Sto se ba sikiras, znas onu floskulu
Nije bitno sto netko kaze, nego tko to kaze
Moderator: VIP

Sto se ba sikiras, znas onu floskulu

A vidi ovo..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pokazde ko tebe smatra bezobraznim ili huliganom da mu harle uho rastegne i nauci kak se postuju najvece ljudine ovdiPasaga wrote: 17 Apr 2022, 15:39 DUMINJO...
de malo.rastabiri ovo
zbog cega sam ovde na nekom stubu srama,
haman ko neki huligan,nekulturan,nepristojan i jos uz to dobro bezobrazan.
De tu osobu koju uvrjedih....![]()

I ULEMA KADA vidi mlado dobro, kaze u sebi satrat vjeruj mi

El-Satrat

To samo ako nije Zizi u pitanju.
Živa istina

Matan wrote: 16 Apr 2022, 21:35 Pasaga je u pravu..
satrat sve sto se kaci..
sto se kacis, kad ne zelis da te taru..

Za ovo 50+ ćeš da pardoniraš maloMaja wrote: 17 Apr 2022, 15:32Sta si se bolan upalioMatan wrote: 17 Apr 2022, 11:02
Mlada, curetak..tinejdzerica..
mi stariji forumasi, od 51 godinu, ne smijemo ti lajkati nista, jer ce nas proglasiti perverznim..
Nisi ti jedini s 50+ na forumu, ima vas, Melek, Fudo, Havana, Mister, Nazif, Behko, Laser, Odraz, Tafkap itd.
Ne mora tema biti o vama nego inace.
Npr moj tata je za jednu malu od 15 godina par puta rekao kako se odmah vidi da ce biti zgodna. Rekla sam mu da to grozno zvuci i ako nije mislio nista u "onom" smislu, ispalo je da je "zagledao", te da niko nikom ne moze da zamjeri sto je nesto vidio/primijetio ali ne moras komentarisati na glas brate mili. Mozes se malo kontrolisati.

TAFKAP wrote: 17 Apr 2022, 19:03Za ovo 50+ ćeš da pardoniraš maloMaja wrote: 17 Apr 2022, 15:32
Sta si se bolan upalio
Nisi ti jedini s 50+ na forumu, ima vas, Melek, Fudo, Havana, Mister, Nazif, Behko, Laser, Odraz, Tafkap itd.
Ne mora tema biti o vama nego inace.
Npr moj tata je za jednu malu od 15 godina par puta rekao kako se odmah vidi da ce biti zgodna. Rekla sam mu da to grozno zvuci i ako nije mislio nista u "onom" smislu, ispalo je da je "zagledao", te da niko nikom ne moze da zamjeri sto je nesto vidio/primijetio ali ne moras komentarisati na glas brate mili. Mozes se malo kontrolisati.
PXL_20220417_170036927-01.jpeg
Istekla mi lična![]()