Nema to veza sa izigravanjem žrtve već je to činjenjca da su konzervativniji Bošnjaci u diskusijama zamjenili ljevičare i "građane" što se tiče kulture dijaloga.MarlboroGold wrote: 20 Apr 2022, 10:12 Malo ba manje glumi žrtvu. Manipulišeš svime i svačim tokom diskusija, a kad ti se to vrati kao bumerang onda kukaš kao malo dijete, smišljaš kojekakve zavjere i slično, pa te negdje ko fol tjeraju da ideš i da napustiš trenutnu lokaciju, pa te vrijeđaju i slično.
Nekad je ljepše čuti red psovki od osobe nego kad te ta osoba na jedan manipulatorski i hinjski način bez psovki i slično pokušava uvaljati u blato.
Zato ti je postalo i opravdano čuti red psovki jer je to postalo normalno u vašoj diskusiji dok druga strana to izbjegava. A razlika je između uvrede i uvrede a ja sam nabrojao koje uvrede mislim, ne mislim sigurno na uobičajene bezazlene uvrede poput "budalo".
Isto kao ni što 20+ godina prije nije bio problem SDPovcu složiti se sa SDAovcem kada se npr. tiče odnosa prema onima koji rs ili erceg-bosnu smatraju državom dok danas i nacionalistu Ivanića i Dodikovog sestrića hvale, čak i iz inata samo da šuknu nekom Nazifu.
Ovo danas ne bi bilo više moguće
I to je sve urbana raja, danas bi za ovo od ovih današnjih dobio aplauz radi nekog lažnog suživota.