Ja se nebi smio mašiti broja 4, na ove ostale bi riskirao, ak zapne zapne

Moderator: VIP
camargue wrote:u Subotu ce ovdje biti Mostar Sevdah i mislio sam ici,karte nabavljene i sve to ali ne mogu ici..
[ytube][/ytube]
...
..
Pusti neka tebe sa nama, ko se ne zna saliti njegov problem. Neki misle da su nedodirivi, ali nisu ima i za njih lijeka.POSAVLJAK wrote:Da budem iskren, meni je sve ovo ličilo nekako na zajebanciju, da se opustim, da ubijem dosadu. Ne znam kako su neki shvaćali moje postove, no stvarno nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim, ako jesam, IZVINJAVAM SE. Da evo i priznam, ovo nisam ja, ja sam totalno drugačija osoba u stvarnome svijetu.
Nisam znao da nekoga mogu uvrijediti svojim postovima. Stvarno sam razočaran vidjevši ono što me čekalo u sandučiću. Nisam znao da neki bezazleni i blesavi post može nekako uvrijediti toliko da ti spomene nešto što ti je sveto. Niti sam ja c....., ni .... ni balija. To što je moja majka ubijena 92 godine od nekoga tamo "A NISAM NAVEO OD KOGA", nema potrebe da me se proziva. Ja sam čovjek koji ne djeli ljude po vjeri i naciji nego po djelima. Još uvjek ne mogu da vjerujem kakvih idiota postoji na ovom jebenom svijetu.
Ma samo idi na opciju I isprazni sanduce I nastavi da budes ono sto jesi,,budi siguran da taj(neko)zeli da te iznervira,,ni sami nismo zaista svjesni sta sve ima danas,,zalosno I bolesni ljudiPOSAVLJAK wrote:Da budem iskren, meni je sve ovo ličilo nekako na zajebanciju, da se opustim, da ubijem dosadu. Ne znam kako su neki shvaćali moje postove, no stvarno nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim, ako jesam, IZVINJAVAM SE. Da evo i priznam, ovo nisam ja, ja sam totalno drugačija osoba u stvarnome svijetu.
Nisam znao da nekoga mogu uvrijediti svojim postovima. Stvarno sam razočaran vidjevši ono što me čekalo u sandučiću. Nisam znao da neki bezazleni i blesavi post može nekako uvrijediti toliko da ti spomene nešto što ti je sveto. Niti sam ja c....., ni .... ni balija. To što je moja majka ubijena 92 godine od nekoga tamo "A NISAM NAVEO OD KOGA", nema potrebe da me se proziva. Ja sam čovjek koji ne djeli ljude po vjeri i naciji nego po djelima. Još uvjek ne mogu da vjerujem kakvih idiota postoji na ovom jebenom svijetu.
pa cemu ti sluzi whatsapp?dacina_curica wrote:...da sam prije par sekundi skupila hrabrosti da otvorim telefonski racun.![]()
Ajmeeeeeeeeeee![]()
![]()
POSAVLJAK wrote:Da budem iskren, meni je sve ovo ličilo nekako na zajebanciju, da se opustim, da ubijem dosadu. Ne znam kako su neki shvaćali moje postove, no stvarno nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim, ako jesam, IZVINJAVAM SE. Da evo i priznam, ovo nisam ja, ja sam totalno drugačija osoba u stvarnome svijetu.
Ruana wrote:Pusti neka tebe sa nama, ko se ne zna saliti njegov problem. Neki misle da su nedodirivi, ali nisu ima i za njih lijeka.POSAVLJAK wrote:Da budem iskren, meni je sve ovo ličilo nekako na zajebanciju, da se opustim, da ubijem dosadu. Ne znam kako su neki shvaćali moje postove, no stvarno nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim, ako jesam, IZVINJAVAM SE. Da evo i priznam, ovo nisam ja, ja sam totalno drugačija osoba u stvarnome svijetu.