Ukocio sam se
Idem zvat Matana da me vozi na autobusnu, nemrem ja ovo vise.
Moderator: VIP

Ukocio sam se
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Kako se ono zvala ona muhina tema kad je morao ici avionom u svedsku?
Mi jednom sletili iz Holandije u Stokholm....Specijalci sa psima nas docekali. Svakog prenjusilipizarro wrote: 25 Apr 2022, 09:03 covjek je nekako uvijek nervozan kad se leti i onda se ovako nesto desi
a ja ne znam koliko su me puta na aerodromu provjerili onom trakicom![]()

pa realno, ima smisla kad se dolazi iz holandijeDori wrote: 25 Apr 2022, 09:08Mi jednom sletili iz Holandije u Stokholm....Specijalci sa psima nas docekali. Svakog prenjusilipizarro wrote: 25 Apr 2022, 09:03 covjek je nekako uvijek nervozan kad se leti i onda se ovako nesto desi
a ja ne znam koliko su me puta na aerodromu provjerili onom trakicom![]()
![]()

Ne znam

Prouci sta znas i eto.Fuddo wrote: 25 Apr 2022, 09:12Ne znamHAVANA wrote: 25 Apr 2022, 09:07
Kako se ono zvala ona muhina tema kad je morao ici avionom u svedsku?![]()
![]()
Ja sam dobar par sati, al sve preko, tacno da se more izac teko bih mu stani, ima izac.
9 sati![]()
Vracaj koronu, bude prazno, more se prilec, sad puno ko sibica.
Dobro je, odose oni u kapicama za tel aviv, nece za sarajevo

Sta iz distrikta,to ne ides nazad?Julia-Klara wrote: 25 Apr 2022, 10:36 Odmor gotov, idemo u nove radne pobjedeDoduse, iz Distrikta, ali od danas privrjedjujem i zaradjujem
![]()
Idem za par sedmicaHAVANA wrote: 25 Apr 2022, 11:10Sta iz distrikta,to ne ides nazad?Julia-Klara wrote: 25 Apr 2022, 10:36 Odmor gotov, idemo u nove radne pobjedeDoduse, iz Distrikta, ali od danas privrjedjujem i zaradjujem
![]()
![]()
Koji je klub u Brckom?Julia-Klara wrote: 25 Apr 2022, 13:02Idem za par sedmica
Homeoffice
Kontala sam oko 15og maja, ali vikend poslije ima koncert "YU grupe" u Brckom na motorijadi, pa bih SHCHela biti nazocnavidjet cu jos

Silver Wings sad imaju, ostali jos uvijek gledaju termineDori wrote: 25 Apr 2022, 13:55Koji je klub u Brckom?Julia-Klara wrote: 25 Apr 2022, 13:02
Idem za par sedmica
Homeoffice
Kontala sam oko 15og maja, ali vikend poslije ima koncert "YU grupe" u Brckom na motorijadi, pa bih SHCHela biti nazocnavidjet cu jos
Gremiumi ili neko drugi?

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests