Ma jok

Nego imao nekog posla rano pa se onesvijestio oko sedmice

Moderator: VIP

Ma jok

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Kako nije Covid? Sve je sada Covid čim kihnesbagra wrote: 18 Apr 2022, 13:35 pa how ti je nesto drugo ?
nije sve kovid. kako jedes
jesi osjetljiva na dodire ?
pitam cisto s medicinske strane

bolil te koza ono kad te cojk dirneDori wrote: 18 Apr 2022, 13:39 Kako nije Covid? Sve je sada Covid čim kihnes
Zezam se. Sve ok. Jedem normala, dodir normala. Kašljem, smrcam i malo me boli medju pleckama (ne znam ima li to ikakve veze).

Cini mi se da sam obrazlozila Rumu..ne pratis, nisi ni ti kao nekadbagra wrote: 18 Apr 2022, 10:470kej. nek ti bude. žvaće žvaku jeo satrice prije togaShadow wrote: 18 Apr 2022, 09:46 To su scene borbe. Mozda zvace zvakacu dok se mlati.
Bolji je bez maske.
A ni sa maskom nije los, posebno kad oci plave izbijaju, sa crnim osjencenim okolo. Pomalo mi i strasno.
Dovoljno da mi se svidi.
Pattinson je dorastao zadatku.
al ne pojasni ti nikad kako si to gledala "u dijelovima"
kako ces kad je tek sinoc kasno posto javno dostupan
msm bar ovaj WEB-RIP snimak sto ne rastapa ocni zivac
obrazloži

ali kad nesto dugo iscekujes, ne registrujes snimke, rastapa se i sve ostalo.
 ali kad nesto dugo iscekujes, ne registrujes snimke, rastapa se i sve ostalo. 

Pa moze bit i lazno negativan. Ponovo uradi sutra. Imas li temperature?
omatuhio sam i ja dobro si zamjetilaShadow wrote: 18 Apr 2022, 14:12 Cini mi se da sam obrazlozila Rumu..ne pratis, nisi ni ti kao nekad
E pa rastapa, istinaali kad nesto dugo iscekujes, ne registrujes snimke, rastapa se i sve ostalo.
Joj suti, sta mi je
E pa, veceras cu rastopit sva cula

Jučer bilo 37…Danas ništa….Ko će ga znati….

Ako kasljes, korona je..Dori wrote: 18 Apr 2022, 13:39Kako nije Covid? Sve je sada Covid čim kihnesbagra wrote: 18 Apr 2022, 13:35 pa how ti je nesto drugo ?
nije sve kovid. kako jedes
jesi osjetljiva na dodire ?
pitam cisto s medicinske strane

Zezam se. Sve ok. Jedem normala, dodir normala. Kašljem, smrcam i malo me boli medju pleckama (ne znam ima li to ikakve veze).

A bas bi bio u dobrom drustvu da je korona, ti, dori, nida, mmm

Ma je li to i Fransoa fasovao? Nisam upratilaspacebound wrote: 18 Apr 2022, 15:31A bas bi bio u dobrom drustvu da je korona, ti, dori, nida, mmm

Ti isti moja mater….Ja joj šaljem sliku, ona meni srcebagra wrote: 18 Apr 2022, 14:52 ovo je mescini test za trudnocu
neko je ovde nesta pojebo
garant oni u apoteki