Moderators: spacebound, Duminjo
Odobravam! (Btw. postoji i muška prostitucijaPOSAVLJAK wrote:Kako vi gledate na legalizaciju prostitucije??
Odobravate li legalizaciju i zašto??
Pa jel bolje klecati na koljenima 5 minuta ili sat vremena, vrijeme je novac draga moja Ruana, nemaju one kad ribati.Ruana wrote:Cuj djevojke koje ne znaju drugacije zaraditi novac nego prostitucijom, ne zna ocistit, oprat, usisat.
Pa da ti pravo kazem i ja se cudim da to jos uvijek neko placaRuana wrote:Ja vise ne znam sta imaju legalizovat i ko jos placa za to, kad radodajki na svakom koraku od 13 do 80.
Katja wrote:U tom činu sudjeluju najmanje dvoje: prostitutka i klijent (koji često doma ima i ženu i djecu).
Zašto se samo nju kritizira a ne i njega... i to još od strane ženskih osoba... nikad mi neće biti jasno.
Možda si samo kokuzPOSAVLJAK wrote:ček ček cure, rekoste da radodajki ima na svakom koraku, jesam li ja onda smotan ili slijep?
Istina, ali ne govorim o zakonodavcu već usputnim komentarima običnog puka.Krokodil Behko wrote:Katja wrote:U tom činu sudjeluju najmanje dvoje: prostitutka i klijent (koji često doma ima i ženu i djecu).
Zašto se samo nju kritizira a ne i njega... i to još od strane ženskih osoba... nikad mi neće biti jasno.
Imali smo vijest o tome da je Švedska uvela kazne ne za prostitutke nego za njihove mušterije. Naravno da je prostitucija opala i to drastično. Mnogo je djevojaka u nevolji pa zaradjuju i na taj način. Ali ako se opali po džepu one kod koji se novac na početku igre nalazi, to znači da nema ni novca a ako ga nema - nema ni prostitucije. Logično. Ovo bih odmah da se primjenjuje i kod nas.
Krokodil Behko wrote:Možda si samo kokuzPOSAVLJAK wrote:ček ček cure, rekoste da radodajki ima na svakom koraku, jesam li ja onda smotan ili slijep?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests