjati preko tastature, tu su svi hrabri, od apeiste i ne ocekujem bolje i sofisticiranije kognitivne funkcije.
Ko te vrijedja?
Nebitan si,samo pisem kakav dojam kod mene ostavljaju tvoji postovi..onako kako ti iz mojih citas ateista ja iz tvojih citam rusofil..
dream of spring...

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State » 13 Apr 2022, 19:24

ironman wrote: 13 Apr 2022, 19:18
The 51st State wrote: 13 Apr 2022, 19:05

Ko te vrijedja?
Nebitan si,samo pisem kakav dojam kod mene ostavljaju tvoji postovi..onako kako ti iz mojih citas ateista ja iz tvojih citam rusofil..
Pa ti, castis lijevo i desno, a to koliko sam nebitan ti se kacis za moje postove, a ne ja za tvoje.
Ti pogresno citas tj. Zakljucujes mijesas objektivno rasudjivanje sa afilijacijama, a ja iz tvojih citam ono sto sam izjavljujes.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 13 Apr 2022, 19:33

A pogledaj naslova vijesti, tik ispod ove.
E moji Muzaferi…
Dozvolite da se obratimo

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 13 Apr 2022, 19:36

A jbt od Bakirovog i Sebijinog glupog pokusaja fatanja simpatija na ratnoramazansku patetiku slozili ste citavu teoriju a bome i strategiju odbrane Bosne
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9871 times
Been thanked: 11666 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 13 Apr 2022, 19:53

Naseef Mushroom wrote: 13 Apr 2022, 14:55 I opet ću svaki put heroje pomenuti, od Izeta do Imamovića kada god pomenete da su samo SDA poltroni tekbirali u Armiji da vam dokažem suprotno pa pribajte njih zvati SDA poltronima.

E evo, ja sam svjedok, u septembru 1993. SDA provodila kampanju podjele Bosne i govorili su to predamnom.
Popišam se na Alijin mezar.

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh » 13 Apr 2022, 19:55

Butterfly Effect

Kod Vucica smo npr stali oko stampanja para u Bosni, tj...para za Bosnu.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 13 Apr 2022, 20:08

insomnia wrote: 13 Apr 2022, 19:36 A jbt od Bakirovog i Sebijinog glupog pokusaja fatanja simpatija na ratnoramazansku patetiku slozili ste citavu teoriju a bome i strategiju odbrane Bosne
Mozda i ne bi bilo toliko tragicno da su njih dvoje predsjednici, recimo, udruzenja pcelara.
Dozvolite da se obratimo

shark-attack
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 17 times
Been thanked: 403 times

Post by shark-attack » 14 Apr 2022, 04:45

Naseef Mushroom wrote: 13 Apr 2022, 18:36
Fuddo wrote: 13 Apr 2022, 18:27

Forumski bodovi?
Pa ti si sve ludji i ludji.
Sto doktora spominje?
Cojek je pomogo vise tvojih sunarodnjaka nego sto cete ti i sebija za 15 zivota.
A valjo je, i valja i danas toj nesretnoj zemlji, vise i od mene i od tebe.
Vodi ga sebi kući. Nisam ni ja proveo 92-95 u Njemačkoj, Švedskoj niti u podrumu pa da može svakakvim nazivima častiti.
Hvala na potvrdi onoga šta sam napisao, neka je on čitavom forumu napisao svoju životnu priču pa može onda poslije svašta pričati uvijek će se naći neko što će reći "Znaš li ti kome je on sve valjao?".
nazife, oooo nazife..

na koje casne pripadnike ABiH mislish?
behku, pashagu, havanu, fudu... *izvinjavam se drugim koje nisam spomenuo)?
sad da kazu "stani mirno" stao bih ispred njih iz poshtovanja i zahvalnosti...

tebe nema u tom stroju .. jok...ni u mislima
LAZESH/PETLJASH/MANIPULISHESH da si bio borac...ne bi li svojim lazima dao "tezinu"
izgleda da vam je dobrica dobar mentor.."mi srbi lazemo..."nema razlike izmedju njegove i vashe demagogije....prepisujete

vrlo lahko me mozesh demantovati...jedan video poziv, upoznamo se..nije problem, ja cu javno da ti se izvinem ovdje na forumu, pa kupi poene
ne mozesh toliko (x) ignorisati koliko te mogu napominjati...

nikako da naucish obrnutu psihologiju..svaki put sam sebi shamar opalish..

nedobog da si bio borac, branio BiH ( iz primjerakako branish baketa i generalicu )...
ha'jd shto bi sebe ranio, nego bi pobio sve saborce oko sebe( i to okreno na rafalno)
ili da si imao pristup teshkoj artiljeriji...kataklizma

jedan poziv mijenja sve..cekam
KIAORA

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 166 times
Been thanked: 372 times

Post by harlekin » 14 Apr 2022, 07:57

Krokodil Behko wrote: 13 Apr 2022, 19:53
Naseef Mushroom wrote: 13 Apr 2022, 14:55 I opet ću svaki put heroje pomenuti, od Izeta do Imamovića kada god pomenete da su samo SDA poltroni tekbirali u Armiji da vam dokažem suprotno pa pribajte njih zvati SDA poltronima.

