- Jel biljka muško il žensko?
Ono kad te dijete izbije iz cipela s pitanjima...
Moderator: spacebound
nida wrote: 24 Mar 2022, 08:28 Bili u nedjelju na planini.
Hajde dojadilo joj da se sanka, i da ih meni.
Ja posla da sjednem, a smizla mi ih izmace, zviznem u snijeg, ona crce od smijeha.
A veliki bandit. Rasturio na testiranju za upis u skolu.
Sta god su ga pedagogica i uciteljica pitale, dobile su odgovor “necu” i “ne”.
Al izvukli smo se na kraju.![]()
srculence7 wrote: 01 Apr 2022, 19:12 Priča koleginica, njen mali nije hteo da uđe u avion jer ima neka ljubičasta slova i oznake, kaže to je za žene, hoće plaviNakon izvesnog vremena ubeđivanja kako će promeniti boju kad polete, malac je kada su zauzeli mesta prokomentarisao : " Mama, ipak sam ja u avionu za devojčice"
![]()
ina wrote: 06 Apr 2022, 09:22 Bratična je u onom periodu baš za gnjaviti poljupcima na svaku.
Kad se udari (a nije puno) sama sebi kaže: passa tutto
Sve prođe.
Neki dan se baš fino hlupila i čvoruga iskočila..
Tješim je i pitam: tutto passa? Kaže ona punim okicama suza.. no, non passa tutto![]()
![]()
ina wrote: 06 Apr 2022, 10:32Poznata mi je magija i flastera i moj mali ih je lijepio i po lego čojama.
![]()
A zagalamili njih troje nedavno nešto a on najstariji a ponekad i bockaroš. Pitam ga hoćeš li mi reći šta ti je?
On: možda sam u pubertetu![]()
Prijateljica moja cuvala malca. Tata mu Francuz, mama iz Finske, imaju Englesko drzavljanstvo, ali zive godinama u Sarajevu. Mali prica 4 jezika bez problema. Bio na igralistu, posvadjao se sa nekim mali, ovaj mu rekao:"Sta se ti ba pravis Englez?!", kad ce ovaj:"Ali ja JESAM Englez!"Morgen wrote: 20 Apr 2022, 23:41 Bebisiterka sam jednoj devojcici, majka nemica, otac bosanac. Kad se ne igramo, ispitujem je koliko zna nas jezik. Ja kazem na nasem, ona kaze na nemackom.
I pitam ja, sta znaci MORE? ()
Ona kaze, ja, es geht (da, može)
Nije deciji biser, ali slicno. Drugarica ima momka talijana i uči ga pomalo naški. Kašika, viljuška, nož. Kaže on, nož? Tu reč znam, Tinov tata (hrvati) to skoro svaki put na kraju rečenice kaže.![]()
insomnia wrote: 29 Apr 2022, 12:21 Al fakat flasteri su cudo. I moja ih non stop lijepi. To i magicni poljubac. Ljubi tata da prođe
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests