Spomenut ćeš mespacebound wrote: 14 Apr 2022, 15:12Pa eto hocu da je tako ko na prvoj s desne strane, jos samo malo zagladjenija, kao da sam je ispeglalaDa se ne mrsi i da nije naelektrisana
![]()

Spomenut ćeš mespacebound wrote: 14 Apr 2022, 15:12Pa eto hocu da je tako ko na prvoj s desne strane, jos samo malo zagladjenija, kao da sam je ispeglalaDa se ne mrsi i da nije naelektrisana
![]()
Hvala, takvi mi prijedlozi trebajuNora Ibsenova wrote: 15 Apr 2022, 07:39Spomenut ćeš mespacebound wrote: 14 Apr 2022, 15:12
Pa eto hocu da je tako ko na prvoj s desne strane, jos samo malo zagladjenija, kao da sam je ispeglalaDa se ne mrsi i da nije naelektrisana
![]()
![]()
Hvalanida wrote: 15 Apr 2022, 07:34 Lijepa ti je kosa Spejso.
Ne znam jesi li probala ovu novu liniju od Pantena za kosu s pramenovima, maska im je super.
Vidim da kao ovo “obrnuto pranje” isto ima efekta. Nisam probala.
Ja sam svoju bas ostetila s plavom bojom, sad imam ombre, al su pramenovi.
Ošišala sam baš puno, svaka dva mjeseca idem na šišanje.
Sad je super kakva je bila, al sam razmisljala da iduci mjesec uradim keratin, al sve se nesto dvoumim, sta kad mi padne da je uvijem, onda neeeema.
VotafakShadow wrote: 14 Apr 2022, 18:51Calla wrote: 14 Apr 2022, 15:41
Jesi to radila preko mokre krpe ili jedan na jedan, kosa pod od pegle??![]()
Nista krpa![]()
Ili podebljam peskirom, ili ravno na plocu![]()
![]()
Doduse sestra me je peglalapoodavno
Ali mozes mislit koje su to scene, kad pored pegle za kosu, ti uzmes peglu za ves i glavu povalis na sto za peglanje![]()
Shadow wrote: 14 Apr 2022, 18:51Calla wrote: 14 Apr 2022, 15:41
Jesi to radila preko mokre krpe ili jedan na jedan, kosa pod od pegle??![]()
Nista krpa![]()
![]()
Ali mozes mislit koje su to scene, kad pored pegle za kosu, ti uzmes peglu za ves i glavu povalis na sto za peglanje![]()
A ne znam sta bi ti rekla. Nekako svo to peglanje, plus hemija, mi je i previse invazivna metoda..mada sta sam svasta radila, i to biDunjaa wrote: 15 Apr 2022, 13:51Shadow wrote: 14 Apr 2022, 18:51
Nista krpa![]()
![]()
Znači one slike na internetu nisu samo smiješne slike nego stvarnost
Keratin zagledam već par godina mada me strah da mi ne ošteti kosu. Inače, ofarbala sam se u svoju prirodnu boju i srećom pa malo proviruju svjetliji tonovi nakon nekoliko pranja. Skontala sam da je monotono imati samo jednu boju. Lijepo je neki kontrast u kosi imati.
NO NOShadow wrote: 15 Apr 2022, 13:20 Ne moze ti ostat ako samo predjes brzo![]()
Savladas tehniku
Bilo je to ima i 14 godina. Srecom kratka, pa i nije neka steta nastala kasnije.
E sad na ovu duzinu, bi vec bio belaj.
A uvrnete li, ono pramen, pa citate upaljacem, kako bi sklonile ispucale vrhove?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest