Samo na svoje dupe misliš...
Moderators: spacebound, Duminjo
ispostavilo se da uopce ne traze partnera
mislimo na istu vjerujemMelek wrote: 18 Apr 2022, 14:51 Da smo bogdo prije znali mogli smo štagod organizovat i na forumu, mimo ovog uleta![]()
Ja bi ga opet popusio.Melek wrote: 18 Apr 2022, 14:51 Da smo bogdo prije znali mogli smo štagod organizovat i na forumu, mimo ovog uleta![]()
bagra wrote: 18 Apr 2022, 14:57ispostavilo se da uopce ne traze partnera
tak damoje je dupe na sigurnom
mada nije bilo ni na trzistu ja bi dodao![]()
traze savjet![]()
al et dumi ti si mod ovde, de ti reci
zar nije bilo najbolje da je napravila
anketu neku kao. anonimno glasanje.
tad bi bar imali rezulate crno na bijelo![]()
Da nas vidite pozavidjeli bi. Ja 35 on 45, skolovani, sredeni extra izgledamo i kad nas pogledas sa strane reklo bi se blago njima. A nama malo perverzije udarile u glavubagra wrote: 18 Apr 2022, 14:57ispostavilo se da uopce ne traze partnera
traze savjet![]()
skladan par jel. ljudi okej. top![]()
tad bi bar imali rezulate crno na bijelo
mislimo na istu vjerujemMelek wrote: 18 Apr 2022, 14:51 Da smo bogdo prije znali mogli smo štagod organizovat i na forumu, mimo ovog uleta![]()
i ja cesto mislim na nju![]()
ah tebeDuminjo wrote: 18 Apr 2022, 15:04 A vidim, ti mlad, zelen, neiskusan/naivan i pun uzavrelih hormona, poletio grlom u jagode. Volis istrazivati
Daj sliku d vidimo kakva si..Mirzica wrote: 18 Apr 2022, 15:07Da nas vidite pozavidjeli bi. Ja 35 on 45, skolovani, sredeni extra izgledamo i kad nas pogledas sa strane reklo bi se blago njima. A nama malo perverzije udarile u glavubagra wrote: 18 Apr 2022, 14:57
ispostavilo se da uopce ne traze partnera
traze savjet![]()
skladan par jel. ljudi okej. top![]()
tad bi bar imali rezulate crno na bijelo
mislimo na istu vjerujem
i ja cesto mislim na nju![]()
Mozda je ovo samo jedna zivotna faza iz koje cemo izaci
Nosaj vazelina sa sobom za svaki slucaj. Nikad ne znas ko ti ga moze iz zajebancije kad se ovako volis zajebavati.bagra wrote: 18 Apr 2022, 15:09 pa svako ziv ce za sebe/svoju vezu rec "skladno"
"idealno" "volimo se ko i na pocetku"...![]()
al rijetko je kad bas tako.
bolje zaobic u sirokom luku po mom misljenju
al za savjet sam uvjek tu![]()
ah tebeDuminjo wrote: 18 Apr 2022, 15:04 A vidim, ti mlad, zelen, neiskusan/naivan i pun uzavrelih hormona, poletio grlom u jagode. Volis istrazivati
pa zajebajem se
sto mi vise niko nista ovde ne vjeruje
a nora eno, oce i u fantasticnu trojku
pa ju niko ne handri
ja neznam kaku ja ovo negativnu
vibru odasiljem, staj ovo![]()
Ma nije tacno. U nasem slucaju nama je bolje sad nego na pocetku. Kljuc skladnog odnosa je komunikacija i razgovor. Ja npr sa svojm dragim o svemu razgovaram,i komotno mogu reci da smo skladni kad ja mogu njemu a i on meni reci ono sto ne bi nikom (izuzev foruma) a da se ne ljutimo jedno na drugo. Tokom godina hodanja pa i u braku bez problema smo se okretali za dobrom zenskom ili dobrim likom za razliku od dosts prijatelja krisom se.gleda, koketira pa eno svi se razvelibagra wrote: 18 Apr 2022, 15:09 pa svako ziv ce za sebe/svoju vezu rec "skladno"
"idealno" "volimo se ko i na pocetku"...![]()
al rijetko je kad bas tako.
bolje zaobic u sirokom luku po mom misljenju
al za savjet sam uvjek
Evo trcim da okacim slikuMatan wrote: 18 Apr 2022, 15:13Daj sliku d vidimo kakva si..Mirzica wrote: 18 Apr 2022, 15:07
Da nas vidite pozavidjeli bi. Ja 35 on 45, skolovani, sredeni extra izgledamo i kad nas pogledas sa strane reklo bi se blago njima. A nama malo perverzije udarile u glavu
Mozda je ovo samo jedna zivotna faza iz koje cemo izaci
pa da vam Veneru posaljemo, ali ona je nasa, pa moras sa nama pregovarati..
i uslov je jos da Pasaga snima sve to..
da ima raja sta gledati..
I ja sam sexi tata, visok 185, jedno dijete..Mirzica wrote: 18 Apr 2022, 15:20Evo trcim da okacim slikuMatan wrote: 18 Apr 2022, 15:13
Daj sliku d vidimo kakva si..
pa da vam Veneru posaljemo, ali ona je nasa, pa moras sa nama pregovarati..
i uslov je jos da Pasaga snima sve to..
da ima raja sta gledati..
Sexy mama dvoje djece a kad nekom kazem da sam mama ne vjeruju da sam se porodila pa ti sad kontaj173 visoka, 65km mali struk, duge noge, dobro dupe male (*)(*)