Ukrajina
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24907 times
- Been thanked: 27637 times
- Status: Offline
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Re: Ukrajina
Meni je drug iz Zvornika nešto slično ispričao. Njegov stari je tad bio direktor nekog javnog preduzeća i bio je baš uticajan i poznat čovjek... kad je zapucalo tražili su ga po komšiluku da ga roknu. Nakon par mjeseci neka srpska raja ga je zvala da dođe na sijelo u Zvornik, a jedan od njih mu je tajno javio da nipošto ne dolazi jer mu spremaju likvidaciju. S njim je danas jedino u kontaktu tamorocko wrote: 25 Apr 2022, 23:10Svagdje dje su usli tako su radili , mi nasli u "komsijnoj" kuci spiskove on pobjego sa svojima i zaboravio u povlacenju a pride imali spiskove svih naoruzanih ( ovaj jedan "nas" popisivao kaje da Stranka zna ) pa dao spiskove da izvuce svoju guzicu preko njihovih terirorija do Njemacke .MarlboroGold wrote: 25 Apr 2022, 23:08 Tako su i u Podrinju čistili sa spiskovima na početku rata. Ko god je od Bošnjaka bio neko i nešto njih su prve ubijali, a onda su sve ostale.
A oni te spiskove pokazivali na svojoj televiziji kaju evo spiskova crnokosuljasa i oruzija sto su dobli od Tudjmana i Alije
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 244 times
- Been thanked: 156 times
Al najbolje je na spiskovima djecki koji su proveli vrijeme na privremenom radu na Papuku i dalje po Slavoniji , valjda su vjerovali da ce oni njih docekati pivom i mezom.MarlboroGold wrote: 25 Apr 2022, 23:16Meni je drug iz Zvornika nešto slično ispričao. Njegov stari je tad bio direktor nekog javnog preduzeća i bio je baš uticajan i poznat čovjek... kad je zapucalo tražili su ga po komšiluku da ga roknu. Nakon par mjeseci neka srpska raja ga je zvala da dođe na sijelo u Zvornik, a jedan od njih mu je tajno javio da nipošto ne dolazi jer mu spremaju likvidaciju. S njim je danas jedino u kontaktu tamorocko wrote: 25 Apr 2022, 23:10
Svagdje dje su usli tako su radili , mi nasli u "komsijnoj" kuci spiskove on pobjego sa svojima i zaboravio u povlacenju a pride imali spiskove svih naoruzanih ( ovaj jedan "nas" popisivao kaje da Stranka zna ) pa dao spiskove da izvuce svoju guzicu preko njihovih terirorija do Njemacke .
A oni te spiskove pokazivali na svojoj televiziji kaju evo spiskova crnokosuljasa i oruzija sto su dobli od Tudjmana i Alije
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ovako to rade pravi jebaci

* heftu poslije genocida pocnu aplaudirati srpskoj himni i uvlaciti se bivsi komsijama u supak po Beljini

* heftu poslije genocida pocnu aplaudirati srpskoj himni i uvlaciti se bivsi komsijama u supak po Beljini
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
Pa dobro sad, ima poturaka svudje. Ima ih i medju samim Ukrajincima. Ne treba generalizovati na bazi neke tamo random paščadi 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- insomnia
- Rđav kurac

Nastavljaju sa prijetnjama. Lavrov izjavljuje kako postoji realna opasnost od treceg svjetskog
- insomnia
- Rđav kurac

Sto ih trola ovaj nekakav fr general. Kaze najveci dobavljac oruzja Ukrajini je Rusija 
- Melek
- Deer Hunter

Pa lavrov svoje šćeri ne može sakupiti kući sa zapada a laprda o nuklearnom i trećem svjetskom. Sere.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
Pozdrav svima. Od maloprije sam registrovan na forumu. Na klixu se nije moglo vise izdržati.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
Jesil primio vakcinu?animus wrote: 26 Apr 2022, 00:27 Pozdrav svima. Od maloprije sam registrovan na forumu. Na klixu se nije moglo vise izdržati.
- Melek
- Deer Hunter

animus wrote: 26 Apr 2022, 00:27 Pozdrav svima. Od maloprije sam registrovan na forumu. Na klixu se nije moglo vise izdržati.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Duminjo
- Urednik foruma

Jesil dobio bocu protiv Korone? To je bitno
Ne bih o Bloo i Klixu.. Necemo da izgledamo ko tracare
Ne mogu ih smisliti a tamo se baš štite. Na kraju prestaneš i pisati i čitati. Nevjerovatno kako unistavaju forum
Što je to bitno?
Davno sam zavrsio sa Koronom. Revakcinisan pfizerom plus 2 puta bolovao
- Duminjo
- Urednik foruma

- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Pa i sad prave spisakMarlboroGold wrote: 25 Apr 2022, 23:08 Tako su i u Podrinju čistili sa spiskovima na početku rata. Ko god je od Bošnjaka bio neko i nešto njih su prve ubijali, a onda su sve ostale.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Ne seri. Ja sam covjeka pozvala jer je upravo suprotno, a bloo ti te sa slike voli i pazi.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Bitno je zato što si baksuz koji će i nama navući baksuzluk. Čuj, revakcinisan a dvaput prebolovo
Svi mi se morete obratit