Ukrajina
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Ukrajina
Ali cinjenica je da ti drzis tu stranu. Mislim nismo corave budale. Barem budi insan pa budi otvoren, nisi ni prvi ni posljednj, a ne ovako pod plastom neke objektivnosti
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Konkretno koju stranu i zasto - objasnjenje ? Mozda ti je nejasno jer malo drugacije stvari gledam oko sukoba - znas ono manje "kme kme" a vise "uvijek si sam sebi kriv"insomnia wrote: 22 Apr 2022, 20:02 Ali cinjenica je da ti drzis tu stranu. Mislim nismo corave budale. Barem budi insan pa budi otvoren, nisi ni prvi ni posljednj, a ne ovako pod plastom neke objektivnosti
Samo mi pojasni kako ja to "drzim" "tu stranu" koja je to strana i na koji nacin je ja drzim
- insomnia
- Rđav kurac

Pa da. Uvijek si sam sebi kriv. A kako drugacije
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
E pa sto onda kukas stalno ? I jos samo da mi objasnis kako ja to "drzim" neku stranu ? I koja je to strana ??
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Nešto ne vjerujem da će rusi ići na masovnu mobilizaciju i slanje nekog velikog broja vojnika.
prije da će koristiti zločinačku taktiku kakvu koriste u mariupolju, a to je ravnanje gradova bez obzira na civilne žrtve.
prije da će koristiti zločinačku taktiku kakvu koriste u mariupolju, a to je ravnanje gradova bez obzira na civilne žrtve.
Svi mi se morete obratit
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14026 times
- Been thanked: 23276 times
To je svima jasno koju stranu drzis, i ono sto spocitavas njemu najbolje se vidi na tvojim upisima. Vazda si na strani neprijatelja Bosne, nekad otvoreno, nekad na hinjaka, i na osnovu toga i zauzimas stav o bilo cemu da se radi, pa kad je i agresija na Ukrajinu u pitanju.MorningStar wrote: 22 Apr 2022, 20:04Konkretno koju stranu i zasto - objasnjenje ? Mozda ti je nejasno jer malo drugacije stvari gledam oko sukoba - znas ono manje "kme kme" a vise "uvijek si sam sebi kriv"insomnia wrote: 22 Apr 2022, 20:02 Ali cinjenica je da ti drzis tu stranu. Mislim nismo corave budale. Barem budi insan pa budi otvoren, nisi ni prvi ni posljednj, a ne ovako pod plastom neke objektivnosti
Samo mi pojasni kako ja to "drzim" "tu stranu" koja je to strana i na koji nacin je ja drzim![]()
De sad navij neku rusku vojnu koracnicu, jer tebe to kao pali.
Sta ti dodje onaj Zijad Zigic?
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

A mojne tako iskljucivo. Brat to gleda strogo objektivno i profesionalno. Deseti diverzantski odred, vrlo dobar, odlican
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Pa opet koja je to strana i dalje ne razumijem , na strani "neprijatelja bosne" Jasta zato valjda na "hinjaka" imam potrebu da pisem po Bosanskom forumuFuddo wrote: 22 Apr 2022, 20:25To je svima jasno koju stranu drzis, i ono sto spocitavas njemu najbolje se vidi na tvojim upisima. Vazda si na strani neprijatelja Bosne, nekad otvoreno, nekad na hinjaka, i na osnovu toga i zauzimas stav o bilo cemu da se radi, pa kad je i agresija na Ukrajinu u pitanju.MorningStar wrote: 22 Apr 2022, 20:04
Konkretno koju stranu i zasto - objasnjenje ? Mozda ti je nejasno jer malo drugacije stvari gledam oko sukoba - znas ono manje "kme kme" a vise "uvijek si sam sebi kriv"
Samo mi pojasni kako ja to "drzim" "tu stranu" koja je to strana i na koji nacin je ja drzim![]()
Sta ti dodje onaj Zijad Zigic?
Ja da sam protiv BiH i da sam na strani neprijatelja iste napisao bih i sta onda ? Zasto ne napisati da je tako ? - Neprijatelja Bosne imas otprilike 1500 metara od parlamenta u Sarajevu samo krenes lijevo na grbavici uz vrace i vozi 500 metara pa pitaj imal neprijatelja Bosne (valjda imaju i svoje forume).
Rusi imaju dobre koracnice da - medjutim to kao pali slabo
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4356 times
- Been thanked: 3290 times
Nije lahko kad je mati srpkinja 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Da ovo ja subverzivno djelujem - tebe da demoralisem da ne vrsis desant preko Save na Brcko kad se zakuha - jer tajni plan ZNJ kaze da je neophodno sprijeciti opasnost da insomnija presijece koridor inace nista od ratainsomnia wrote: 22 Apr 2022, 20:36 A mojne tako iskljucivo. Brat to gleda strogo objektivno i profesionalno. Deseti diverzantski odred, vrlo dobar, odlican
- insomnia
- Rđav kurac