E evo, ja sam svjedok, u septembru 1993. SDA provodila kampanju podjele Bosne i govorili su to predamnom.
I ti si moderator neceg? Ti pisonja po mrtvima bez karaktera ili iceg?Piva pred trgovinom je tvoj vrhunac macak.

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Duh » 14 Apr 2022, 08:25

od stare se slave ne zivi.
vi morate razgovarati.
pronaci korjen problema kod sugovornika.
vi ste bosna.
on je dobar covjek.(neko npr).
duh je mozda veci musliman od bakira.

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 14 Apr 2022, 09:21

Citava ova njihova prica je neko satro romantizovanje “vidi nas isti smo ko vi”.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Duh » 14 Apr 2022, 09:25

volim ovu pjesmu...

ti hoćeš prije svega promijene
njih tražiš tako često od mene
a ne znaš da na me se ruši
olovno nebo, svijet iskušenja

vojnik u krčmi mora da pije
ne traži od njega da se mijenja

ti želiš tako puno za sebe
da živim jednostavno za tebe
a ne znaš da u meni ima
neprospavanih noći i bdijenja

ne možeš skitnici oteti cestu
ne traži od njega da se mjenja

ma daj promijeni nešto u sebi
ne mogu ni ja uvijek da se mjenjam

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3881 times

Post by Naseef Mushroom » 14 Apr 2022, 09:44

Fuddo wrote: 13 Apr 2022, 18:43
Naseef Mushroom wrote: 13 Apr 2022, 18:36
Vodi ga sebi kući. Nisam ni ja proveo 92-95 u Njemačkoj, Švedskoj niti u podrumu pa da može svakakvim nazivima častiti.
Hvala na potvrdi onoga šta sam napisao, neka je on čitavom forumu napisao svoju životnu priču pa može onda poslije svašta pričati uvijek će se naći neko što će reći "Znaš li ti kome je on sve valjao?".
Pa sto izazivas cojeka bezveze?
Svi ispricali svoje zivotne price, samo ti nisi.
Et prvi put cujem da si bio u ratu, pa u Njemackoj, pa se vratio u Bosnu. Mislim…
I ne znam ko moze nakon opsteg debakla podrzavati onu smlatu baketa, sem ako nema neke izravne koristi, ili je ekstremno glup ko zvono. Na sta ti to drustvo lici? Primjecujes li ti taj svijet oko sebe, kako zivi, prezivljava, bar one koji ga jos uvijek nisu nabrali?
Ima li i jedan segment, da kazes, evo ga, uspjesni smo u tome i tome?
Evo samo jedan primjer
viewtopic.php?f=59&t=22607&start=2780

Ovo mi je čak zabavno što skakće kao šejtan kada se god negdje Sebija pojavi, samo sam postavio jer tvrdiš da ja njega izazivam.
A evo drugi dio
shark-attack wrote: 14 Apr 2022, 04:45 nazife, oooo nazife..

na koje casne pripadnike ABiH mislish?
behku, pashagu, havanu, fudu... *izvinjavam se drugim koje nisam spomenuo)?
sad da kazu "stani mirno" stao bih ispred njih iz poshtovanja i zahvalnosti...

tebe nema u tom stroju .. jok...ni u mislima
LAZESH/PETLJASH/MANIPULISHESH da si bio borac...ne bi li svojim lazima dao "tezinu"
izgleda da vam je dobrica dobar mentor.."mi srbi lazemo..."nema razlike izmedju njegove i vashe demagogije....prepisujete
I onda kad mu uzvratuš istom mjerom onda ide od njega ioi od drugih "Gdje ćeš njemu to napisati? On je ranjen kao dijete".
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3881 times

Post by Naseef Mushroom » 14 Apr 2022, 09:49

Može ti se tako pisati, samo na tvoju žalost ni nakon 27 godina nije se uspio ocrniti lik i djelo našeg prvog predsjednika pa će i tvoj komentar ubrzo pasti u zaborav tako da nema potrebe obraćati previše pažnje na to.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14613 times
Been thanked: 10097 times

