Ja se nebi smio mašiti broja 4, na ove ostale bi riskirao, ak zapne zapne
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23899 times
- Been thanked: 6243 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
camargue wrote:u Subotu ce ovdje biti Mostar Sevdah i mislio sam ici,karte nabavljene i sve to ali ne mogu ici..
[ytube][/ytube]
...
..
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7884 times
- Been thanked: 18639 times
- Status: Online
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9702 times
- Been thanked: 11436 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7884 times
- Been thanked: 18639 times
- Status: Online
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
Fuj jest dlakav
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
Da budem iskren, meni je sve ovo ličilo nekako na zajebanciju, da se opustim, da ubijem dosadu. Ne znam kako su neki shvaćali moje postove, no stvarno nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim, ako jesam, IZVINJAVAM SE. Da evo i priznam, ovo nisam ja, ja sam totalno drugačija osoba u stvarnome svijetu.
Nisam znao da nekoga mogu uvrijediti svojim postovima. Stvarno sam razočaran vidjevši ono što me čekalo u sandučiću. Nisam znao da neki bezazleni i blesavi post može nekako uvrijediti toliko da ti spomene nešto što ti je sveto. Niti sam ja četnik, ni ustaša ni balija. To što je moja majka ubijena 92 godine od nekoga tamo "A NISAM NAVEO OD KOGA", nema potrebe da me se proziva. Ja sam čovjek koji ne djeli ljude po vjeri i naciji nego po djelima. Još uvjek ne mogu da vjerujem kakvih idiota postoji na ovom jebenom svijetu.
Nisam znao da nekoga mogu uvrijediti svojim postovima. Stvarno sam razočaran vidjevši ono što me čekalo u sandučiću. Nisam znao da neki bezazleni i blesavi post može nekako uvrijediti toliko da ti spomene nešto što ti je sveto. Niti sam ja četnik, ni ustaša ni balija. To što je moja majka ubijena 92 godine od nekoga tamo "A NISAM NAVEO OD KOGA", nema potrebe da me se proziva. Ja sam čovjek koji ne djeli ljude po vjeri i naciji nego po djelima. Još uvjek ne mogu da vjerujem kakvih idiota postoji na ovom jebenom svijetu.
-
dacina_curica
Last edited by dacina_curica on 26 Apr 2013, 18:07, edited 1 time in total.
-
Ruana
Pusti neka tebe sa nama, ko se ne zna saliti njegov problem. Neki misle da su nedodirivi, ali nisu ima i za njih lijeka.POSAVLJAK wrote:Da budem iskren, meni je sve ovo ličilo nekako na zajebanciju, da se opustim, da ubijem dosadu. Ne znam kako su neki shvaćali moje postove, no stvarno nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim, ako jesam, IZVINJAVAM SE. Da evo i priznam, ovo nisam ja, ja sam totalno drugačija osoba u stvarnome svijetu.
Nisam znao da nekoga mogu uvrijediti svojim postovima. Stvarno sam razočaran vidjevši ono što me čekalo u sandučiću. Nisam znao da neki bezazleni i blesavi post može nekako uvrijediti toliko da ti spomene nešto što ti je sveto. Niti sam ja c....., ni .... ni balija. To što je moja majka ubijena 92 godine od nekoga tamo "A NISAM NAVEO OD KOGA", nema potrebe da me se proziva. Ja sam čovjek koji ne djeli ljude po vjeri i naciji nego po djelima. Još uvjek ne mogu da vjerujem kakvih idiota postoji na ovom jebenom svijetu.
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Ma samo idi na opciju I isprazni sanduce I nastavi da budes ono sto jesi,,budi siguran da taj(neko)zeli da te iznervira,,ni sami nismo zaista svjesni sta sve ima danas,,zalosno I bolesni ljudiPOSAVLJAK wrote:Da budem iskren, meni je sve ovo ličilo nekako na zajebanciju, da se opustim, da ubijem dosadu. Ne znam kako su neki shvaćali moje postove, no stvarno nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim, ako jesam, IZVINJAVAM SE. Da evo i priznam, ovo nisam ja, ja sam totalno drugačija osoba u stvarnome svijetu.
Nisam znao da nekoga mogu uvrijediti svojim postovima. Stvarno sam razočaran vidjevši ono što me čekalo u sandučiću. Nisam znao da neki bezazleni i blesavi post može nekako uvrijediti toliko da ti spomene nešto što ti je sveto. Niti sam ja c....., ni .... ni balija. To što je moja majka ubijena 92 godine od nekoga tamo "A NISAM NAVEO OD KOGA", nema potrebe da me se proziva. Ja sam čovjek koji ne djeli ljude po vjeri i naciji nego po djelima. Još uvjek ne mogu da vjerujem kakvih idiota postoji na ovom jebenom svijetu.
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
ko te diro posavljak.. sta je bilo.. ja nisam uopste u toku
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
dacina_curica
...da sam prije par sekundi skupila hrabrosti da otvorim telefonski racun.
Ajmeeeeeeeeeee

Ajmeeeeeeeeeee
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
pa cemu ti sluzi whatsapp?dacina_curica wrote:...da sam prije par sekundi skupila hrabrosti da otvorim telefonski racun.![]()
Ajmeeeeeeeeeee![]()
![]()
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
POSAVLJAK wrote:Da budem iskren, meni je sve ovo ličilo nekako na zajebanciju, da se opustim, da ubijem dosadu. Ne znam kako su neki shvaćali moje postove, no stvarno nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim, ako jesam, IZVINJAVAM SE. Da evo i priznam, ovo nisam ja, ja sam totalno drugačija osoba u stvarnome svijetu.
- Veca
- Uvijek slobodna!

Ruana wrote:Pusti neka tebe sa nama, ko se ne zna saliti njegov problem. Neki misle da su nedodirivi, ali nisu ima i za njih lijeka.POSAVLJAK wrote:Da budem iskren, meni je sve ovo ličilo nekako na zajebanciju, da se opustim, da ubijem dosadu. Ne znam kako su neki shvaćali moje postove, no stvarno nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim, ako jesam, IZVINJAVAM SE. Da evo i priznam, ovo nisam ja, ja sam totalno drugačija osoba u stvarnome svijetu.
- Sheval
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times
E vidiš,sad svi stali u obranu Posavljaka.
A istovremeno se ovdje dosta pljuje po nebošnjacima.
Ne bih sad da citiram postove ali često se spominje nekakva šumska,'rvati',često se to radi.
Zaboravljate da možda time vrijeđate Morenu,Posavljaka,Katju,Gospođu B i druge.
Nemojte biti dvolični.
A istovremeno se ovdje dosta pljuje po nebošnjacima.
Ne bih sad da citiram postove ali često se spominje nekakva šumska,'rvati',često se to radi.
Zaboravljate da možda time vrijeđate Morenu,Posavljaka,Katju,Gospođu B i druge.
Nemojte biti dvolični.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2945 times
....jbt....ev 9 sati....
jos sunce nije zaslo....
jos sunce nije zaslo....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".