Ali pazi. Bukvalno skolski primjer ruske botovske price. Ko iz knjige.MorningStar wrote: 22 Apr 2022, 20:36Pa opet koja je to strana i dalje ne razumijem , na strani "neprijatelja bosne" Jasta zato valjda na "hinjaka" imam potrebu da pisem po Bosanskom forumuFuddo wrote: 22 Apr 2022, 20:25
To je svima jasno koju stranu drzis, i ono sto spocitavas njemu najbolje se vidi na tvojim upisima. Vazda si na strani neprijatelja Bosne, nekad otvoreno, nekad na hinjaka, i na osnovu toga i zauzimas stav o bilo cemu da se radi, pa kad je i agresija na Ukrajinu u pitanju.
Sta ti dodje onaj Zijad Zigic?Dalje rat u ukrajini kako se tu projicira BiH i tamo to ? Poveznica Rusi=Srbi dakle Ukrajinci=Nasi a ti nasi ukrajinci zajedno sa Rusima dolazili i ucestvovali u ratu u BiH a pored tih oni u Ukrajini bili bas mnogo na strani Bosne - sve im pisalo ispod poruka "slava bosni" kazu
![]()
Ja da sam protiv BiH i da sam na strani neprijatelja iste napisao bih i sta onda ? Zasto ne napisati da je tako ? - Neprijatelja Bosne imas otprilike 1500 metara od parlamenta u Sarajevu samo krenes lijevo na grbavici uz vrace i vozi 500 metara pa pitaj imal neprijatelja Bosne (valjda imaju i svoje forume).
Rusi imaju dobre koracnice da - medjutim to kao pali slaboNe ponesu me stvari tako lako pa da dodajem na poruke slava ovim onim i pray za ovo ili ono
![]()
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Kako ide ona pjesma - ima nesto majka me je srpkinja rodila cuo sam
- insomnia
- Rđav kurac

Svoj ti poso.MorningStar wrote: 22 Apr 2022, 20:38Da ovo ja subverzivno djelujem - tebe da demoralisem da ne vrsis desant preko Save na Brcko kad se zakuha - jer tajni plan ZNJ kaze da je neophodno sprijeciti opasnost da insomnija presijece koridor inace nista od ratainsomnia wrote: 22 Apr 2022, 20:36 A mojne tako iskljucivo. Brat to gleda strogo objektivno i profesionalno. Deseti diverzantski odred, vrlo dobar, odlican![]()
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Auf - koju si to knjigu citao gdje si to opazio ?insomnia wrote: 22 Apr 2022, 20:38Ali pazi. Bukvalno skolski primjer ruske botovske price. Ko iz knjige.MorningStar wrote: 22 Apr 2022, 20:36
Pa opet koja je to strana i dalje ne razumijem , na strani "neprijatelja bosne" Jasta zato valjda na "hinjaka" imam potrebu da pisem po Bosanskom forumuDalje rat u ukrajini kako se tu projicira BiH i tamo to ? Poveznica Rusi=Srbi dakle Ukrajinci=Nasi a ti nasi ukrajinci zajedno sa Rusima dolazili i ucestvovali u ratu u BiH a pored tih oni u Ukrajini bili bas mnogo na strani Bosne - sve im pisalo ispod poruka "slava bosni" kazu
![]()
Rusi imaju dobre koracnice da - medjutim to kao pali slaboNe ponesu me stvari tako lako pa da dodajem na poruke slava ovim onim i pray za ovo ili ono
![]()
- insomnia
- Rđav kurac

IlmihalMorningStar wrote: 22 Apr 2022, 20:39Auf - koju si to knjigu citao gdje si to opazio ?insomnia wrote: 22 Apr 2022, 20:38
Ali pazi. Bukvalno skolski primjer ruske botovske price. Ko iz knjige.![]()
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4356 times
- Been thanked: 3290 times
Dabogda ti lili rekla da glumi orgazme!
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Procitaj opet za svaki slucaj da ti se nije zamutilo od rakije dok si citao pa da nije limihal umjesto ilmihala bio
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- insomnia
- Rđav kurac

Budi insan pa reci, nisi ni prvi ni zadnji, bivalo ih je puno gorih na forumu. Maji je stalo do klikova, nece te banovati.