Zato ja izbjegavam onu temu sa vezanjemNora Ibsenova wrote: 30 Apr 2022, 09:01Čuj ne sluša, ma nije tebe niko iskaišo kako treba, davdiš kako bi slušala![]()
Sta znas sta đavlu more past na pamet
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Zato ja izbjegavam onu temu sa vezanjemNora Ibsenova wrote: 30 Apr 2022, 09:01Čuj ne sluša, ma nije tebe niko iskaišo kako treba, davdiš kako bi slušala![]()

Ma ja, na tebi se vidi da nisi nikad vruće fasovala.vila wrote: 30 Apr 2022, 09:04Zato ja izbjegavam onu temu sa vezanjemNora Ibsenova wrote: 30 Apr 2022, 09:01
Čuj ne sluša, ma nije tebe niko iskaišo kako treba, davdiš kako bi slušala![]()
Sta znas sta đavlu more past na pamet![]()

Kakve to veze ima sa slusanjem

i onda kazes da sam ja nedorecen.

Ima kako nema
Opet si mi nedorečen, samo razumijem ovo pitanje.

sta ja znam kakave veze ima, ali bude tako.

Bas nikakve, to sto sam domacica i radim po kuci je iskljucivo moj izbor i zelja da svojoj porodici omogucim zivot u cistom i udobnom domu i toplu, lijepu, domacu hranu. Ne radim po komandi. A ni u krevetu nisam uvijek ja ta koja je potcinjena
Meni nije jasno.Duh wrote: 30 Apr 2022, 09:17sta ja znam kakave veze ima, ali bude tako.
tok sudbine ili splet raznih saznanja i situacija...
juce gospodja objasnjava kako joj kolegica na poslu ide na zivce...treba u penziju itd...
ocito je u bosni ta generacija 'nemas ti pojma' vec zrela.
bit ce ko i ova ovdje sad...oni od 80+ sto i dalje voze auta, a ne znaju kad stoje, a kad voze.
jel jasno? jeste!

Relax spejsi, relaxspacebound wrote: 30 Apr 2022, 09:19Bas nikakve, to sto sam domacica i radim po kuci je iskljucivo moj izbor i zelja da svojoj porodici omogucim zivot u cistom i udobnom domu i toplu, lijepu, domacu hranu. Ne radim po komandi. A ni u krevetu nisam uvijek ja ta koja je potcinjena
I kad jesam nema nikakve veze sa zivotom i odnosom van spavace sobe.

Kaze mama savjetovala kcerki da slusa muza i bit ce im dobar brakSkin wrote: 30 Apr 2022, 09:19 sjecam se da sam dobila i cestitke tipa "da ti bude ziva i zdrava i poslusna"

Ksze ti lezi, ti legnes. Skuhaj, ti buraniju s teletinom napravis...

tesko kad tvrdoglavost da neki uspjeh.