Post by Julia-Klara » 14 Apr 2022, 10:10

'naci 'vako:

patriota, borac, pripadnik ABIH, Bosnjak/Srbin/Hrvat/Sejdic/Finci/ostali = cetnik/ustasa
patriota, borac, pripadnik ABIH, musliman, ne ide u dzamiju = cetnik/ustasa
patriota, borac, pripadnik ABIH, musliman, IDE u dzamiju, ali nije pro SDA = cetnik/ustasa
izbjeglica bilo gdje u svijetu za vrijeme rata = cetnik/ustasa, izdajica, hamelj
svako ko je otisao negdje za vrijeme i nakon rata = cetnik/ustasa, izdajica, hamelj
"FGR" = ateista = agnostik = nevjernik = "operisan" od religije = cetnik/ustasa/izdajica/hamelj/ :bua
SDA=pravovjerni, ispravni, jedini odabrani, haman pa nebeski narod

Sta je sa SDAovcima koji ne idu u dzamije? Jesu li i oni cetnici/ustase/fuj i to?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9871 times
Been thanked: 11666 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 14 Apr 2022, 10:19

harlekin wrote: 14 Apr 2022, 07:57

I ti si moderator neceg? Ti pisonja po mrtvima bez karaktera ili iceg?Piva pred trgovinom je tvoj vrhunac macak.

To sam izjavio, jer nisam bio u prilici da ga na vrijeme, smjestim u mezar.
Šta nije jasno?
I što će on, koji moj na šehitlucima?

Naseef Mushroom wrote: 14 Apr 2022, 09:49

Može ti se tako pisati, samo na tvoju žalost ni nakon 27 godina nije se uspio ocrniti lik i djelo našeg prvog predsjednika pa će i tvoj komentar ubrzo pasti u zaborav tako da nema potrebe obraćati previše pažnje na to.

Isto tako govoriše i ti 93. godine. Ja vičem ovo je izdaja države, a oni meni "Alija ti je dao državu, šta hoćeš". Koju državu? Bosna postoji 1000 godina debili jedni.
Potom su rekli da će oni to sprovesti, a nama dežurnim herojima, ostaviti jedan dežurni front, da ratujemo na njemu dok ne izginemo.

Jel to to Alijino djelo?

Njegov lik nije potamnio samo kod papaka, klasik balija koje samo kmeče i nisu sposobni za život na kontinentu na kojem su se rodili.

Jesi li svjestan debilnosti Bakirove izjave, o džamijama?

Možeš ti (kao i svaki drugi balija) lagati o tome ko je branio BiH, ali te demantuje sila i sila dokaza.

CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 99 times
Been thanked: 330 times

Post by CikCikCikPogodi » 14 Apr 2022, 10:20

Julia-Klara wrote: 14 Apr 2022, 10:10 'naci 'vako:

patriota, borac, pripadnik ABIH, Bosnjak/Srbin/Hrvat/Sejdic/Finci/ostali = cetnik/ustasa
patriota, borac, pripadnik ABIH, musliman, ne ide u dzamiju = cetnik/ustasa
patriota, borac, pripadnik ABIH, musliman, IDE u dzamiju, ali nije pro SDA = cetnik/ustasa
izbjeglica bilo gdje u svijetu za vrijeme rata = cetnik/ustasa, izdajica, hamelj
svako ko je otisao negdje za vrijeme i nakon rata = cetnik/ustasa, izdajica, hamelj
"FGR" = ateista = agnostik = nevjernik = "operisan" od religije = cetnik/ustasa/izdajica/hamelj/ :bua
SDA=pravovjerni, ispravni, jedini odabrani, haman pa nebeski narod

Sta je sa SDAovcima koji ne idu u dzamije? Jesu li i oni cetnici/ustase/fuj i to?
Imas li problem sa tim?

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Duh » 14 Apr 2022, 10:27

Zbog tih nebeskih naroda, guzva je i na nebesima.

Ljubav su moju izdali.

Dodje VIP hadezea i svi obasjani nekom zrakom...

Ja, volio sam kleknuti i gledati lijepe noge i moc stvaralastva.
Da sam ja svoju ljubav izdao, bio bi papa.

U blejanju cafirske pascadi o prodanoj vjeri za veceru, sjetim se dobre vecere Stjepana Ahmed Pase Kosace.
Mozda bi kraljevic Marko, bolje junacki objasnio srbadiji o svetosti feudalaca Nemanjica, a mutavo latince ,krunu Matije vidjeti kao jedinu svijetlu.

oj Zmaju od Bosne

Post Reply

Return to “Politika u BiH”