Ma jok

Nego imao nekog posla rano pa se onesvijestio oko sedmice

Moderator: VIP
Ma jok
Kako nije Covid? Sve je sada Covid čim kihnesbagra wrote: 18 Apr 2022, 13:35 pa how ti je nesto drugo ?
nije sve kovid. kako jedes![]()
jesi osjetljiva na dodire ?
pitam cisto s medicinske strane![]()
bolil te koza ono kad te cojk dirneDori wrote: 18 Apr 2022, 13:39 Kako nije Covid? Sve je sada Covid čim kihnes![]()
Zezam se. Sve ok. Jedem normala, dodir normala. Kašljem, smrcam i malo me boli medju pleckama (ne znam ima li to ikakve veze).
Cini mi se da sam obrazlozila Rumu..ne pratis, nisi ni ti kao nekadbagra wrote: 18 Apr 2022, 10:470kej. nek ti bude. žvaće žvaku jeo satrice prije togaShadow wrote: 18 Apr 2022, 09:46 To su scene borbe. Mozda zvace zvakacu dok se mlati.
Bolji je bez maske.
A ni sa maskom nije los, posebno kad oci plave izbijaju, sa crnim osjencenim okolo. Pomalo mi i strasno.
Dovoljno da mi se svidi.
Pattinson je dorastao zadatku.![]()
al ne pojasni ti nikad kako si to gledala "u dijelovima"
kako ces kad je tek sinoc kasno posto javno dostupan
msm bar ovaj WEB-RIP snimak sto ne rastapa ocni zivac
obrazloži![]()
Pa moze bit i lazno negativan. Ponovo uradi sutra. Imas li temperature?
omatuhio sam i ja dobro si zamjetilaShadow wrote: 18 Apr 2022, 14:12 Cini mi se da sam obrazlozila Rumu..ne pratis, nisi ni ti kao nekad![]()
E pa rastapa, istinaali kad nesto dugo iscekujes, ne registrujes snimke, rastapa se i sve ostalo.
Joj suti, sta mi je
E pa, veceras cu rastopit sva cula![]()
Jučer bilo 37…Danas ništa….Ko će ga znati….
Ako kasljes, korona je..Dori wrote: 18 Apr 2022, 13:39Kako nije Covid? Sve je sada Covid čim kihnesbagra wrote: 18 Apr 2022, 13:35 pa how ti je nesto drugo ?
nije sve kovid. kako jedes![]()
jesi osjetljiva na dodire ?
pitam cisto s medicinske strane![]()
![]()
Zezam se. Sve ok. Jedem normala, dodir normala. Kašljem, smrcam i malo me boli medju pleckama (ne znam ima li to ikakve veze).
A bas bi bio u dobrom drustvu da je korona, ti, dori, nida, mmm
Ma je li to i Fransoa fasovao? Nisam upratilaspacebound wrote: 18 Apr 2022, 15:31A bas bi bio u dobrom drustvu da je korona, ti, dori, nida, mmm
Ti isti moja mater….Ja joj šaljem sliku, ona meni srcebagra wrote: 18 Apr 2022, 14:52 ovo je mescini test za trudnocu
neko je ovde nesta pojebo
garant oni u apoteki![]()