Skuliraj se.
Na forumu si, gdje mnogi nastoje dovesti drugu osobu u krevet.
Moderators: spacebound, Duminjo

Skuliraj se.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ma to joj i ja reko

*partnericubagra wrote: 18 Apr 2022, 13:12 ja doduse i lili i cojk su trazili poslovnog partnera![]()
sve po dogovoru, maca diskrecija zagarantovana.
garantuju i bez zaljubljivanja. inace vracaju pare![]()

Ma jok. Garant si ukuco pogrešnu adresu. Primaju oni i buljaše poput tebebagra wrote: 18 Apr 2022, 13:31 zensko samo trazili kazes brate ?
pa znaci zato je moja aplikacija zapela
Taare wrote: 18 Apr 2022, 13:38 Ma jok. Garant si ukuco pogrešnu adresu. Primaju oni i buljaše poput tebe
![]()

Evo i ja se sve premisljala da li da ove potencijalne kandidate, ibreticare i komicare uputim na uvodni post ili da ih pustim da se ispusuMirzica wrote: 18 Apr 2022, 14:02 Da se razumijemo ja ovdje ne trazim nikoga, imamo "petencijalne" kandidate i muske i zenske samo smo neodlucni dal se upustit u takvo nesto kad nam je i ovako extra
Tu sam tu sam, imam i posao koji radim i sefa koji nadgleda pa ne tipkambagra wrote: 18 Apr 2022, 13:31 zensko samo trazili kazes brate ?
pa znaci zato je moja aplikacija zapela
ode mirzica uplasi je nasa surova realnost![]()
![]()
ali fakat zar nikog joj nismo mogli ponudit,
gdje je sad brat matan gdje fuadd onaj, oni
ne odbijaju nikoga. veliki humanitarci inace![]()
To je forum, iz suplje u prazno pricaspacebound wrote: 18 Apr 2022, 14:03Evo i ja se sve premisljala da li da ove potencijalne kandidate, ibreticare i komicare uputim na uvodni post ili da ih pustim da se ispusuMirzica wrote: 18 Apr 2022, 14:02 Da se razumijemo ja ovdje ne trazim nikoga, imamo "petencijalne" kandidate i muske i zenske samo smo neodlucni dal se upustit u takvo nesto kad nam je i ovako extra![]()

U zivotu su ozbiljni, moramo ih pustiti da nekad budu djecaMirzica wrote: 18 Apr 2022, 14:08To je forum, iz suplje u prazno pricaspacebound wrote: 18 Apr 2022, 14:03 Evo i ja se sve premisljala da li da ove potencijalne kandidate, ibreticare i komicare uputim na uvodni post ili da ih pustim da se ispusu![]()
![]()
Svi evo neki jeba.i a izgleda niko nije umocio

Ja bih, pa kud puklo.Mirzica wrote: 18 Apr 2022, 14:02 Da se razumijemo ja ovdje ne trazim nikoga, imamo "petencijalne" kandidate i muske i zenske samo smo neodlucni dal se upustit u takvo nesto kad nam je i ovako extra
Nora Ibsenova wrote: 18 Apr 2022, 14:18Ja bih, pa kud puklo.Mirzica wrote: 18 Apr 2022, 14:02 Da se razumijemo ja ovdje ne trazim nikoga, imamo "petencijalne" kandidate i muske i zenske samo smo neodlucni dal se upustit u takvo nesto kad nam je i ovako extra

I šta je problem?Mirzica wrote: 18 Apr 2022, 14:30pa ko ne bi kad procita da se u ovom slucaju zena zeli igrati i istrazivati sa muzicem i devojkom.

To si dobro rekla. Bas tako, bzv se brakovi rasturaju.Nora Ibsenova wrote: 18 Apr 2022, 14:37I šta je problem?Mirzica wrote: 18 Apr 2022, 14:30
pa ko ne bi kad procita da se u ovom slucaju zena zeli igrati i istrazivati sa muzicem i devojkom.
Možeš sjedit i razmišljat i maštati, ili uradit to.
Ljudima brakovi pucaju radi odvratnih stvari, ja bi radije da mi pukne zbog fantastične trojke
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests