tu isto imaju veci kvartovi sa doseljenicima
nije mu odobreno
lijepa vjest ...

A sta ti "dokazujes"? Da neko brani maloljetne delikvente? Ne brani, varas se. Isto tako se ponasaju i Crnci koji nisu muslimani u njihovim bandama. Znaci li to da su svi Crnci delikventi? Ili da su svi Arapi/muslimani divljaci?insomnia wrote: 24 Apr 2022, 13:38 Braca su se opet nasikirala oko neceg
Prvo su napadnuti vatrogasci koji su pozvani zbog zapaljenog vozila a onda i policija
Al dobro. To su njihova narav i obicaji
Sta? Vrlo veliki postotak Crnaca smatras delikventima, a vrlo veliki postotak Arapa smatras divljacima?
znas li gdje je prava biblija?Remzudin wrote: 24 Apr 2022, 18:07 Pravi Kuran se nalazi u Istanbul.
Svaka prenosita rijec iz Kurana na drugi Kuran mora biti 1:1 identicno.Ako fali samo 1 tacka onda nije nista vredan,jer jedan ispravan Kuran " ne gori ".
Sve ostalo su falcvikate.
Otim idiotima u svedskoj treba mo biti zahvalni,jer oni nam ucine jednu uslugu na njihov racun.
Na kraju će biti da sam ja svaki put kriv što dobije ban
Ti ko Zapad u Rusko - Ukrajinskom ratu
Fasizam i nacizam nisu bas iste stvari al ne vrijedi to objasnjavati nekome ko spocitava i dramatizuje. U Skandinaviji je povelika saka delikvenata bliskoistocnog porijekla koji nisu samo tek antisocijalni. Itekako su oni socijalni medju svojima. Upitaj ih sta misle inace o demokratiji, pravima nekih drugih manjina, LGBT, ravnopravnosti spolova, slobodnim medijima, da li se Holokaust uopste desio, i naravno rasama kada u rutinskoj misiji sikaniranja i prebijanja maksuz odaberu "blefjæs". ble ti je blijedo, fjæs je njuska.Lavlje_srce wrote: 24 Apr 2022, 17:48Dakle u isti kos stavljate Nazi-ideologiju koja je prouzrocila na milione mrtvih, koncentracijske logore sa mass-eksperimentima i gasnim komorama, pritom vas smatrajuci nizom rasom zgodnom za eksterminaciju (ukoliko ste Slaven), i antisocijalno ponasanje sacice maloljetnih delikvenata? Strasno.Bingov buraz wrote: 24 Apr 2022, 10:14
Pitanje bez smisla. Nisu bas ni palioci tudjih auta, bacaci kamena s'ramena, grupni prebijači,... neki uzorni antifasisti.![]()
![]()
![]()
Zar treba odgovor nekome ko sam zna za statistike kriminala a glumi ovdje vikend antifasistu. Niko nije ni rekao SVI ali statistike same pokazuju cija vecina.Lavlje_srce wrote: 24 Apr 2022, 18:03A sta ti "dokazujes"? Da neko brani maloljetne delikvente? Ne brani, varas se. Isto tako se ponasaju i Crnci koji nisu muslimani u njihovim bandama. Znaci li to da su svi Crnci delikventi? Ili da su svi Arapi/muslimani divljaci?insomnia wrote: 24 Apr 2022, 13:38 Braca su se opet nasikirala oko neceg
Prvo su napadnuti vatrogasci koji su pozvani zbog zapaljenog vozila a onda i policija
Al dobro. To su njihova narav i obicaji
Ovo ce biti jedan od postova na koji necu dobiti odgovor.![]()
A gdje ste vi tacno zakljucili da ja podrzavam unistavanje imovine i paljenje auta?Bingov buraz wrote: 24 Apr 2022, 23:20 Naravno da je diskusija bespredmetna kada jos fulas poentu. Evo ti jedan primjer.
I u Svedskoj i Danskoj postoje neonacisti koji otvoreno djeluju. Kad god naprave javni prosvjed, policija obezbjeduje jer skupi se mnogo antifasista i policija sprijeci konflikt. Tu i tamo se uspiju pobiti, lete flase, kamenje,...
ALI,.... nema unistavanja imovine, paljenja auta,autobusa, razbijanja izloga,...
Slagao sa covjek sa nacistima ili ne, imaju opet legalno pravo da svoje ideje javno propagiraju, sto naravno izazove opravdan bijes. Ali taj bijes se ne iskali na naduznima.
Kontas li sad poentu?
https://modkraft.dk/artikel/antiraciste ... slotsplads
Gdje?Duh wrote: 24 Apr 2022, 18:26znas li gdje je prava biblija?Remzudin wrote: 24 Apr 2022, 18:07 Pravi Kuran se nalazi u Istanbul.
Svaka prenosita rijec iz Kurana na drugi Kuran mora biti 1:1 identicno.Ako fali samo 1 tacka onda nije nista vredan,jer jedan ispravan Kuran " ne gori ".
Sve ostalo su falcvikate.
Otim idiotima u svedskoj treba mo biti zahvalni,jer oni nam ucine jednu uslugu na njihov racun.
ja sam pitao njega.
Gledaj ovako: - jedan neonacista (upakovani) zapalio svetu knjigu u više gradova. Nekom je to ogroman vandalizam. Nekom to znači daleko veće zlo od paljenja auta. Nekom je ta knjiga vrijednija od vlastitog života. S druge strane, nekom je auto daleko veća svetinja od svete knjige. To je što se tiče toga i te percepcije. A onda imamo huligane. Po meni su huligani i ti što pale auta a i oni što javno pale svete knjige i svjesno destabilizuju jedno demokratsko društvo. Sve je to huliganstvo. I kad onda staneš opravdavati jednog huligana (čak ga ni ne nazivajući tim adekvatnim imenom) a istovremeno drvlje i kamenje bacaš na tog drugog, ili druge huligane onda si na strani jednog od njih, dakle i sam si indirektni huligan.Bingov buraz wrote: 24 Apr 2022, 23:20 Naravno da je diskusija bespredmetna kada jos fulas poentu. Evo ti jedan primjer.
I u Svedskoj i Danskoj postoje neonacisti koji otvoreno djeluju. Kad god naprave javni prosvjed, policija obezbjeduje jer skupi se mnogo antifasista i policija sprijeci konflikt. Tu i tamo se uspiju pobiti, lete flase, kamenje,...
ALI,.... nema unistavanja imovine, paljenja auta,autobusa, razbijanja izloga,...
Slagao sa covjek sa nacistima ili ne, imaju opet legalno pravo da svoje ideje javno propagiraju, sto naravno izazove opravdan bijes. Ali taj bijes se ne iskali na naduznima.
Kontas li sad poentu?
https://modkraft.dk/artikel/antiraciste ... slotsplads
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests