pizarro wrote: 01 May 2022, 06:43
HAVANA wrote: 29 Apr 2022, 18:30
Eno je kuka, gladna. Sace zalazak i romantika, vino i klopa. Njami. Presjeli smo 9 puta cini mi se, pa nake trodnevne karte, gdje, sta, mozak mi je oteko i bole me noge. Sta je ovo vako, nisam ni doso 200 eura potrosio. Karte bus povratne od aerodroma, paris visite trodnevne... 2 glave haman. Lijepa bosna. Ko kaze da je skupo oko cu mu izbit sarafcigerom.
sta se to toliko presjeda, na koji si aerodrom sletio?
i ja sam planirao za pariz nekad u augustu
Ne presjeda se, ma super je sve ali direktan let iz sarajeva je za beauvais aerodrom. Zezam se vise zbog poneke kuknjave pojedinaca iz dijaspore da je skupo u sarajevu a vani ko biva nije. Dobra ti je kombinacija. Uzmi avionske karte prije, bezveze je para karta. Stotinjak maraka, kako kad. 34 eura ti je povratna busom od aerodroma. Obavezno paris visite kartu za metro, bus, zicaru montmartre od 1,3,5...3 dana je 25 eura, sve i svuda u zonama do 3. Hotel isto prije rezervisi. Chateau landon ibis je ovaj gdje smo mi i dobra
lokacija, solidan hotel i cijena. Cini mi se 300 eura za nas troje da sam platio,3 noci. Sve u svemu super kombinacija i lijepo bas sve. Sutra nazad.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.