Pogodio ga kolega opuskom.
Kasnije se sve zapalilo.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Behko sve je to za ocekivat ali oni su se reorganizovali , problem je da se svo ovo vrijeme trebalo dostavljati oruzije jer se znalo da ce napast umjesto sto je Biden pokusavao mirovne pregovore sa Putinom nnakon sto je zajebo izlazak iz Afganistana.Krokodil Behko wrote: 22 Apr 2022, 18:37rocko wrote: 22 Apr 2022, 18:17 U ovom trenutku moja najveca briga je duzina linija obskrbe jer treba od granice sa Poljskom do Donbas dostavit svu tu opremu a Rus kontrolise nebo i baca rakete po cijeloj Ukrajni .
Koliko sam primjetio, logističke probleme ima Rusija i to mnogo veće.
Malo je falilo da im vojska pomre od gladi.
Ne mora značiti, da je kod Ukrajinaca sve u redu. Vjerovatno i njihovi gubici nisu ništa manji od ruskih, s tim da Rusima ne biva lakše, iz dnaa u dan, nego im biva teže. Lak i ako uzmu Donbas, to ne znači kraj rata, jer nema tog Ukrajinca koji to smije potpisati i ruski uspjeh neće biti dugog vijeka.
Zapravo, ovo je sve prepisano od Srbije, koja isto rovari po susjednim zemljama.
Mira neće biti, a neće ih ni Evropljani siliti na neki Dayton, pošto oni ionako planiraju zavrnuti česmu do kraja godine za naftu, a u par godina i za gas, pa će ih boliti q za ruskim energentima.

Mister No wrote: 23 Apr 2022, 00:01 Ako je ko reagovao kako treba to su Biden i Amerika.
I par mjeseci prije sukoba su upozoravali na napad.
Nema im se sta prigovoriti, kao niti Englezima.
Smanji malo republikanski nagon.

Trump i republikanski kongres prodao 240 miliona vrijednosti i poslao 400 milion vrjednog oruzija ( stingera i javelina) dok je Biden upozoravao i pokusavao pregovarat sa Putinom.Mister No wrote: 23 Apr 2022, 00:01 Ako je ko reagovao kako treba to su Biden i Amerika.

Moj Behko ja cinjenice a vi emocije ,Krokodil Behko wrote: 23 Apr 2022, 00:10Mister No wrote: 23 Apr 2022, 00:01 Ako je ko reagovao kako treba to su Biden i Amerika.
Nisi mu to smio napisati.
Sad ćeš morati, da diskutuješ do zore.

Sta je ovo, majko milaKrokodil Behko wrote: 22 Apr 2022, 22:35
I još sad kad Talibani naiđu, sa svojom flotom u Crno more, jebaće Rusima nanu naninu
![]()

Torpedni brod klase Pandoraspacebound wrote: 23 Apr 2022, 05:23Sta je ovo, majko milaKrokodil Behko wrote: 22 Apr 2022, 22:35
I još sad kad Talibani naiđu, sa svojom flotom u Crno more, jebaće Rusima nanu naninu
![]()
![]()
Suze me oblise![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Kako to prije nisi vidjela?spacebound wrote: 23 Apr 2022, 05:23Sta je ovo, majko milaKrokodil Behko wrote: 22 Apr 2022, 22:35
![]()
![]()
Suze me oblise![]()

Pa je l ovo nije fotosop? Stvarno se na ovom vozaju
Prvi put vidim 

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
https://www.index.hr/magazin/clanak/int ... 05068.aspxspacebound wrote: 23 Apr 2022, 09:54 Nasla na internetu. Ne mogu da vjerujem
Al pametno, da su ovakve podijelili Rusima ne bi ih neptun mog'o gadjat![]()
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Krokodil Behko and 1 guest